Перейти до змісту

Фотосумки/рюкзаки/чохли

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Власне, сабж. Прошу форумчан "здати рибні місця" із великим вибором фотосумок/рюкзаків/чохлів etc крім магазинів Фанфото та Експерт (парана). Бажано "перевірено на власній шкурі". Як щодо покупки на базарі? Грошей небагато, але й і якості поступатись не хочеться... Те, що знайшов прийнятне по габаритах для "цифроапарата", сумки від 100 гривень, рюкзаки від 400.... Дякую. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував сумочку в АЛО - те, що на Лесі Українки. Береш фотік і йдеш міряєш. Дівчата порадять те, що треба. Свою сумочку взяв за 112грн (вроді за стільки, точно не памятаю). Вибір в них величезний, коротше рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, сабж. Прошу форумчан "здати рибні місця" із великим вибором фотосумок/рюкзаків/чохлів etc крім магазинів Фанфото та Експерт

Був приємно здивований вибором всяких чохольчиків і сумочок у Фокстроті, що на просп. Волі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі брав сумку для камери в Юг-Контракт. Правда давно було, та й офіс зараз не знаю де, раніше знаходився в автошколі біля стадіону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі брав сумку для камери в Юг-Контракт. Правда давно було, та й офіс зараз не знаю де, раніше знаходився в автошколі біля стадіону.

зараз вони вроді з роздрібом в офісі працювати не хочуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інфу всім. )) Зрозумів, що сумки/чохли не є профільним товаром ніде (солідних контор окремих нема), і треба брати, "де дають". Про Юг-контракт. Це волинська філія відповідної київської фірми, яка відома імпортом фототехніки з-за кордону? Вони тільки оптом займаються в нас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, тільки опт. Одну сумку там навряд чи продадуть. В них магазини товар беруть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, тільки опт, але я купував у них в офісі в роздріб. Купував в різний в різних менеджерів: Фотоапарат, потім чохла під нього, потім фотоапарат для друга, потім фотоапарат для колеги, потім сумку для камери. Купував все в різний час та штучно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...