Перейти до змісту

Как самому выбрать тариф ? (ДГ)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Как самому выбрать тариф ? (ДГ)

У Укртелекома можно самому выбирать тарифы (нужно скорость поднять - пожалуйста)

А у Датагруп ???

Спасибо.

Опубліковано

елементарно ватсон !

для домашников - страница статистики http://dm.fk.lutsk.ua/cgi-bin/stat.pl (имеется кнопочка в авторизаторе) там есть закладка смена тарифа (но не позднее чем за 24 часа до нового календарного месяца) - выбирай и активизируй на следующий месяц

у адслщиков наверное такое же имеется..

Опубліковано
у адслщиков наверное такое же имеется..

А у адслщиков такого нету , треба писати заяву ,елементарно Ватсон.

Опубліковано

Да вот и я говорю что НЕТУ.

А ДОЛЖОН быть. Надо б написать предложение в ДГ !!!

Как Вы товарищи поддержим начинание ?

• Адміністратори
Опубліковано

Їбанутись :)

Давайте зб'ємо на договірні відносини і відповідальності сторін бо срочно треба фільм докачати :)

Опубліковано

kmd

Госпадин Коммандор - ругаться не красиво.

Ромыч - а как Укртелеком, ВоляБродбанд себе позволяет?

А что каналы непозволяют ? С вашими ресурсами то ....

Да тот же фильм....НО БРАТЬ ЗА ЭТО НАПРИМЕР Тариф*2 и вам хорошо и клиент доволен.

С уважением

Филипп

Опубліковано
для домашников - страница статистики http://dm.fk.lutsk.ua/cgi-bin/stat.pl (имеется кнопочка в авторизаторе) там есть закладка смена тарифа (но не позднее чем за 24 часа до нового календарного месяца) - выбирай и активизируй на следующий месяц

А фіг там. Раніше колись була така можливість, а зараз тільки сама закладка і лишилась. При натисканні видає інформацію, що самостійний доступ до зміни тарифу закритий. Довелось йти безпосередньо в офіс ДГ. Хоча потім дівчата сказали, що надалі можна і просто по дзвінку змінити тарифний план. Можливо це тільки в мене ця функція недоступна, не в курсі... А в противному випадку навіщо тоді ця функція, якщо вона недоступна? Чи по яких критеріях йде вибірка?

Опубліковано
А фіг там. Раніше колись була така можливість, а зараз тільки сама закладка і лишилась. При натисканні видає інформацію, що самостійний доступ до зміни тарифу закритий. Довелось йти безпосередньо в офіс ДГ. Хоча потім дівчата сказали, що надалі можна і просто по дзвінку змінити тарифний план. Можливо це тільки в мене ця функція недоступна, не в курсі... А в противному випадку навіщо тоді ця функція, якщо вона недоступна? Чи по яких критеріях йде вибірка?

Хз,у мене працює,щойно пробував !

Опубліковано

Хз,у мене працює,щойно пробував !

Опубліковано
У вас скорость доступа до Домашних мереж а НЕ ДО ИНТЕРНЕТА можна поменять

А що це означає доступ "до домашніх мереж а НЕ ДО ИНТЕРНЕТА" ???

P.s Так заради цікавості питаю....

Опубліковано
У вас скорость доступа до Домашних мереж а НЕ ДО ИНТЕРНЕТА можна поменять

Швидкість доступу до інету в ДМ однакова у всіх пакетах. Різниця тільки в обсязі трафіку.

а мене забанили б за мат а командору можна ((( так нечесно

1) Директор завжди правий.

2) Якщо директор неправий, читай пункт 1.

:)

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Давайте заб'ємо на договірні відносини і відповідальності сторін ...

Перебирав сьогодні в тумбочці і знайшов один цікавий лист. Датований 10 квітня 2008 року (на скільки пам'ятаю, саме тоді ввели нові тарифи та з'явилась можливість їх зміни через сторінку статистики) від Волинського регіонального підрозділу ЗАТ "Датагруп", за підписом А.П.Мельничука, з мокрою печаткою.

"Повідомляємо Вас про те, що з 01 квітня 2008 року Ви самостійно можете змінювати свій тарифний план при користуванні послугою "Домашня мережа".

Для зміни тарифного плану на інший Вам необхідно подати відповідну заявку через сайт статистики Оператора, який доступний виключно Вам.

Нагадуємо Вам, що подана таким чином заявка матиме офіційний характер. Зміна тарифного плану буде проведена Оператором з 01 числа місяця, наступного за тим, в якому була подана така заявка.

Даний лист прошу Вважати невід'ємною частиною договору про надання телекомунікаційних послуг, який укладено з Вами."

З даного листа випливає, що ця послуга офіційно зафіксована в договорі і я можу справедливо вимагати надання її в повному обсязі.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Зате а АДСЛя є статистика, і помегабайтна, і навіть розділяється світ і місто: https://stream.datagroup.ua/cgi-bin/stat.pl Питання тільки нащо? Добре тільки те що баланс є. А зміна тарифа не помішала б. А хто знає щось по статистиці виговорених хвилин в цьому місяці на номері датагрупа? На CDMA це гарна функція, знаєш коли можна потриндіти хвилин 20, а коли вже 6 коп за хвилину клацає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...