Перейти до змісту

куплю роутер

sergeyp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наскільки я розумію тюнер може отримувати інет через RJ-45 як самий звичайний мережевий пристрій і витягувать ключі на доступи до платних каналів. Про передачу відео по ІР тут не йдеться.

Тому підходить любий LAN роутер.

dir-300, TL-WR340GD і тд

Опубліковано

мэй би.. а то я уж по простоте душевной решил что камрад хочет побаловать соседей халявной порнушкой :)))))

сорри оффтоп..

по теме - топикстартер хоть напиши как инет получаеш ? LAN , ADSL , WIFI ?? рутеры они тоже разные бывают..

Опубліковано
мэй би.. а то я уж по простоте душевной решил что камрад хочет побаловать соседей халявной порнушкой :)))))

сорри оффтоп..

по теме - топикстартер хоть напиши как инет получаеш ? LAN , ADSL , WIFI ?? рутеры они тоже разные бывают..

инет домашни мережи фотоком без модема выделенная линия

Опубліковано

Тобі потрібна коробочка під назвою "Ланбокс", багато читав про неї в неті, знаю що в Києві продають це чудо. А от в Луцьку не впевнений. Переведи цю тему краще в розділ зв'язаний зі спутниковим тв, думаю там тобі більше допоможуть.

Опубліковано
Тобі потрібна коробочка під назвою "Ланбокс", багато читав про неї в неті, знаю що в Києві продають це чудо. А от в Луцьку не впевнений. Переведи цю тему краще в розділ зв'язаний зі спутниковим тв, думаю там тобі більше допоможуть.

тюнер с сетевой картой нужно просто подключить его к инету и все ,а у меня подключон только комп и некуда тюнер воткнуть ,нужен самый простой роутер 4 ;1 и все чтобы в инет выходило 2 устройства независимо друг от друга

Опубліковано

sergeyp

Щоб не було лишніх питань і порад треба було вказати у першому пості що в тебе ресівер з виходом Lan. Тут екстрасенсів немає і більшість тюнерів мають Ком-порт. Тому я тобі і порадив Ланбокс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...