Перейти до змісту

ABIT an52 або інша на nForce iз таким чіпом біоса Pm49FL004

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комп, не запускається.

======

невдало прошили біос.

http://file.abit.com.tw/pub/download/bios/an52/

[DIR] Parent Directory -

[ ] m701a10.zip 07-Apr-2009 20:41 329K

[ ] m701a11.zip 07-Apr-2009 20:41 332K

[ ] m701a12.zip 07-Apr-2009 20:41 338K

[ ] m701a13.zip 07-Apr-2009 20:41 339K<--------------а треба цей

[ ] m701a14.zip 07-Apr-2009 20:41 343K

[ ] m701a15.zip 07-Apr-2009 20:41 343K

[ ] m701a16.zip <--------------залив цей

======

Тепер комп - при включенні, стартує видає ПОСТ - один сигнал, як в нормальному режимі.

Монітор не видає жодного зображення, хоча індикатор горить в нормальному режимі.

подальшого завантаження не відбувається. До флопідиска доступ не відбувається - бут блок виходить здох, або в комі.

Опубліковано

А чому саме така треба? Біос можна з інету злити, перешити в іншій мамці, аби флешка аналогічна була.

Опубліковано

флеха здохла, треба йти за новим чыпом. Або знайти схожу мамку ы видерти чып.

В моэму випадку це 4хмегабітова флеха

Опубліковано

А як перевирив, що точно флешка вмерла? :) Вони дуууже ридко вмирають :)

P.S. Якщо не зголосяться допомогти - думаю, у мене знайдеться така (зараз не маю змоги ритися в кучи материнок, в понедилок зможу)

Опубліковано
da

p5vd2-mx - в такый мамцы той же чып вродь

Пиши в ПМ, чи асько

init, повиправляй всю свою писанину в топіку, інакше виставлю рахунок за поломані очі.

Опубліковано
А як перевирив, що точно флешка вмерла? :) Вони дуууже ридко вмирають :)

P.S. Якщо не зголосяться допомогти - думаю, у мене знайдеться така (зараз не маю змоги ритися в кучи материнок, в понедилок зможу)

На біосі наклейка від температури скрутилась

Опубліковано

біос мені треба - мікросхема з аналогічної мп. У кого є, прохання писати в ПМ.

Зараз потрібно, знайти аналогічну мікросхему, і прошити правильним біосом. Далі поставити у МПлату. І подивитись що з цього виде.

Біос коротнула пилюка - на скільки я можу судити, корпус стояв на підлозі, після ремонту не почистився, от і капець.

ще один біос з ще одної неробочої плати , то не велика проблема))

Опубліковано

"В общем если не вдаватся в подробгости то флешку Pm49FL004T-33JC надо прошитать на плате основанной на чипсете nForce1/2/3/4/и т.д. Или любой другой работающей с флешкой по протоколу LPC средствами соответствующего мультика, как Ваш подопытный асусь, например.

Вся хитрость в том что Pm49FL004T-33JC хотя и допускает работу по обоим протоколам FWH/LPC, но никто не обещял что прошитое по протоколу FWH потом коректно прочитается средствами LPC. Иногда так работает, иногда нет, закономерности пока не выявленно.

От сюда общий вывод если Pm49FL00xT-33JC планирется читать по потоколу LPC то и писать ее надо через LPC. FWH

аналогично."

Взято тут: http://www.rom-by.com/forum/topic15315.htm...lient=firefox-a

• 2 тижня потому...
Опубліковано

все вирішилось заміною біоса на новий з останньою прошивкою. правда є якась невпевненість у роботі, часом вискакує повідомлення про перерозгін процесора. але після штучного заниження на 100МГц від номіналу, ніби перестало.

(тема закрита)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...