Перейти до змісту

ОЧИЩЕННЯ ВОДИ!!!!

Mecelaio

Рекомендовані повідомлення

Ви не байдужі до свого здоров'я чи здоров'я вашої родини??? Ви бажаєте вживати очищену воду, яка є джерелом нашого здоров'я??? Якщо Ви хочете встановити очистку води безпосередньо в себе вдома??? Ви завжди зможете насолоджуватися чистою і мінералізованою водою, яка набагато дешевше за будь-яку бутильовану воду, не піклуючись про покупку і доставку. Система очищення води - це турбота про здоров’я і благополуччя своїх клієнтів, а також економія Ваших засобів . - звертайтесь за телефоном +380953000923, Роман!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знав я одну медичну фірму в 90-і (міняв їм деяке "залізо") - ті ще дальше пішли - "заряджали" воду з наданням їй лікувальних властивостей. Технологія проста - комп, прога з "хитрими циферками", з компа йде 1 (!) проводок до пластинки з фольгованого гетинаксу, на яку ставився лабораторний стаканчик. Виглядало, як скалали-б "падонкі" - гатічьна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знав я одну медичну фірму в 90-і (міняв їм деяке "залізо") - ті ще дальше пішли - "заряджали" воду з наданням їй лікувальних властивостей. Технологія проста - комп, прога з "хитрими циферками", з компа йде 1 (!) проводок до пластинки з фольгованого гетинаксу, на яку ставився лабораторний стаканчик. Виглядало, як скалали-б "падонкі" - гатічьна :)

Ну це якісь екстремальні випадки))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...