Перейти до змісту

Як МТС обдурює людей

Ruslishok

Рекомендовані повідомлення

Знайома дівчина опинилась в такій ситуаціїї: Рік назад люди від компанії МТС роздавали контрактні пакети МТС. Одна моя знайома повівшись на чудово розказану пропозицію підписала цей контракт. На протязі року від користування цією послугою виникали одні незадоволення. От і через рік вона вирішила розірвати цей контракт. Зайла в офіс на Лесі Українки і звернувшись з проханням одна дівчина любязно запропонувала свою допомогу. неподумавши чому її попросили розписатись на чистому аркуші і зробили копію паспорта із задоволенням вийшла з офісу. В кінці місяця вияснилось що номер не заблоковано і коли почалось з'ясування вияснилось, що вона продовжила контракт ще на три місяці. Що порадите в даній ситуації, що можна доказати офіційними методами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не МТС обдурює, а дівчина сама себе.

хай ще в прокуратурі пусті листи попідписую, гандурас мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повезло шо на три місяці, а не на три роки... Та більше всього прийдеться вже добути контракт, а потім нормально піти і розірвати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неподумавши чому її попросили розписатись ....

...із задоволенням вийшла з офісу

як мало потрібно для задоволення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повезло шо на три місяці, а не на три роки... Та більше всього прийдеться вже добути контракт, а потім нормально піти і розірвати...

Згоден що це їй буде наукою, проте на що дивиться компанія на такі випадки. Я розумію дівчину, що їй за клієнтів капають гроші. Проте це ж випдки неодноразові. Який після цього в них буде імідж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Девочке некого винить кроме себя. Некоторые люди предпочитают учиться исключительно на своих ошибках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене питання технічного характеру: хіба можна продовжити контракт на 3 міс.? Я думав, що мін. термін продовження - 12 міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виходить, що можна, або знову обман. Поживем побачимо, може ця історія ще так просто не закінчиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже не можна розірвати контракт зараз, в самому початку, що це за кабала в законі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже не можна розірвати контракт зараз, в самому початку, що це за кабала в законі?

Можна, але потрібно сплатити трошки більше 2 грн. за кожний день до 28 жовтня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я "балдею" як можна підписати пустий лист і ще дати зробити копію паспорта?????? І правильно сказав AVO, що дівчина сама себе обдурила.

Був такий випадок в однієї далекої знайомої з розводом і "підсаткою" на контракт в МТС. З її слів після пару місяців користування, сім карта була викинута. Потім казала, що МТС присилала їй листи. Тим все і кінчилось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

она один лист пустой подписала?

если несколько - ждите еще кредитов на что-то недешевое...

шучу.

если серьезно - то подписывая документы - читайте, что подписываете. а если вам дают пустой лист - то однозначно его фтопку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для тих хто мене незнає поясню: я користуюсь послугами МТС з 2001року (завжди на контракті)

бували ненайкращі умови, але в основному задоволений.

Офісу МТС на Л.Українки немає!!!!! є дилери які незавжди чесні (особливо офіс навпроти бувшого к-ру "Зміна")

офіс МТС пр.Волі 21 потрібно звернутись туди і написати скаргу.

По роботі я "курірую" МТС корпорацію нашої фірми (більше 100чоловік) і часто доводиться вести роз"яснювальну роботу...

з досвіду скажу: 99% люди самі себе дурять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден, проте компанії МТС навщо такі скарги, коли людям розказують одне а насправді воно не так. Може я не так написав коли говорив компанія МТС, але потрібно реагувати відповідним чином на такі дії своїх підлеглиг, це ж кримінальна відповідальність, якщо вдастя доказати. Хоча якщо "блондика" попала в таку ситуацію то що вона докаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа в тому що власне "компанія МТС" в нас одна (тобто офіс) пр.Волі 21.

все решта ДИЛЕРИ, вони просто перепродують послуги МТС, і МТС до них немає ніякого відношення.

Кожен дилер сам собі придумує методи продажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна, але потрібно сплатити трошки більше 2 грн. за кожний день до 28 жовтня

так за що платити, якщо ти ним не користувався?

