Перейти до змісту

продаються комплектухи

voldf

Рекомендовані повідомлення

розкомплектований системник

мамка ASUS M2N-MX http://www.ukrshops.com.ua/goodgod48582/ASUS_M2N-MX.html

проц Sempron 2800+

память DDR2 1Gb Kingston PC2-800

ДВД-писалка NEC

HDD 160Gb Samsung 8mb cache (7200) SATA2

флопік

за все 1100

нові ціни нижче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дорого.

За 800 грн можна подумати. І то з натягом.

подумай.

Якщо надумаєш розкомплектувати, то заберу мамку з процом і пам'яттю. за 400 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо дорого то почитай інші пости і не купуй зовсім. а проcто аргумент дорого - це не аргумент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДВД-писалка NEC - 100 (які з ним проблеми?)

HDD 160Gb Samsung 8mb cache (7200) SATA2 - 230 (якщо СМАРТ не матюкається)

флопік - 5 (або в подарунок)

корпус Codegen 300W - 100(фото в студію)

Те що мене цікавить і за гроші які згоден дати. Докладніше інфу по комплектусі, вигляд і стан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Аргументую.

Матиринка нова із 3-річною гарантією - в районі 40 у.о. по курсу 7,5 = 300 грн. (твоя ж бв і без гаранті, на скільки я розумію)

Процесор - не більше 100 грн. (у сусідніх темах, мамка з процесором (сокет 478+CPU P4 3.0, що явно потужніше за Sempron 2800) і відеокартою за 450 грн.) Крім того **Процессор AMD Sempron 3500+ Socket AM2 tray -208,00 + кулер 52 грн = 260,00 нове з гарантією.

І пам'ять нова коштує 108 грн з гарантією.

Тому передивися ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Аргументую.

Матиринка нова із 3-річною гарантією - в районі 40 у.о. по курсу 7,5 = 300 грн. (твоя ж бв і без гаранті, на скільки я розумію)

Процесор - не більше 100 грн. (у сусідніх темах, мамка з процесором (сокет 478+CPU P4 3.0, що явно потужніше за Sempron 2800) і відеокартою за 450 грн.) Крім того **Процессор AMD Sempron 3500+ Socket AM2 tray -208,00 + кулер 52 грн = 260,00 нове з гарантією.

І пам'ять нова коштує 108 грн з гарантією.

Тому передивися ціни.

про все інше я з тобою більш-менш згоден, а от якщо твої слова не марні, то я придбаю в тебе матиринку нову із 3-річною гарантією - за 40 у.о та процессор AMD Sempron 3500+ Socket AM2 tray за 260,00 грн новий з гарантією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 init з ДВД проблем нема,SMART теж без проблем - якщо найдеш клієнта на все інше - то твої ціни мені підходять. а загалом системник продається взборі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про все інше я з тобою більш-менш згоден, а от якщо твої слова не марні, то я придбаю в тебе матиринку нову із 3-річною гарантією - за 40 у.о та процессор AMD Sempron 3500+ Socket AM2 tray за 260,00 грн новий з гарантією.

прошу :Процесор + Вентилятор

А мамка не ЗА 40 а в районі 40 у.о. Нехай навіть 50 = 375 грн

і того: 375+260+108=743 грн за все нове, потужніше і з гарантією!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу :Процесор + Вентилятор

А мамка не ЗА 40 а в районі 40 у.о. Нехай навіть 50 = 375 грн

і того: 375+260+108=743 грн за все нове, потужніше і з гарантією!

тофарищи продавци нового - давайте начнем выкладывать цены по которым мы берем товар и будем зарабатывать на нем не больше 1 уе потом когда прейдеться отвечать по гарантии мы гдето пропадаем резко :)

флуд но вы уже достали :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навів приклад, бо я зацікавлений в покупці.

І зазначена реальна ціна - по якій її можна купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навів приклад, бо я зацікавлений в покупці.

І зазначена реальна ціна - по якій її можна купити.

тим не менше по даній сцилці ти не береш товар (з гарантією), а все ж розказуєш як там добре та дешево купувати.

P.S. 50уе це вже не 40уе. а просто флудить нетреба - для такої мети є інші гілки.

P.P.S. westboiuu уважуха +1 :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виявилось, що у "закромах" є те чим тут цікавився.)) може щось зміниться, відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тим не менше по даній сцилці ти не береш товар (з гарантією), а все ж розказуєш як там добре та дешево купувати.

Таки беру. :)

Хоча, моє діло запропонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

системник розкомплектовано:

DVD NEC - 120 грн

ASUS M2N-MX разом з Sempron 2800+ і памятю DDR2 1Gb Kingston PC2-800 - 480 грн

HDD 160Gb Samsung 8mb cache (7200) SATA2 - 250 грн

флопарь в подарунок з любим девайсом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

системник розкомплектовано:

ASUS M2N-MX разом з Sempron 2800+ і памятю DDR2 1Gb Kingston PC2-800 - 480 грн

HDD 160Gb Samsung 8mb cache (7200) SATA2 - 250 грн

на манібеке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закриваєм, продано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CPU AMD Athlon 64 X2 3600+ Tray (Core 2.0GHz,FSB1000MHz,Cache 512KB,Windsor,Socket AM2) 12 ь 40,50 311,85

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...