Перейти до змісту

Серіал Звёздные врата /// Звёздные врата - Атлантида

zanj

Рекомендовані повідомлення

ок. Мне продолжать закатывать с 10 по 20 третьего сезона????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 245
  • Створено
  • Остання відповідь
ок. Мне продолжать закатывать с 10 по 20 третьего сезона????

а ти вже бачив 2-6 серії 2-го сезона , можливо їх скачай?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я их давно уже видел! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бл... а шо за ф...???? йо-маю вытерли всё шо могли на файлообменнике! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім хто в танкові - вінт обменніка чуть не здох! То ще добре що підняли хоча б в нинішньому виді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... а вот второй сезон после 13-той серии уже то нету! осталось токо третий с 10 по 20 серию!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... а вот второй сезон после 13-той серии уже то нету! осталось токо третий с 10 по 20 серию!!! :)

Ага нема, а я не зміг скачати, траф закінчився, чекав першого числа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... а вот второй сезон после 13-той серии уже то нету! осталось токо третий с 10 по 20 серию!!! :jeer:

В мене ще є. Перезалити? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ску: я уже видел но остальные незнаю!!!! наверное перезалей и народ маякуйте когда захотите третий сезон! :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив на заливку весь Атлантіс що в мене є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вы все качаете :rolleyes: И не лень вам. У меня давно уже лежат все 3 сезона. Нужно просто договорится и забрать :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Огромнейшая просьба к Повелителям Звездных Врат Атлантис! Народ помогите кто может у меня трафика очень мало качать по серии. А сериал просто чумовой. Давайте меняться я позаливаю свои серии стар гейта SG-1 на двд, а вы мне атлантис что есть, ну или на пустышки в удвоеном количестве или при встрече денюжкой (в разумных пределах). Я понял у вас уже 3 сезона есть. У меня 2,3,4,5-й SG-1 еще не полные, но постараюсь пробелы заполнить ради такого дела. Сделаем такой подарок к пасхе? Могу сериал Эврика подогнать - тоже гуд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Огромнейшая просьба к Повелителям Звездных Врат Атлантис! Народ помогите кто может у меня трафика очень мало качать по серии. А сериал просто чумовой. Давайте меняться я позаливаю свои серии стар гейта SG-1 на двд, а вы мне атлантис что есть, ну или на пустышки в удвоеном количестве или при встрече денюжкой (в разумных пределах). Я понял у вас уже 3 сезона есть. У меня 2,3,4,5-й SG-1 еще не полные, но постараюсь пробелы заполнить ради такого дела. Сделаем такой подарок к пасхе? Могу сериал Эврика подогнать - тоже гуд

Маю вже повні 1,2-й сезони та половину 3-го Атландити, після свят буду мати весь 3-й.

Можу записати все на твій вінт при зустрічі :D

А також маю "Битву за галактику" та "Андромеду"

2 mix_forever, я тут вже неоднократно писав в кого є весь серіал, а також хто відзивався писав в привати і тобі ТЕЖ (неодноразово) - і всі мовчали або тре було за це платити. За дякую чи пиво від вас не дождешся, тому потрохи сам скачав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю вже повні 1,2-й сезони та половину 3-го Атландити, після свят буду мати весь 3-й.

Можу записати все на твій вінт при зустрічі :)

А також маю "Битву за галактику" та "Андромеду"

2 mix_forever, я тут вже неоднократно писав в кого є весь серіал, а також хто відзивався писав в привати і тобі ТЕЖ (неодноразово) - і всі мовчали або тре було за це платити. За дякую чи пиво від вас не дождешся, тому потрохи сам скачав.

хорошо, давай встретимся после пасхи. Твою крутую колекцию я хочу (атлантис1,2,3, галактику и андромеду). Как и где удобней тебе встретиться? И еще подумай сколько ты хочеш денег за это дело? и напиши мне сегодня-завтра, я буду ждать. Где будем писать? И можно ли на мои или твои с обменом ДВДшки? И кстати: Спасибо что откликнулся тебе +1 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо, давай встретимся после пасхи. Твою крутую колекцию я хочу (атлантис1,2,3, галактику и андромеду). Как и где удобней тебе встретиться? И еще подумай сколько ты хочеш денег за это дело? и напиши мне сегодня-завтра, я буду ждать. Где будем писать? И можно ли на мои или твои с обменом ДВДшки? И кстати: Спасибо что откликнулся тебе +1 :)

Запасайся пивом :)

З.І. Дивись ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишіть які ще потрібно викласти серіїї фільма!

Всі хто з під мережі по адресу 10,33,0,ххх можуть скачати з мене через р2р

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишіть які ще потрібно викласти серіїї фільма!

Всі хто з під мережі по адресу 10,33,0,ххх можуть скачати з мене через р2р

Привіт, ну як там наш атлантіс? пиво жде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут недавно заливав 3-й сезон 1-9 серії

Якщо в когось є решта (3.10-3.20) то залийте будь ласка

Якщо ні в кого немає, то я спробую скачати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не надо, завтра постараюсь залить.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже закинув, качай :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже закинув, качай :D

о! дуже дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Випадково натрапив на нові серії(4-й сезон) . Вже є з російським перекладом.

Скачав першу серію, вже закинув на ФТП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

товарищи, признавайтесь, кто еще одну первую серию четвертого закинул с переляку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы говорите где серии четвертого сезона, а те у кого трафа хватает (ну и я в том числе) будем качать! :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...