fenmix Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 17:33 #1 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 17:33 Год выхода: 2009 Операционная система: Windows® 2000/XP/Vista/7 Лицензия: Freeware Официальный сайт: www.opera.com Язык: Rus/Multilanguage Размер: 10,14 mb Opera – один из самых быстрых и гибких в настройке браузеров. Используя скины, пользовательские панели и другие средства настройки интерфейса, его внешний вид можно изменять до неузнаваемости. Программа позволяет "на лету" отключать и включать графику, а также может похвастаться фирменной технологией масштабирования веб-страниц, благодаря которой пользователи браузера практически никогда не видят горизонтальной прокрутки. User Interface * Fixed Bug DSK-260997 (Crash when closing a page with inline find dialog still open) Core * Reverted Fix to Bug CORE-22242 (Fixed some hardcoded strings for unstyled XML pages) * Fixed Bug DSK-260922 (Crash when exiting Opera with Unite enabled) Opera Unite * Fixed an access control problem with the Photosharing Service * Fixed ASD related problems with the old Photosharing Service when updating * Fixes to the Home, Mediaplayer, Photosharing and Messenger services * Fixed Bug DSK-253358 (Upgrading from one unite build to another adds non-working services) * Fixed Bug CORE-23364 (UPnP service discovery doesn't work any more): untrusted device classified as error and removed Windows * Use a higher quality image for mail systray icon on systems where it is possible Скачати з ФТП Вроді би лежить на фтп, але залив свою версію. Пробуєм. Мені сподобалось.
SunSeth Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 19:32 #2 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 19:32 Вроді би лежить на фтп, але залив свою версію.Що значить "свою версію"? Чому не вказуєш номер білду? Не попереджуєш, що це бета?http://my.opera.com/desktopteam/blog/show.dml/4257140 - сьогоднішній снепшот.
DrFaust Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 06:43 #3 Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 06:43 спробував.. шось таки мені не сподобалось.. цей режим турбо ще більше пригальмовує ніж без нього... можливо хтось користується діалапом той відчує комфорт...З.І. в чому кайф цього режиму ? стиснення трафіку java скриптом на зразок підключення до тунелей? але ж це ми вже давно пройшли... да класно було але ж швидкість інету виросла в рази.. смисл стискати траф і виграти 200-600 кб трафіку на сторінці, це ж 1 сек більше загрузки а стискання займе 2-3 сек. в чому кайф ? може я помилився в чомусь, користувачі опери підкажіть.
mix_forever Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 07:54 #4 Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 07:54 а ти бачив які тоді калічані картинки виходять? ) Чим не прикол?
DrFaust Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 08:16 #5 Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 08:16 ну да, є таке діло Знову поставив Оперу.. намагаюсь користуватись.. покищо не сильно задоволений.. але відчутно гріє душу незначне відкушування памяті радує хоть цим...
SunSeth Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 20:30 #6 Опубліковано 21 Серпня, 2009 в 20:30 спробував.. шось таки мені не сподобалось.. цей режим турбо ще більше пригальмовує ніж без нього... можливо хтось користується діалапом той відчує комфорт...З.І. в чому кайф цього режиму ? стиснення трафіку java скриптом на зразок підключення до тунелей? але ж це ми вже давно пройшли... да класно було але ж швидкість інету виросла в рази.. смисл стискати траф і виграти 200-600 кб трафіку на сторінці, це ж 1 сек більше загрузки а стискання займе 2-3 сек. в чому кайф ? може я помилився в чомусь, користувачі опери підкажіть.При чому тут java script? До чого цей висєр? Перед тим, як щось хєрити, треба хоча б знати для чого воно створене. Я про Турбо. Якщо ти абонент ДатаГруп і в тебе 10 Мб/с, то тобі Турбо нафіг не впало і буде лише гальмувати. Але, коли тьфу-тьфу щось станеться із основним каналом і ти підключишся через GPRS, тоді лише ти зрозумієш всі переваги цієї технології.
DrFaust Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 13:02 #7 Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 13:02 При чому тут java script? До чого цей висєр? Перед тим, як щось хєрити, треба хоча б знати для чого воно створене. Я про Турбо. Якщо ти абонент ДатаГруп і в тебе 10 Мб/с, то тобі Турбо нафіг не впало і буде лише гальмувати. Але, коли тьфу-тьфу щось станеться із основним каналом і ти підключишся через GPRS, тоді лише ти зрозумієш всі переваги цієї технології. Перш ніж задавати такі питання розберися про що я говорю а вот тоді і скажеш.. турбо реалізовано давним давно без браузерів на java скриптах які дають можливість при підключенні через них до GPRS відслідковувати і чіплятись до так званих тунелей які не лише стискають трафік але і дозволяють використовувати кеш самого тунелю що тим самим начебто збільшує швидкість завантаження багатьох відкритих сторінок одночасно при слабкому GPRS конекті. Силки дати ? З.І. Колись цим користувався, зараз в цьому абсолютно небачу потреби бо інет вже достатньо швидкий КРУГОМ.. тому вважаю цю фічу повністю безглуздою і навіть цим вона тормозить саму оперу (в кожному разі про бетку кажу, можливо у фінальному релізі буде по іншому). ІМХО.
