Перейти до змісту

Акція невдовелення студетів нововведеням кабміну!

Anarchist

Рекомендовані повідомлення

На рахунок громадянства, я користуюсь Українським громадянством бо рахую, що це мені вигідно. Себе ж я рахую громадянином планети Земля!!!

А-а-а-а-а! Космополіт.

А скажи но мені, космополіт, чим же таке вигідне тобі наше (не твоє) громадянство, що ти до цих пір тут, а не скажімо в Швеції, де з соціальною складовою політики повний порядок?

То му, що я хочу, щоб не тільки в Швеції (хоча і там не все так гладко), а й по всьому світу було краще жити. Україна зара якраз в такому стані, що дух людей можна пінімати! І починати нове суспільство засноване на рівності всіх індивідід, взаєморозуміння і солідарності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
То Anarchist

Краще б Ви крім власного бачення права грунтовно вивчали ще і закони держави в якій Вам вигідно жити.

Тоді, можливо, цей топік був би схожий не на соплі-воплі студентів трійочників ,на щось більш толковіше і зрозуміліше для більшості.

Колись на форумі схожа тема підіймалася. Правда там плакалися що викладачі звірствують і взятку просять. Вчитися ну просто неможливо бідаці студенту. ;)

Так от там своє ставлення я висказував вже , тут повторюватись нехочу.

То Mr. Ves +1. Жму руку.

Я все нормально вчу і встигаю на рівні з іншими студентами все здавати, прошу мене в цьому не упрєкати. І топік зовсім не схожий на соплі!!!

ПОВАЖАЙ ПРАВА ІНШИХ ЛЮДЕЙ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів постібатися за права, але не буду (хоча ти й маячню написав).

Поняття "права" у різних тлумаченнях, а тебе як

анархо-комуніст
повинно зацікавити визначення Великої радянської енциклопедії:
Право — это совокупность установленных или санкционированных государством общеобязательных правил поведения (норм), соблюдение которых обеспечивается мерами государственного воздействия.

Чітко прослідковується прив’язка до держави, а відтак тобі є над чим подумати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цього вже я незрозумів.

Якщо це звернення до мене, то можливо тикнете пальцем де саме я виразив неповагу до людей чи особисто до Вас.

Чи Ви читаєте по діагоналі?

Якщо Ви досих пір непомітили, я навіть звертаюся до Вас на ВИ. На відміну від ВАС. Доречі, щоб мати змогу мені тикати, Вам ще довго рости. ;)

А тепер якщо Вам незрозуміло чому я вважаю це соплями. Тому що згоден з постом №15 та 39.

А на додачу скажу, що

Бюджетні місця, в залежності від спеціальності, будуть скорочені на 10 % - 50 %
теж правильне по суті.
Крім того, в планах Кабінету міністрів позбавити стипендії усіх, хто за результатами семестру матиме хоча б одну ”трійку”.
Теж вірно. Ви туди не вчитися рахувати чи писати прийшли. В державі і так надлишок "спеціалістів" з дипломами про вищу освіту. От тільки незрозуміло навіщо вони їм.

Ви вважаєте , що скорочуючи бюджетні місця держава ущімлює права людей? Аж ніяк. Просто створює нормальні умови для природнього відбору. Будь-ласка. Вчіться, отримуйте необхідні знання і спробуйте поступити на бюджетний. (Прошу не зпригувати на корупцію і інші труднощі при вступі на державне навчання). Незмогли. Є платний варіант. Але не в плані - я заплатив і ви повинні дати мені диплом.

Людина з вищою освітою завжди відносилася до еліти.

Раніше наша вища освіта рахувалася чи ненайкращою і диплом (скажімо інженера) цінувався навіть в Європі як спеціаліста-універсала, а сучасний студен зі своїми знаннями і амбіціями дискредитує вищу освіту як таку і зокрема вуз в якому навчається. Я ні в якому разі не рівняю всіх студентів під одну гребінку. Є дійсно толкові, розумні люди, котрі знають чого вони прийшли у ВУЗ і чого бажають. Але серед загальної маси таких небагато. Ми свого часу немали таких можливостей як сучасні студенти (читай компютер, ксерокс, інтернет...) і вчилися, і непищали, і часу на все вистачало.

Я, гадаю, зрозуміло викладаю свою думку?

Якщо Ви вважаєте, що ця постанова спровокує погіршення якості викладання?

Чи спричинить ріст корупціїї на місцях?

Будь-ласка сформулюйте вірно свої лозунги, викладіть свої тези проти чого саме Ви протестуєте, а не кричите щось на кшталт порушення прав.

Ви маєте право вчитися раз поступили у ВУЗ і його покищо ніхто у студентів не забирав. Просто зробили жорсткішими правила. Скажімо як у спорті.

ПС Доки топтав клавіатуру Mr. Ves висловився раніше і коротше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То му, що я хочу, щоб не тільки в Швеції (хоча і там не все так гладко), а й по всьому світу було краще жити. Україна зара якраз в такому стані, що дух людей можна пінімати! І починати нове суспільство засноване на рівності всіх індивідід, взаєморозуміння і солідарності!

Ясно. Як побудуєш “нове суспільство засноване на рівності всіх індивідід, взаєморозуміння і солідарності!” — не забудь повідомити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясно. Як побудуєш “нове суспільство засноване на рівності всіх індивідід, взаєморозуміння і солідарності!” — не забудь повідомити ;)

Ну що за іронія? Людина ставить мету і впевнено крокує до неї. Будемо сподіватися, що будувати ідеальне суспільство він буде в Україні, а не у всьому світі одразу.

Топіккастеру бажаю впевнено крокувати по шляху до досягнення мети, наполегливості, вірних друзів і тоєво ... ну цеєво ... відчуття реальності, во.

З.І. Гарно вам сьогодні пофанитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тоєво ... ну цеєво ... відчуття реальності, во.

Во! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кусок мыла (для того что бы отмыть руки) и веревка (последнее "китайское" предупреждение) это жесть, смеялсо, думаю в СПУ шутку юмора тоже оценят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...