Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу поміняти компа, но нехочу витрати кучу грошей за супер можливості які реально ніколи не буду використовувати. Цікавить наступне - оптимальний набір і орієнтовна ціна на залізо. Основне призначення - ігрушки. :D

Опубліковано

Для початку, розкажи який в тебе зараз комп. Можливо йому можна зробити просто апгрейд а не купувати нового

Опубліковано

Я, та іне тільки я - можу багато розповісти.

Давай зробимо так, я напишу перелік пріоритетів, а ти на них відповіси, постараюся охопити мсаксимум.

1) Цінова планка

2) Призначення (офіс, робота, графіка, відео, ігри)

3) Технічні параметри (десктоп/тауер/Медіацентр)

4) БЕЗшумний чи пофіг шум, або потужний.

5) Начинка (тюнери кишені і т.д.)

Опубліковано

я точно не помню.

проц - Антлон 2,4 + мамка Гігабайт

ОЗУ 512 (чатоти не помню)

відяха - Джіформ 5200 (128 Мб)

Вінт - самсунг 160 Гб (не саташка)

приводи - ДВД + РВ

прийду додому гляну точніше

Опубліковано
Я, та іне тільки я - можу багато розповісти.

Давай зробимо так, я напишу перелік пріоритетів, а ти на них відповіси, постараюся охопити мсаксимум.

1) Цінова планка

2) Призначення (офіс, робота, графіка, відео, ігри)

3) Технічні параметри (десктоп/тауер/Медіацентр)

4) БЕЗшумний чи пофіг шум, або потужний.

5) Начинка (тюнери кишені і т.д.)

1) 2000-2500 ГРН

2) ігри

3) просвіти по даному пункту

4) шум може бути но не сильний

5 ) начинок не тре

Опубліковано
По моїм попереднім підрахункам, ціна ігрового компа починається з 3000 грн.

Ну а якшо орієнтуватися на ціну 3000 що можеш порадити?

Опубліковано

1) можна постаратися вкластися (без монітора)

2) ясно

3) Корпус: Десктоп (лежачий) чи звичайний, чи можливо взагалі якийсь наворочений надтонкий.

4) Буде залежати від обраних комплектуючих (відеокарта, процесор, додаткове охолодження в корпусі)

5) ясно.

Щоб вкластися в таку скму порекомндую. (Мої особисті поради можуть не співпадати із порадами інших.)

1)Купи собі звичайний корпус в ціновому діапазоні 50 у.о. на зразок Asus (із блоком живлення не менше 400Ватт)

2) Материнськка плата може бути формату mATX - це дасть змогу зекономити гроші. Наявність на ній PCI-E слота обов'язкова! - ~50 у.о

3) Відеокарта від 100 у.о. Щось із 9600GT / 9800GT чи подібний радеон (я в них не сильний) із 512/1024 метрами на борту.

4) ОЗУ - 2 Гб. (при умові використання Віндовс ХР) і 4 Гб - для Віста. (бажано 2х1024 -ХР та 2х2048 - Віста) Щоб задіяти двоканальний режим. 30-50 у.о

5) Вінчестер від 500 Гб Сучасні цяцьки прожорливі.. - 60 у.о.

6) кілька безшумних вентиляторів із швидкістю обертання 800 об/хв. - 10-20 у.о (від кількості)

7) CPU мало не забув.. від 60 у.о (Pentium Dual-Core E2180 2.0 Ghz/1024с/800MHz S775 tray + Кулер 10 у.о.) - 70 у.о.

і того: ~370$ ~ 3000 грн.

можна щось зменшити.

не багато.

Є продавці заліза - до них пиши.

Опубліковано

Проц атлон 7750+ ~70$

мамка Asus M3A76-CM ~72$

память 2х1 Гб ~30$

відео ATI Radeon HD4850 ~150$

корпус з бж 400вт- ~65$

вінт 500 гб - ~65$

Звук і мережева інтегровані.

У сумі 450$ або 3500 грн.

Можна поставити відео дешевше. Наприклад GF9600 або HD3850. вийде на 50-60 дол дешевше.

Як на мене, 2 рокі на ньому можна буде пограти.

Опубліковано

ну а якшо я оставлю старий вінт. впринципі він норм паше. правда не САТА він. буде норм працювати?

Опубліковано

Поки назбираєш таку суму то поміняються і ціни, і залізо краще появиться :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано
7) CPU мало не забув.. від 60 у.о (Pentium Dual-Core E2180 2.0 Ghz/1024с/800MHz S775 tray + Кулер 10 у.о.) - 70 у.о.

CPU треба мінімум від 100 у.о, зараз багато ігор потребують сильний процесор.А то за 60 у.о, процесор прийдеться через 3 місяці міняти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...