SunSeth Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 18:39 #8 Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 18:39 Перш ніж задавати такі питання розберися про що я говорю а вот тоді і скажеш.. турбо реалізовано давним давно без браузерів на java скриптах які дають можливість при підключенні через них до GPRS відслідковувати і чіплятись до так званих тунелей які не лише стискають трафік але і дозволяють використовувати кеш самого тунелю що тим самим начебто збільшує швидкість завантаження багатьох відкритих сторінок одночасно при слабкому GPRS конекті. Силки дати ? Дай "силки", як за допомогою JS можна реалізувати тунель в Опері. Я думаю, розробники будуть в шоці, що за допомогою одного файлу *.js можна зробити те, що вони ще до цього часу відшліфовують вже на протязі більш, ніж півроку. З.І. Колись цим користувався, зараз в цьому абсолютно небачу потреби бо інет вже достатньо швидкий КРУГОМ.. тому вважаю цю фічу повністю безглуздою і навіть цим вона тормозить саму оперу (в кожному разі про бетку кажу, можливо у фінальному релізі буде по іншому). ІМХО. А відключити Турбо не вмієш, якщо воно тобі не потрібне?
DrFaust Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 19:57 #9 Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 19:57 Дай "силки", як за допомогою JS можна реалізувати тунель в Опері. Я думаю, розробники будуть в шоці, що за допомогою одного файлу *.js можна зробити те, що вони ще до цього часу відшліфовують вже на протязі більш, ніж півроку. візьми вже готовий продукт завалявся, відкривати потрібно коли стоїть на компі вже java клієнт, а в налаштуваннях виставити ІР 127,0,0,1 (локальний ) і в браузері (любомі чи опера чи щось інше) проксі на 127,0,0,1. Можна і зробити і власний тунель на java, див тут! А відключити Турбо не вмієш, якщо воно тобі не потрібне? до чого тут відключити чи включити ? сама суть фічі нахрен не нужна на даний час, але і при вимкнутому всеодно сторінки тупіше грузяться ніж в попередніх релізах версій 9.* toonel.zip
SunSeth Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 20:07 #10 Опубліковано 22 Серпня, 2009 в 20:07 Дай "силки", як за допомогою JS можна реалізувати тунель в Опері. Я думаю, розробники будуть в шоці, що за допомогою одного файлу *.js можна зробити те, що вони ще до цього часу відшліфовують вже на протязі більш, ніж півроку. візьми вже готовий продукт завалявся, відкривати потрібно коли стоїть на компі вже java клієнт, а в налаштуваннях виставити ІР 127,0,0,1 (локальний ) і в браузері (любомі чи опера чи щось інше) проксі на 127,0,0,1. Можна і зробити і власний тунель на java, див тут! Ти взагалі різницю між Java і Javascript січеш? А відключити Турбо не вмієш, якщо воно тобі не потрібне? до чого тут відключити чи включити ? сама суть фічі нахрен не нужна на даний час, але і при вимкнутому всеодно сторінки тупіше грузяться ніж в попередніх релізах версій 9.* Газифікація калюж...
DrFaust Опубліковано 23 Серпня, 2009 в 09:01 #11 Опубліковано 23 Серпня, 2009 в 09:01 короче спорити просто немає з ким, удачі умнєГам
SunSeth Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 19:57 #12 Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 19:57 10-ка релізнулась сьогодні...
taras111 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 21:52 #13 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 21:52 Використовую оперу 10,01.... І цікавить один нюанс якого хочу позбутись.. При спробі скачати торрент файл з'являється ось таке вікно: А я хочу щоб вискакувало вікно такого типу: Щоб при завантаженні не зберігались торрент файл!!
Witiok Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 22:04 #14 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 22:04 Щоб дуже багато не говорити..робиться такProblem_20091121_2354.rar
biter Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 08:49 #15 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 08:49 В адресной строке набираем: opera:configНаходим "BitTorrent", снимаем галочку с "Enable", нажимаем "Сохранить"http://habrahabr.ru/blogs/opera/28208/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.