Перейти до змісту

найдут ли товарисча Лозинского и где ?

Zevs_Isver

2 вопросика:  

62 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Знаєш, а мені пофіг що він бютівець чи не бютівець. Основне, що це реально навіть в наших "супердемократичних" умовах. І по Бойчуку зовсім не факт. По Лозинському точно так само казали - або замнуть, або втіче за кордон, але чомусь же не проканало. ПР не зацікавлені зараз при такому розголосі тупо заминати це діло. Вони можуть його легесенько здати, це ж не кум Яника і я думаю "отряд не заметит потери бойца", щей попіариться на цьому, мол, ми не БЮТ, ми не казали, що він герой України, ми супер-дємократи. І це добре, що є хоча б дві сили, які терпіти не можуть одна другу, а не "єдина партія", як в тій же Росії, простій людині є шанс зіграти на цьому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛОЗІНСЬКОМУ ДАЛИ 15 РОКІВ
Ну знайшли, і "дали" - це факт.

От чи відсидить він повний термін ув'язнення - далеко ще не факт.

Бандитам - тюрми!
Шкода що фраза ця в нашій країні дуже вибіркова.

Шкода що людське життя не повернеш.

Але хоч одна самовознесенна і зажерта погань нарешті опустилась на землю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так. І тепер, принамні, в це нагле рило можна сказати: "Ти тут царь? Хочеш, щоб було як з Лозинським, царьок?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ви зарано радуєтесь:

Вирок може бути оскаржений в Апеляційному суді протягом 15 днів.

а, зі слів адвоката, він і буде оскаржувати, і, якщо буде потреба, то і до Європейського суду дійдуть. А там хто зна як карта ляже. Крапка у цій справі не буде поставлена ще не один рік. Тішить тільки те, що ці роки Лозинській буде чекати все-таки в тюрмі (скоріше за все).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так. І тепер, принамні, в це нагле рило можна сказати: "Ти тут царь? Хочеш, щоб було як з Лозинським, царьок?"

Тільки що натрапив на свіжоопубліковане (хоча й давно записане):

Невидане інтерв'ю Віктора Лозінського

...Мы встретились 1 июля 2009 года в ресторане "Липский особняк", неподалеку от Верховной рады. На тот момент точной уверенности в виновности народного депутата не было ни у кого: убийство произошло в разгар президентской кампании, каждая сторона играла в свои игры, и никто не исключал провокаций.

Мы говорили не более получаса. А через два дня парламент снял с Виктора Лозинского неприкосновенность, депутат подался в бега, и редакция потеряла возможность согласовать с ним текст этого интервью.

Но теперь, когда суд уже вынес депутату приговор, мы считаем необходимым опубликовать эту беседу. Особыми откровениями тот разговор не отличился. Но теперь, с оглядкой на приговор, можно составить впечатление об уровне цинизма, жестокости и, самое главное, бесконечной уверенности в своей безнаказанности, которые витают в коридорах власти...

Повний текст на УП

p.s. А скільки ж ще таких "божків", впевнених у своїй безнаказаності, залишається "царювати" на волі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...прокурор немного интеллигентный человек, он даже машину не водит.

А я тоді хто, якщо авто сам керую?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...прокурор немного интеллигентный человек, он даже машину не водит.

А я тоді хто, якщо авто сам керую?

:D:D:D

Мабуть з точки зору "царьків" для таких справ потрібно мати холопів. Щоб стати "немного интелигентным".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...