Перейти до змісту

Аквапарк

vanus

Рекомендовані повідомлення

Привіт!

Ось вже знову стоїть питання про будівництво аквапарку. Власне по вул. Дубнівській (нині це відгалуження за назвою вул. Героїв Крут) на територій кол. готелю амексім ( прямо біля мене - що не може не радувати).

Місце там є, а ще якщо залучити туди склад буд матеріалів Луцькавтодору то це буде просо офігеннійша стройка і відповідно класний аквапарк з гарним видом на дачі і на весь Луцьк,- бо ж на горбочку. Будувати збирається Луцьксантехмонтаж. Зараз мають робити конкурс проектів, цікаво хтож захоче інвестувати, хоче пишуть новини що саме сантехмонтаж. колись і в мене була така ідея але потянути її сам і з ще деким здавалось для мене захмарною.

Це тема піднімалась вже на борді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп

ше б стадіончик облагородили і до стандартів УЄФА підвели =) шо б і в нас ігра Євро 2012 проводились =)

З.І.

але краще б вони з доріг почали =) а то по тім ямам вже задовбались їздити всі =)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось в сантехмонтаж нічого про це не чути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось в сантехмонтаж нічого про це не чути

Чому ж не чути? Чути! Мають достройки на території зробити в три поверхи... Наскільки я розумію, то наразі використовують внутрішні ресурси для будівництва. Зрештою, знаючи трішки це підприємство, то воно є практично самодостатнім. Відповідно не так уже багато матеріалів їм потрібно купувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там працюю і про цей проект нечув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стоп стоп, на міськвиконкомі рішення розглядалось, а те що працівники можуть і не знати так це нормальне явище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Orfey, Ігор Чорнуха підтвердив вчора, що вони планують будувати аквапарк на Дубнівській...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби тільки інвестори були

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вот чув що його взагалі мають будувати в районі 40 - го кварталу. там де парк біля шовкового комбінату. Такшо поживем побачим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вот чув що його взагалі мають будувати в районі 40 - го кварталу. там де парк біля шовкового комбінату. Такшо поживем побачим :)

Це застаріла інформація. На 40-му кварталі мали будувати аквапарк ще минулого року. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

проект аквапарку

post-59-1251991177.jpg

post-59-1251991183.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привязка к местности. Максимальное использование имеющихся конструкций :)

aquap.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по моему, проект вообще универсальный - на все случаи жизни - аквапарк, ж\д переход, ювант - успевая только трубу поворачивать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...