Перейти до змісту

Техогляд

ariman

Рекомендовані повідомлення

Є проблема з техоглядом, станції не приймають машину з затемненими вікнами, що робити???

можна якось здерти ту плівку з стікла???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є проблема з техоглядом, станції не приймають машину з затемненими вікнами, що робити???

або дати грошей "на лапу" або здирати плівку. гарно здирають ті хто клеїть. що ж тут ще зробиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я й не думав що зараз хтось чесно техогляд проходить, якщо якісь проблеми заїдь в кіоск що біля мрев, там допоможуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пройшов без "налапи" місяць тому. Все що знайшли то невідповідно стандарту відрегульовані фари. Відрегулювали тут же на їх сервісі і все - отримав акт. А далі проблем немає, окрім затримок з довбаними бюрократами даїшниками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После выходных могу помочь с этим вопросом

borius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим, дозвольте запитати, аргументували? Офіційна законодавча постанова є? Пред"явили? Світлопропускну спроможність плівки чимось заміряли? Офіційний акт про невідповідність вимогам/стандартам при проходженні ТО дали? Чи просто ляпнули - аби бабла взяти? Я б посперечався....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в ДАЇ хоч одна не тонована машина є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим, дозвольте запитати, аргументували? Офіційна законодавча постанова є? Пред"явили? Світлопропускну спроможність плівки чимось заміряли? Офіційний акт про невідповідність вимогам/стандартам при проходженні ТО дали? Чи просто ляпнули - аби бабла взяти? Я б посперечався....

Заїсишся - легенько принесуть прилад. Ні одна з плівок не пройде ТО, ти ж сам знаєш. Це лише їм "лишня стаття доходів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїсишся - легенько принесуть прилад. Ні одна з плівок не пройде ТО, ти ж сам знаєш. Це лише їм "лишня стаття доходів"

Заївся б, оскільки таких приладів ще просто нема в Луцьку. Тим більше, наскільки я пам"ятаю, згідно ГОСТ 5727–88, пропускна спроможність світла бокового скла має бути не менша 70%. Отже - сертифікований ДАІ прилад, а не окомір "дяді Васі" на станції - і офіційний документ...Інакше їх відмова в проходженні ТО є незаконною.

А то, що жодна плівка не пройде тест - я знаю))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...