Перейти до змісту

Благодійність. Допоможемо разом

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Громадська організація "Погляд патріота" звертається до влади міста, підприємців, керівників державних підприємств та до всіх небайдужих громадян Луцька посприяти у вирішенні проблеми!

Пенсіонерці Кукришевій Лідії Йосипівні 1942 року народження терміново потрібна операція на око! В разі затримання операції жінка втратить зір. Діагноз встановлений: незріла катаракта 08/08 > ОД. Необхідна сума на операцію складає 2050 грн.

"Погляд патріота" просить усіх хто може допомогти вирішиту цю медичну проблему звертатись на телефон гарячої лінії : +38 (0332) 77-86-09 з 10 до 18 години, крім вихідних.

Давайте дбати про тих, хто потребує допомоги разом!

Опубліковано

"Патріоти", немає у вас комерційної жилки, зробіть якийсь рахунок чи що. Я вже восьмий раз захожу в тему, пару копійок можу перекинути а немає куди.

Думаю таких як я (ледарів телефонувати, ходити) багато. )))

А ще треба сказати конкретно - панове, сумма невелика, навіть якщо кожен з вас кине по 5, 10 грн то буде файно .

Доречі пані 1940 р.н.

Опубліковано
"Патріоти", немає у вас комерційної жилки, зробіть якийсь рахунок чи що. Я вже восьмий раз захожу в тему, пару копійок можу перекинути а немає куди.

А ще треба сказати конкретно - панове, сумма невелика, навіть якщо кожен з вас кине по 5, 10 грн то буде файно .

Доречі пані 1940 р.н.

ВАТ «Кредобанк» МФО 303224 р/р 2600201030168. Кукришева Лідія Йосипівна буде вам дуже вдячна.

Опубліковано

Доречі пані 1940 р.н.

ВАТ «Кредобанк» МФО 303224 р/р 2600201030168. Кукришева Лідія Йосипівна буде вам дуже вдячна.

а ідентифікаційний код ??? без нього ніяк !

Опубліковано

Доречі пані 1940 р.н.

а ідентифікаційний код ??? без нього ніяк !

36452862 ідентифікаційний код.

Опубліковано

У полі призначення платежу пишіть наприклад :

Благодійна допомога згідно листа від 07.09.2009 р. - без ПДВ

(номер листа можна не вказувати а можна придумати з стелі)

Опубліковано
У полі призначення платежу пишіть наприклад :

Благодійна допомога згідно листа від 07.09.2009 р. - без ПДВ

(номер листа можна не вказувати а можна придумати з стелі)

Сьогодні зробимо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...