Перейти до змісту

продам принтер

voldf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

даний девайс має стан 5\5, картриджі не заправлялись, а купувались нові.

post-5438-1251986821.jpg

всього принтер надрукував менше семи тисяч копій, кабеля в комплекті.

ціна 600 грн нова ціна нижче.

Опубліковано

без картриджа хіба що...

P.S. нормальна ціна за нормальний принтер. ціна нового доходить до 1000 грн, а беручи до уваги що там стоять кончені картриджі на 700-900 копій і з чіпами - то ціна в 500 грн повністю оправдана. тим більше стан, як я вже писав - 5\5.

P.P.S. для westboiuu ...і не жми дітям нормальний принтер...

Опубліковано
без картриджа хіба що...

P.S. нормальна ціна за нормальний принтер. ціна нового доходить до 1000 грн, а беручи до уваги що там стоять кончені картриджі на 700-900 копій і з чіпами - то ціна в 500 грн повністю оправдана. тим більше стан, як я вже писав - 5\5.

якшо ти йому приробиш якусь корбу (як в колодязі ручка - для ручноі допомогі швидкісного друку :0123: )шоб цей старий мотлах міг більше копій в хвилину друкувати то може за 500 і заберу ;)

Опубліковано
без картриджа хіба що...

якшо ти йому приробиш якусь корбу (як в колодязі ручка - для ручноі допомогі швидкісного друку :0123: )шоб цей старий мотлах міг більше копій в хвилину друкувати то може за 500 і заберу ;)

для westboiuu

Не подобається якісний принтер із-за швидкості друку? Купи Samsung SCX-4300 або ML-1641 - наступна тема. Швидкість друку супер! Тільки в цих принтерах потім і корба не допоможе.

Опубліковано
для непонятливого Andrew_Best

я за прінтер такого класу даю 400гр бо 500 рахуюю забагато

і не вчи мене шо куплять

Те шо ти даєш то одне, вот ніхто тобі не продасть за 400 і за 400 ніхто не пропонував.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...