Перейти до змісту

Вибір логотипу автоклубу

pura

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  VaLeRa сказав:
Ну то хто має якісь варіангти? Хто вміє малювать?

ось тут вибачайте, хіба маркером по стіні...

Опубліковано

на днях буду поїти пивом однокласника знов, хай переробляє мій варіант під чорно-біле колесо :-)

Опубліковано

pura яку стыну бедемо розмальовувати?

4iter головне не перепої пивом - бо логотип буде мати форму трилітрової банки з россолом....

Опубліковано

класно бордівці підтримали мою ідею відкриття Avtoboardclub

сорі що не був на першій зустрічі, але на слідуючі приїду обовязково!:)

мій лого підтримало декілька чоловік, тому пропоную зновуpost-4550-1245513992.jpg

роздрукувати таку штучку розміром десь 10*5 і вішати (учасникам клубу) в правому задньому верхньому кутку автомобіля.

Опубліковано

я так зрозумів, що тільки я пропоную логотипи :P , а всі сидять та тільки і говорять - ні,ні таки поганий, такий поганий <_< . люди виставляйте свої шедеври! :D

post-4550-1245679740.gif

Опубліковано

+1 bonZzz за його варіант логотипу

моя пропозиція, авто забрати, шрифт лишити і намалювати малюнок протектора по надпису....типу машина проїхала і такий слід лишила.хто як на це дивиться?

Опубліковано
  4iter сказав:

моя пропозиція, авто забрати, шрифт лишити і намалювати малюнок протектора по надпису....типу машина проїхала і такий слід лишила.хто як на це дивиться?

Так, машинка трохи не дуже, имхо!

А в цілому нормально!

Опубліковано
  pura сказав:
  4iter сказав:

Так, машинка трохи не дуже, имхо!

А в цілому нормально!

Спробую шось придумати. За конкретні побажання - дякую :)

Особисто мені білий і чорний кольори для автонаклейок подобаються. Які думки ?

Опубліковано
  Цитата
Спробую шось придумати. За конкретні побажання - дякую :)

Особисто мені білий і чорний кольори для автонаклейок подобаються. Які думки ?

Колір чорний та білий - саме то, що треба!

На рахунок сліду через малюнок - гарна ідея, я підтримую.

Опубліковано

оце вже щось.....кольори як на мене просто суппер. Єдине що, я писав би AutoBoard lutsk.ua в дві строчки. Імхо AutoBoard виходить як назва клубу (яка легше вимовляється і краще звучить ніж AutoParty на board.lutsk.ua) а lutsk.ua вказує на географічну належність клубу. Хоча тоді губиться посилання на борду. Хто що думає з цього приводу?

Опубліковано

На мою думку назва має бути така як на лого bonZzz, тоді є посилання на борду!

І людина яка побачить наклейку, якщо запам'ятає адресу, зможе дізнатись про наявність форуму.

Опубліковано

+1 пост 43

як кажуть "простенько и со вкусом" і напевно можна буде на плотері вирізати,

тепер щодо критики: мені здається можна трохи складніший малюнок протектора втикнути

Опубліковано
  4iter сказав:
оце вже щось.....кольори як на мене просто суппер. Єдине що, я писав би AutoBoard lutsk.ua в дві строчки. Імхо AutoBoard виходить як назва клубу (яка легше вимовляється і краще звучить ніж AutoParty на board.lutsk.ua) а lutsk.ua вказує на географічну належність клубу. Хоча тоді губиться посилання на борду. Хто що думає з цього приводу?

Питання легко вирішити. Купується доменне ім'я, скажімо autoparty.lutsk.ua. При відвідуванні його відразу перехід на

board.lutsk.ua/index.php?showforum=37. Реалізація залежить від бажання адмінів форуму + реєстратора домену.

І тоді пропагувати "своє" :)

Опубліковано

Мені не подобається токо в наклейці червоним виділені літери oPa, хай буде токо нижнє слово Lutsk виділене.

Опубліковано
  VaLeRa сказав:
Мені не подобається токо в наклейці червоним виділені літери oPa, хай буде токо нижнє слово Lutsk виділене.

варінт на прохання...

post-429-1245934535.jpg

Опубліковано
  VaLeRa сказав:
О - то вже зовсім добре получилось. Як перший так і другий варіант.

Підтримую, но другий варіант кращий. Легше читається.

Ура....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...