Перейти до змісту

Шукаю майстра щоб зробити бетонну стяжку...

druid

Рекомендовані повідомлення

Починати можемо хоч на цьому тижні.

Умови такі:

1. Треба зробити бетонну стяжку на першому поверсі будинку (площа 50-60 квадратів)

2. Треба тільки майстер, який вміє і знає (підсобники наші)

Буде кльово, якщо майстер матиме бетономішалку, візьмемо напрокат.

Оплата має бути поміркованою.

Бригади не пропонувати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти ставиш такі умови то давай скажи що має робити майстер (бо з твоїх слів він має дати на прокат мішалку і показати рабочим що делать) і постав сам тоді вартість послуг майстра.

Вот тільки не поміркованою (продуманою, помізкованою, зваженою) а мабуть помірною :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загрузив :)

В ідеалі я б хотів, щоб наступні умови ставив майстер.

Для мене важливо щоб він був один і щоб в результаті в мене була нормальна стяжка.

Якщо він покаже підсобнику, наприклад, мені, що і як треба робити...... дале-е-е-ко не факт, що робота буде зроблена якісно.

Я б хотів, щоб майстер мені сказав:

1. Скільки часу він робитиме роботу.

2. Скільки підсобників і які матеріали йому для цього потрібні.

3. Скільки це буде коштувати.

А я тоді буду думати підходить мені чи ні.

В принципі, якщо майстер зможе організувати роботу підсобників так, що вони зроблять все якісно самі..... я готовий йому за це заплатити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як майстер може перед тобою наперед ручатись за якість та швидкість роботи твоїх підсобників з якими він до цього моменту ще ні разу і не зустрічався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid ти(ви) хоть раз робив на стройці?!

ти знаєш що таке бригада? тількі в своїй бригаді, майстер є майстром! а прийшовши людина в інший колектив незнаючі нікого, незнаючі на що

підсобникі спроможні і що вони вміють, він вже не буде майстер! а людиною яка знається на ділі.

і ще одне хочіш якісно зробити? якісно не завжди дешево і швидко!

а скількі ти маєш підсопників?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid ти(ви) хоть раз робив на стройці?!

ти знаєш що таке бригада? тількі в своїй бригаді, майстер є майстром!

робив :)

і дуже добре знаю що таке бригада

і навіть знаю як це переробляти після бригати, яка загрібає гроші і їй пофіг шо буде з тою хатою потім.

Не ставлю всі бригати під одну планку, але для мене важливі - ціна та довіра. А я не довіряю.

і ще одне хочіш якісно зробити? якісно не завжди дешево і швидко!

а скількі ти маєш підсопників?

В моєму розумінні для заливки стяжки підсобник - це людина, яка має руки ноги, вміє замішати бетон і знає що таке "рівень" і "лопата".

Якщо майстер з такиим підсобниками не зможе зробити мені стяжку, значить він не той, кого я шукаю :)

Підсобників буде 3-4. Не думаю, що треба більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робив

і дуже добре знаю що таке бригада

і навіть знаю як це переробляти після бригати, яка загрібає гроші і їй пофіг шо буде з тою хатою потім.

Не ставлю всі бригати під одну планку, але для мене важливі - ціна та довіра. А я не довіряю.

Як не ловіряєш то роби сам. (Вибач не стримався)

Купити бетономішалку тобі буде дешевше ніж найняти "майстра" разом з твоїми підсобниками, домовившись про оплату можна зробити кошторис в АВК і уклавши відповідні документи (договір наприклад) і тоді тобі спокій за якість і спорів про оплату не буде (смету можу допогти зробиби)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...