Перейти до змісту

підскажіть з відяхою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є ось такий комп

Процессор

Intel® Celeron® CPU 2.26GHz

Версия: x86 Family 15 Model 3 Stepping 3

Скорость: 2259 МГц

до нього треба підібрати відео карту недорогу, але хорошу.

підскажіть хто знає :D , бо сам не дуже розбираюсь

Опубліковано
недорогу

Яка вилка по грошам?

Рекомендую звернути увагу - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=36658

Карта взагалі нова :)

задорога. мені щось попроще і щоб можна було поставити на таку мамку як в мене.

чи на таку мамку можна будь - яку відяху поставити? підскажіть хто розбирається?

Опубліковано

xriaps, ви б спочатку написали модель материнки. Маю підозру, що вона з AGP слотом, а не PCI-E (судячи по процесору, хоча можу помилятися).

Ще напишіть для чого потрібна відеокарта: щоб просто була заглушка для відеослоту чи для ігор (якщо так, то напишіть для яких)? Ну і вкажіть приблизно ціновий діапазон, а то поняття "недорога" в різних людей сприймається по-різному.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

не можу визначити яка в мене материнка. на самій материнці нічого не пише, а через комп не знаю як знайти. може хтось підскаже як це зробити? чи може фотку матері з AGP скине. всім дякую

Опубліковано

постав собі на комп одну із двох програмок для перегляду "заліза" Everest або Aida. Як поставш і запустиш, перейдеш у пункт, здається Сумарна інформація і там уже списком вона(програма) виведе дані про усі дівайси. Або просто зробити звіт Майстром звітів із головного меню.

Опубліковано
Фото материнської плати із AGP слотом. Але краще, скачай EVEREST Ultimate 5.02.1750 і зайди, опісля пройди за шляхом >Комп'ютер>Сумарная информация. Там навпроти Системная плата пише її абривіатуру.
Опубліковано

скачав прогу і ось що видало:

Системная плата ECS P6VXAT (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio) Чипсет системной платы VIA VT82C694T Apollo Pro133T

питання: яку відяху ставити на цю материнку і чи можу я поставити на неї другий проц, якщо в мене стоїть ось такий процесор - Тип ЦП Intel Celeron-S, 1200 MHz (12 x 100)

наперед дякую!

Опубліковано

В тебе материнка на старому Socket 370, заміна процесора не виправдає очікуваного, тому що, приріст - мінімальний. І зараз ти незнайдеш потужнішого за свого. На рахунок відео: в тебе підтримує тільки тому потужної непоставиш, бо вони всі на .

Яку можна поставити максимально потужну, сказати неможу... Можливо хтось скаже більше...

Опубліковано

якщо знайдеш GeForce 4 Ti , то буде саме то.

А так ІМХО ,  не мучити ту материнку , а дати їй померти тихою офісною смертю. :rolleyes:,вона своє вже відпрацювала.

Опубліковано

взяв відеокарту GeForse 256 DDR. працюэ нормально, тільки при запуску будь-якої ігри екран стає чорним і комп більше не реагує нінаякі команди!

дрова ніби встановив! підскажіть що за х..ня!

Опубліковано

кхм, а КОНКРЕТНУ назву моделі поцікавитися можна?

І гру яку? Можливо гра не підтримує апаратного прискорення, і тому доведеться його у DXDIAG вимкнути.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Порадьте і мені відеокарту, стара (GeForse 6600 128M DDR, 128BIT, TV-out,

DVI(GV-NX66128DP), PCI Express) стала глючити, після перезагрузки екран білий потім в полосах. Через годину знову все добре. Якщо не перезагружати то можна працювати.

Матер плата Gigabyte Ga-81915P Duo (P4 LGA775, Dual DDR+Dual DDR2, i915P,

800Mhz, PCI-E, IDE Raid 0, 1,0+1

Процессор Celeron D 341J, 2933/256k/533 LGA 775 Box, EMT64

Хотілось би до 400-500грн.

Опубліковано

тебе цікавить нова чи б\у?

якщо нова то пропоную передивитись такі варіанти:

Asus PCX EAH4650/DI/512M (PCI-E,512MBxDDR2x800MHz,128-Bit,DVI-I,TV out,HDMI out,Fan)

Asus GeForce EN9600 GSO/MAGIC/HTDP/512M (PCI-Ex2.0,512MBxDDR2x1GHz,128-Bit,S-Video,2xDVI-I,HDTV out,Fan)

ZOTAC 8600GT ZONE Edition 256Mb 128-bit DDR3 540/1400, Heatpipe, Dual DVI, HDCP, Lite Pack

ZOTAC 9500GT 512Mb 128-bit DDR3 650/1800,Fansink, HDCP, HDTV, Lite Pack

їхній ціновий діапазон коливається 60 - 80 зелених!

Опубліковано
тебе цікавить нова чи б\у?

якщо нова то пропоную передивитись такі варіанти:

Asus PCX EAH4650/DI/512M (PCI-E,512MBxDDR2x800MHz,128-Bit,DVI-I,TV out,HDMI out,Fan)

Asus GeForce EN9600 GSO/MAGIC/HTDP/512M (PCI-Ex2.0,512MBxDDR2x1GHz,128-Bit,S-Video,2xDVI-I,HDTV out,Fan)

ZOTAC 8600GT ZONE Edition 256Mb 128-bit DDR3 540/1400, Heatpipe, Dual DVI, HDCP, Lite Pack

ZOTAC 9500GT 512Mb 128-bit DDR3 650/1800,Fansink, HDCP, HDTV, Lite Pack

їхній ціновий діапазон коливається 60 - 80 зелених!

Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...