з другої сторони топікстартер може купити рогатку, набрати залізних шариків і розфігачити якусь ретрансляційну башню, думаю це буде дорожче, а шо, це весело. Так і скажи в офісі МТС :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так за що платити, якщо ти ним не користувався?

Ну це тіпа пеня за невиконання умов договору...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довести щось в цій ситуації "офіційними методами" важко - є письмовий документ, з власноручним підписом, проти усних свідчень. Хоча можна звернутись в управління захисту прав споживачів й вимагати визнання цього письмового документа недійсним, посилаючись на те, що роз'яснення його не було, розуміння суті не було, і це суперечить волевиявленню особи (споживача послуг).

Простіший, і, можливо, ефективніший шлях - піти на офіс МТС в Луцьку (пр. Волі, 21), вручити їм під розписку скаргу на дії дилера (вказавши назву, адресу), в якій детально описати ситуацію й чітко сформулювати свої вимоги.

P.S. Варто змінити назву теми - додаткові угоди практикують і Київстар, і Лайф...

Маю контракт (ще UMC), і користуюсь номером як основним, разючої різниці в якості послуг з тим же Київстаром не помічаю, альтернативи парі МТС + КС (відповідно, два телефони) не бачу, а так в кожного оператора є свої плюси й мінуси...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я клиент UMC (MTS) с 1997 года, контрактник со стажем, начинал еще с NMT. причем, довольно часто использовал параллельно Киевстар и Лайф. скажу откровенно, по качеству и покрытию UMC всегда был и остается на первом месте, клянусь яйцами MTS :smile3: мелкие трения всегда были связаны с моими задолженностями за связь (при 200-300 гривнах долга еще все ok, при 400 уже иногда отключали) или тормозным обслуживающим персоналом в службе поддержки, кроме этого больше чем за 10 лет проблем не было вообще, никаких и никогда :ok2: последние лет 6-7 я еще и на "доп.угоде" - спрыгивать никуда не собираюсь, а лишний телефон кому-нить в подарок не помешает. восстановили практику обмена бонусов на ваучеры - молодцы.

а то, что многие реселлеры пытаются развести незадачливого клиента на "свистелки и перделки" - так это их хлеб, причем тут вообще МТС? нужно либо следить где подпись ставишь, либо запастись ручкой с симпатическими чернилами.

ps. Ruslishok, скажи спасибо что девушка из офиса на Леси просто продлила контракт, а не написала на чистом листе, скажем, расписку о выдаче большой суммы в долг под проценты :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТСники, как и остальный операторы и дилеры, жуки ещё те...

и их главная задача натянуть клиента на ваучер, срубить побольше денег и выбросить выжатого, ну а если кто не выжимается - супер, пусть живет и размножается

а не то что в рекламеке говорят - "заботимся о вас и о вашем здоровье"

2топистартер отшлёпай "знакомую девушку" по попе и разясни:

1.пусть не ведется на всякие акции в которых ничего не понимает

2.кикогда не подписывает пустые бумаги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

восстановили практику обмена бонусов на ваучеры - молодцы.

для контрактников?

откуда дровишки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обмін бонусів на грн. для купівлі чого лібо наприклад телефону ЄЄЄЄ але збільш\ився порог наприклад з 15000 бонусів.

і ПАСЛЕДНЯЯ фіча БОНУСИ тепер згорають ( в контрактників) а саме живуть бонуси протягом року!!!!!якщо є зароблені бонуси наприклад 400 але це було 31.01.2008 а загальна кількість їх 14000 то 01.02.2009 згорять 400 але вам дають за місяць 250. піпец що роблять.14000-400+250я вот вже ніяк не можу набрати 15000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

восстановили практику обмена бонусов на ваучеры - молодцы.

для контрактников?

откуда дровишки?

вот калькулятор бонусів  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот калькулятор бонусів  ;)

ваучеров для контрактников нет...

ибо имелись в виду ваучеры пополнения... я так думаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

совершенно верно, ваучеры для пополнения. последний раз менял в начале лета, пока что еще не накопил :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...