Перейти до змісту

Монітор TFT Samsung 2243 SN 1920x1080 проблема

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В чому суть: при виставленні його "рідного" розширення 1920х1080 (FullHD) при 60Hz монітор через деякий час починає показувати, як ніби строчки бігають. Підключення через D-Sub (DVI немає)

При збільшенні чачтоти на 75Гц - пропадає, але за трохи з'являється знову. Хоча не так видно.

Грішу на кабель (не рідний, від старого монітора) + тісно скручений із електричними.

Коротше кажучи є така проблема - хто знає як лікується прошу поради. Всі поради будуть проведені завтра (механічні) а порграмні можу й зараз.

Опубліковано
В чому суть: при виставленні його "рідного" розширення 1920х1080 (FullHD) при 60Hz монітор через деякий час починає показувати, як ніби строчки бігають. Підключення через D-Sub (DVI немає)

При збільшенні чачтоти на 75Гц - пропадає, але за трохи з'являється знову. Хоча не так видно.

Грішу на кабель (не рідний, від старого монітора) + тісно скручений із електричними.

Коротше кажучи є така проблема - хто знає як лікується прошу поради. Всі поради будуть проведені завтра (механічні) а порграмні можу й зараз.

кабель якщо поганий , або задовгий то сильно замилена картинка, а так проблема в моніторі , було таке з одним самсунгом 19 дюймовим, мінявся по гарантії. ;)

Опубліковано

Сволоч, відробив з 12 години і зараз все ідеально показує, скотина :).. Правда робив в режимі "screensaver" в мене фото мої в цей час показуються..

Опубліковано

Спробуй відключити від компа всі USB девайсы з зовнішнім живленням. Мав таку оказію. НР принтер фонив.

Опубліковано

гм.

Так зараз ніби все ок.

Прийду додому і спробую .Саме цікаве, що це тільки після включення компа, перші хвилини (години були).

Потім все налагоджується. Фон зникає.

Але дякую за пораду. Знатиму якщо що.! +1

Опубліковано

Таке трапляється коли комп довго вимкнений. типу на ніч. Зранку вмикається і десь півгодинки чекати тра...

• 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...