Перейти до змісту

Тернопіль чисте місто

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні на Відродження бачив бігморда шось типу "Приїздіть на вихідні у Тернопіль". Тепер можна дописати... "і поприбирайте". ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а фотки доказують, що Тернопіль брудне місто??? Тут тільки видно, що комунальники не вчасно вивезли сміття з контейнерів. А сміття лежить там, де йому належить бути - в смітниках (ну на крайняк біля них, але це краще, ніж деінде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, фотки доказують, що тернопіль чисте місто. там так і аписано. просто там сміття кучугурами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тернополі реально сміття можуть не вивозити по пару тижнів. знаю від людей живуть в цьому місті. принаймі така ситуація була 3-4 тижні тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і зараз так само.я тут працюю наразі. нині по телевізору якийсь чиновник доповідав, що ведуть перемовини з місцевими громадами у області і за її межами про тимчасовий вивіз сміття на їхні території, але ніхто не ведеться. фотка свіжак, сьогоднішня, на Крушельницької, біля облагробуду знято.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нині по телевізору якийсь чиновник доповідав, що ведуть перемовини

Толік, ти так швидко асимілював до Тернопілля? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нині по телевізору якийсь чиновник доповідав, що ведуть перемовини

Толік, ти так швидко асимілював до Тернопілля? :)

я одружений на асиміляторці :D а от слово "доповідав" така всеукраїнське, його навіть у радянські часи по телевізору говорили:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Поки не поділять ринок переробки побутових відходів, порядку не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...