Перейти до змісту

Шукаю карту Луцька

fgvictor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім.

Дуже потрібно детальна(з будинками) карта Луцька.

Може в кого є?

Кадастр ділитися не хоче :angry:.

В інтернеті є, але поганої якості.

Опубліковано

В інтернеті є гарної якості - але там треба смс-ку відправити вартістю 20 грн.

Або дядя Женя десь пориється і знайде атлас ;)

Опубліковано

> В інтернеті є гарної якості - але там треба смс-ку відправити вартістю 20 грн.

Дай будь-ласка посилання

> Або дядя Женя десь пориється і знайде атлас ;)

Подивись будь-ласка атлас, буду вдячний

Опубліковано
Заливається на фтп. Десь за хвилин 15-20 має бути.

Я неколи не користувався вашим FTP

на яку адресу заходити, який логін пароль

Опубліковано

Можу поділитись такою штукою http://www.bizneskop.com.ua/. Є карта луцька з пошуком адрес, ну і плюс довідник фірм (правда тягнулося з якоїсь фтп-хи і одного файлика в карті не хватає). Крім того доволі непагано зарекомендували себе PC версії iGO8 (но ручки в мене кривенькі, кириличний пошук так і не налаштував), є версія тіпа portable (хоча він не вимагає ніякого встановлення сам по собі :) ) i Garmin (для використання як карти з пошуком достатньо тільки Mapsource) є на торентах з інструкціями, карта всієї України з доволі докладною картою вулиць і пошуком кирилицею.

До-речі карту з новим назвами вулиць я так і не знайшов.

Опубліковано

Атлас Луцька - натисни. Вкажи куди скачати. РОзархівуй. І користуйся.

Запускний файл - index.htm . Обираєш необхідний район - тицяєш і відкривається картинка з будинками номерами і вулицями.

Опубліковано
Атлас Луцька - натисни. Вкажи куди скачати. РОзархівуй. І користуйся.

Запускний файл - index.htm . Обираєш необхідний район - тицяєш і відкривається картинка з будинками номерами і вулицями.

посилання не працює

- дай посилання, де можна скачати карту з СМС

Опубліковано

З того й треба було починати. Посилання тобі не доступне. Воно лише для користувачів ДГ.

Для тебе зможу залити кудись на якийсь фріхостинг.

А посилання платного - не згадаю. То було більше року тому.

Опубліковано
>http://www.bizneskop.com.ua/

- карта не докладна(не має номерів будинків)

- з GPS ти пробував отримати карту

1. З чого ти взяв?

bscop.jpg

Лежить -=тут=-

Або на фтп (кому треба) -=тут=-

Наскільки я знаю фірма, що її робила брала кадастрові карти, але, дійсно деякі номера будинків не прописані (хоча хз, може то трансформаторні будки :) )

2. А навіщо мені їх видирати, якщо це повноцінні ПК версії ГПС софта, карти абсолютно однакові.

Опубліковано

а в мене є паперова "Схема Луцька" з усіма будинками, правда їй вже років з 7 і там нема новобудов в районі ТАМТАМа як і самого магазину, тай номери будинків не позначені. Але якщо знаєш з якого боку починається вулиця, то можна і самому порахувати ;)

Можу дати скопіювати (віддати не можу бо сам часто користуюсь). Купував її в центрі в ларьочку де всякі газети і журнали продають. Можливо зараз в подібних "ларьочках" продаються схеми нового випуску - пошукай

Опубліковано
а в мене є паперова "Схема Луцька" з усіма будинками, правда їй вже років з 7 і там нема новобудов в районі ТАМТАМа як і самого магазину, тай номери будинків не позначені. Але якщо знаєш з якого боку починається вулиця, то можна і самому порахувати ;)

Можу дати скопіювати (віддати не можу бо сам часто користуюсь). Купував її в центрі в ларьочку де всякі газети і журнали продають. Можливо зараз в подібних "ларьочках" продаються схеми нового випуску - пошукай

Є буклети з картою, але мені потрібна краща якість

Атласів в продажі немає

Мають вийти нові атласи, але мені потрібно вже

Опубліковано

так чим тобі не підходить карта RudEAk? Програма ДУЖЕ хороша - там і транспорт, і "органи" всякі, і багато іншої інформації. Недолік: великі рекламні банери (але розумію, що без них - ніяк), не можна розтягнути на весь екран і нема "руки" щоб таскати карту. Але з інформативної точки зору прога просто зашибісь

Опубліковано

нормальних електронних карт Луцька практично немає, мені через надмірне захоплення автоквестерством, прийшлось трохи полазити і пошукати. Навть карта Рівного, набагато менша по розміру (я маю на увазі розмір програми) і то більш зручна чим бізнескоп САМЕ як карта. Якщо потрібно можу залити ще IGO для PC, але див.вище - пошук тільки транслітом.

Зараз непогано поновились Google Maps i Yandex Maps (причому останні навть по Луцьку краще). Так вот є така програма (респект і уважуха автору) SASPlaneta яка дозволяє кешувати зображення з цих сервісів (і не тільки з цих) і використовувати її без iнета (ААААА я закешував Google :):):) ) Мені сподобалось нею користуватись, чисто власне бачення - набагато швидше чим безкоштовний Google Earth.

Той же самий Mapsource з картою України, нічим не відрізняється від всіх вищеназваних карт, тільки з ним в мене вічні трабли з установкою, доводиться трохи бігати з бубном.

А якщо тобі треба для роздруковки карт, то:

1. Шукати по магазинах/ларьках

2. Роздрукувати той атлас що залив Zheny@

3. Зліпити/Роздрукувати картинки з bizneskop/maps (варіант для збоченців звичайно їх там 800 штук)

В мене здається трохи не такий атлас як в Zheny@, сьогодні гляну і залью, може цей кращий буде.

Опубліковано
так чим тобі не підходить карта RudEAk? Програма ДУЖЕ хороша - там і транспорт, і "органи" всякі, і багато іншої інформації. Недолік: великі рекламні банери (але розумію, що без них - ніяк), не можна розтягнути на весь екран і нема "руки" щоб таскати карту. Але з інформативної точки зору прога просто зашибісь

Не всі будинки на карті позначені

Звичайний буклет має всі будинки

Опубліковано

> В мене здається трохи не такий атлас як в Zheny@, сьогодні гляну і залью, може цей кращий буде.

буду вдячний

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...