Перейти до змісту

куплю роутер

sergeyp

Рекомендовані повідомлення

куплю роутер для подключения спутникового тюнера к инету мимо компа т 80685635768 710749

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

любопытно... а что за тюнер то такой? он что умеет раздавать видео поток по IP ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я розумію тюнер може отримувати інет через RJ-45 як самий звичайний мережевий пристрій і витягувать ключі на доступи до платних каналів. Про передачу відео по ІР тут не йдеться.

Тому підходить любий LAN роутер.

dir-300, TL-WR340GD і тд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мэй би.. а то я уж по простоте душевной решил что камрад хочет побаловать соседей халявной порнушкой :)))))

сорри оффтоп..

по теме - топикстартер хоть напиши как инет получаеш ? LAN , ADSL , WIFI ?? рутеры они тоже разные бывают..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мэй би.. а то я уж по простоте душевной решил что камрад хочет побаловать соседей халявной порнушкой :)))))

сорри оффтоп..

по теме - топикстартер хоть напиши как инет получаеш ? LAN , ADSL , WIFI ?? рутеры они тоже разные бывают..

инет домашни мережи фотоком без модема выделенная линия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі потрібна коробочка під назвою "Ланбокс", багато читав про неї в неті, знаю що в Києві продають це чудо. А от в Луцьку не впевнений. Переведи цю тему краще в розділ зв'язаний зі спутниковим тв, думаю там тобі більше допоможуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SJSerg30 і до чого тут твій ланбокс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі потрібна коробочка під назвою "Ланбокс", багато читав про неї в неті, знаю що в Києві продають це чудо. А от в Луцьку не впевнений. Переведи цю тему краще в розділ зв'язаний зі спутниковим тв, думаю там тобі більше допоможуть.

тюнер с сетевой картой нужно просто подключить его к инету и все ,а у меня подключон только комп и некуда тюнер воткнуть ,нужен самый простой роутер 4 ;1 и все чтобы в инет выходило 2 устройства независимо друг от друга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergeyp

Щоб не було лишніх питань і порад треба було вказати у першому пості що в тебе ресівер з виходом Lan. Тут екстрасенсів немає і більшість тюнерів мають Ком-порт. Тому я тобі і порадив Ланбокс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SJSerg30 і до чого тут твій ланбокс?

тут SJSerg30 якраз і правий ))) випередив мене із своїм останім постом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...