Перейти до змісту

треба комусь такий?

dorosh79

Рекомендовані повідомлення

Може комусь стану в нагоді?

Шукаю роботу.

Чоловік, 30 років, одружений.

Освіта: вища Національного Університету (не Луцьк) за непотрібною в Луцьку спеціальністю та спеціалізацією. Гуманітарій.

Вмію:

Водійські права категорії «В» і «С» - за кермом з 12 років з невеликим переривом. Власного авто зараз не маю.

Риштовка, фарбування авто – батько цим займається останні років 10, часто допомагаю, але він в іншому місті. Підготую, поґрунтую і пошпаклюю, затру – без проблем, але не покрашу – не вмію рівномірно наносити фарбу та розводити – ніколи не думав, що цим буду собі заробляти на життя.

Знаю комп’ютер на рівні дуже впевненого користувача. Для прикладу скажу, що моє ICQ зареєстроване ще в 1998 році. Розберу-зберу комп’ютер з закритими очима, підніму посипаний диск, поміняю БЖ, перевстановлю вінду, налагоджу офісну сітку – без проблем. Але яка материнка конфліктує з якою оперативкою – то вже треба в неті ритися.

Окреме питання - знання пакетів програм.

Офіс – ворд, повер-поінт – питань немає.

Ексель – багато користувався, але так щоб дотошно, то не вивчав. Складні тригонометричні функції не введу, бо гуманітарій за освітою.

Фотошоп + корел – знаю майже досконало, але портфоліо не маю. Просто його ніколи не збирав. Те, чим займався раніше, тісно пов’язане з дизайном. От і вивчив. Зробити візитку, бігборд, плакат, оголошення, відретушувати фото, вєнєтку – без проблем, а от сайт не зроблю – не вмію кодити. Принцип роботи кодувальника розумію і тому розумію, що це не настільки просто, як здається.

Трохи знаю флеш. Але то так. Трошки. Хобі.

Інтернет знаю дуже добре. Не заблукаю.

Набридло про комп’ютери писати. Думаю, і так все зрозуміло.

Журналістика.

Вмію писати рекламного характеру тексти. Як для преси так і для пошукових систем. Дружу з оптимізацією сайтів. Колись збирався цим займатися, перелопатив купу літератури на дану тему, до сих пір слідкую за новинами в даній галузі.. але якось не склалося. На фрілансі важко родину прогодувати без нормального досвіду і портфоліо.

Займався власними справами. Не довго. Не пішли справи. Довго думав в чому причина – вирішив, що я трохи не терплячий і невгамовний. Взявся за багато справ зразу, а нічого до толку не довів. Не хватає конкретного бачення мети. Якщо колись і візьмусь знову за щось власне і нове, то тільки під наглядом людини, що вчасно дасть по шиї і вкаже на що звернути увагу, а що другорядне.

Є ще багато навичок та вмінь, але перерахую коротко і не систематизовано:

- вмію верстати газети та журнали;

- розумію роботу засобів масової комунікації, маю багато знайомих в цьому середовищі;

- вмію організовувати та проводити прес-конференції, брифінги;

- маю величезний досвід організації масових заходів;

- маю практичні та великі теоретичні знання в галузі реклами та ПР;

- соціологія. Висунення гіпотез, розробка опитувань, організація опитувань, проведення фокус груп. Обробка зібраної інформації, підготовка аналітичних матеріалів з рекомендаціями. Можу зібрати власну перевірену і відповідальну мережу інтерв’юерів.

- маю великий досвід виводу на ринок нових торгових марок продуктів харчування, товарів широкого вжитку, ресторанів і політиків 

- вмію врізати замки;

- косити траву;

- доглядати дітей;

- варити їсти;

- готувати правильний шашлик і узбецький плов;

- загружати арканоід з касетного магнітофона на ЗХ Спектрум;

- грати на гітарі і фортепіано (самоучка);

- ловити рибу (аматорський рівень);

- грати у футбол (аматорський рівень);

- тощо…

Все що написав – все вмію. Немає жодного слова неправди. Нагадаю – шукаю роботу.

Заробітню платню – за результатами особистої зустрічі.

Готовий робити все, що вмію і що дозволяє совість.

Робота дуже треба, бо скоро народиться донька, а в батька щось затягнулася вимушена відпустка.

Пропозиції, якщо такі будуть, бажано в приват.

Посередникам – 50% першого заробітку гарантую.

Наперед вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- вмію врізати замки;

- косити траву;

- доглядати дітей;

- варити їсти;

- готувати правильний шашлик і узбецький плов;

- загружати арканоід з касетного магнітофона на ЗХ Спектрум;

- грати на гітарі і фортепіано (самоучка);

- ловити рибу (аматорський рівень);

- грати у футбол (аматорський рівень);

- Еще могу соломинку в кока-колу вставить и дуть, так чтоб пузырьки буль-буль-буль :)

Забавно написано. Улыбнуло в нескольких местах. Удачи в поисках!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є вакансія експедитора. Телефон в темі. (Ну звичайно, якщо така робота влаштує)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти в якійсь рекламній агенції до цього працював?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

працював

ви, здається, з ПР-проби?

колись з Вами перетиналися.

клієнтів постійних досі не маю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...