Перейти до змісту

Голодуюча людина біля Міської ради.

Anubius

Рекомендовані повідомлення

Як на мене, то толку з того голодування ніякого не буде...
Згоден, що можливо у нього нічого не вийде, але принаймі він пробує щось зробити, якось привернути увагу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я раніше часто думав для чого людство (зокрема і Україна) викидає кучу грошей на різні проекти, а часом і навіть фантомні, на зразок: організація досліджень в космосі (скільки зараз говорять про політ на Марс), коллайдер довбаний (найдорожчий науковий проект за сторію людства - в районі 15 млрд $) дослідження Антарктиди та глибокого океану, військовий напрямок (це ж сотні млрд $) - коли ми ще рівень свого (пересічного громадянина) життя не довели до належного чину. Яка в нас медицина, яке житлове забезпечення людей (по 10-ть чоловік туляться в одній квартирі), дороги толком зробити не можуть. А вони ще Євро - 2012 хочуть провести. Я думаю, що в тій ситуації в якій є Україна зараз (і останні 18-ть років) жодна копійка не повинна іти на різного роду "показухи"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я раніше часто думав для чого людство (зокрема і Україна) викидає кучу грошей на різні проекти, а часом і навіть фантомні, на зразок: організація досліджень в космосі (скільки зараз говорять про політ на Марс), коллайдер довбаний (найдорожчий науковий проект за сторію людства - в районі 15 млрд $) дослідження Антарктиди та глибокого океану, військовий напрямок (це ж сотні млрд $) - коли ми ще рівень свого (пересічного громадянина) життя не довели до належного чину. Яка в нас медицина, яке житлове забезпечення людей (по 10-ть чоловік туляться в одній квартирі), дороги толком зробити не можуть. А вони ще Євро - 2012 хочуть провести. Я думаю, що в тій ситуації в якій є Україна зараз (і останні 18-ть років) жодна копійка не повинна іти на різного роду "показухи"...
Я б з цим не погодився, з Євро можна отримати вигоду, тільки на жаль не в нашій держалі, коли завдяки таких проектів просто деребаняться державні кошти.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден, що можливо у нього нічого не вийде, але принаймі він пробує щось зробити, якось привернути увагу.

http://board.lutsk.ua/style_emoticons/defa...mile-zachot.gif http://www.pravda.lutsk.ua/news/14316/

!!!!!!!!!!МОЛОДЕЦЬ чувак!!!!!! Привернув увагу!!!!!!!!!!!!!!

А давайте флешмоб організуємо, підтримаємо протестанта?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я раніше часто думав для чого людство (зокрема і Україна) викидає кучу грошей на різні проекти, а часом і навіть фантомні, на зразок: організація досліджень в космосі (скільки зараз говорять про політ на Марс), коллайдер довбаний (найдорожчий науковий проект за сторію людства - в районі 15 млрд $) дослідження Антарктиди та глибокого океану, військовий напрямок (це ж сотні млрд $) - коли ми ще рівень свого (пересічного громадянина) життя не довели до належного чину.

що тобі сказати друже, наукові дослідження (і колайдер, і космос і ще купа про які ми не здогадуємось) це прогрес всього людства, наше майбутнє, в порівнянні з цим добробут пересічного громадянина, якогось гондурасу, просто розмінна монета. і це правильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/style_emoticons/defa...mile-zachot.gif http://www.pravda.lutsk.ua/news/14316/

!!!!!!!!!!МОЛОДЕЦЬ чувак!!!!!! Привернув увагу!!!!!!!!!!!!!!

А може за тих два тижні голодування чувак отримає додаткових 2-3 метри від О.Мартинюка?

Чим не версія для політичних "розборок" перед виборами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це нормальний процес в громадянському суспільстві, як я зрозумів цьому чувакові-корупціонеру-пристосованцю

Володимира Лисюка
зараз не дуже весело, може такими діями як ось цей хлопака помаленьку заставлять чиновників на людей працювати
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це нормальний процес в громадянському суспільстві, як я зрозумів цьому чувакові-корупціонеру-пристосованцю
Володимира Лисюка
зараз не дуже весело, може такими діями як ось цей хлопака помаленьку заставлять чиновників на людей працювати

Я думаюЮ що на меГ не буде спілкуватися з простолюдином, біомасою.... Да ще й на сесії йому слово давай... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володимира Лисюка

Я думаюЮ що на меГ не буде спілкуватися з простолюдином, біомасою.... Да ще й на сесії йому слово давай... <_<

мег не такий неумний, як ти про нього думаєш. записатись і попасти на прійом-реально. хоча б видимість дотримується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як повідомляє сьогодні, 28 липня, УНІАН, на прес-конференції мер Луцька Богдан Шиба зазначив, що хотів би допомогти чоловіку, але перед ним у квартирній черзі стоїть близько 2,5 тисяч людей, які або взагалі не мають житла, або живуть у підвальних приміщеннях.

Також він зазначив, що зустрічався із голодуючим. Під час зустрічі чоловік повідомив про намір продовжити акцію голодування в столиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Так чем же закончилась история голодающего?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...