Перейти до змісту

Переадресація дзвінка в Київстар

Рекомендовані повідомлення

Намагаюся зробити переадресацію на інший номер - і не працює.

Не переводить а постійно зайнятий той номер як пробую його набрати.

Хоча ця послуга є безкоштовною і входить в базовий пакет послуг...

що за глюк? ніхто не підкаже? (Опис послуги)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закинь грошенят на Київстар - і все запрацює. ;) Послуга переадресації то безкоштовна, але платити за здійснений дзвінок все-одно потрібно. Простіше кажучи, коли Київстар переадресовує дзвінок, він рахує його по тарифу здійсненого вихідного дзвінка, тобто так, ніби ти сам дзвониш з Київстара. Детальніше читай там же в розділі "Тарифікація".

Оплата за хвилину переадресованого дзвінка здійснюється по тарифах вихідного дзвінка в залежності від типу дзвінка і напрямку переадресації (мобільний/в межах України/міжнародний).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

себто виходить людина яка до мене телефонує сплачує за дзвінок до мене, а з мого рахунка паралельно капають гроші за дзвінок на номер на який переадресовується?

догоро :)

а як тоді зробити оптимально (себто не дуже дорого) щоб люди дізналися що у мене новий номер? на голосову пошту поставити повідомлення "бла-бла-бла, маю новий номер"?

бо знайомим розіслав смс, але є люди які мій номер знають а я їх ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз майже у всіх операторів є послуга повідомлення про новий номер. Порийся на сайті свого оператора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

себто виходить людина яка до мене телефонує сплачує за дзвінок до мене, а з мого рахунка паралельно капають гроші за дзвінок на номер на який переадресовується?

догоро :)

а як тоді зробити оптимально (себто не дуже дорого) щоб люди дізналися що у мене новий номер? на голосову пошту поставити повідомлення "бла-бла-бла, маю новий номер"?

бо знайомим розіслав смс, але є люди які мій номер знають а я їх ні

в мене був такий випадок.... поставив переадресацію з старого номера на новий, і коли бачив, що мені йде переадресований виклик (в нокіях малює стрілочки замість телефончика) - збивав і маякував, тому, хто дзвонив з нового номера. За півроку всіх кого треба перевчив (було багато клієнтів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, дякую за підказку. я щось не здогадався що можна просто "скидати" і передзвонювати.

А на тему послуга повідомлення про новий номер в київстара вона є, але працює тільки якщо новий номер київстар.

а в утелі (мій новий номер) такої послуги немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...