Перейти до змісту

Салат із салату.

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На городі розрісся салат (рослина така, хто не знає). На прикраси страв його забагато. А сам "на смак" він "ніякий", і те, з чим його пробуємо суміщати, щось не те. Пригадується чимось заправлений салат із салату в "Фелічіті", який був дуже смачний. :rolleyes: Чи не знає хтось із форумчан і чи готовий поділитись рецептом смачного салату із салату (а-ля "Фелічітівський")?

Опубліковано

Не знаю про "фелічітівський", але я роблю так:

1. Листя салату помити і порвати руками.

2. Куряче філе відбити, посолити, поперчити, посмажити. Коли схолоне, порізати тонкими смужками.

3. Печериці порізати пластинками і трошки підсмажити на невеликій кількості олії.

4. Варені яйця порізати великими скибочками.

Додати кропу і перемішати все з майонезом.

Смачного! :)

Опубліковано

не знаю как у вас там, в Лондоне... я делаю салат с салатом так:

1. нарубить салат добавить зеленушки

1.1 + огурцов

1.2 + помидор

1.3 + капуста

...

вареное яйцо изменит вкус салата, он станет нежней

Опубліковано
На городі розрісся салат (рослина така, хто не знає). На прикраси страв його забагато. А сам "на смак" він "ніякий", і те, з чим його пробуємо суміщати, щось не те. Пригадується чимось заправлений салат із салату в "Фелічіті", який був дуже смачний. :rolleyes: Чи не знає хтось із форумчан і чи готовий поділитись рецептом смачного салату із салату (а-ля "Фелічітівський")?

А мені подобається такий салат:

Порвати руками (обов"язково) листя салату, накришити помідорів, огірочків, зелені і запрвити це все олією і соком лимона, можна додати оливок (якщо ти їх любиш) і болгарський перець.

А можна ще робити так:

Листок салату змащуєш майонезом, на нього кладеш кусочок ковбаски та кусочок твердого сиру або крабову паличку, кусок огірочка і все це загортаєш трубочкою і даєш настоятись трішки, щоб воно набрало відповідного смаку.

Смачного :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вчера "взерошыл" рыночек возле себя,

скупив весь салат у 2 бабок...

порвал руками, порезал полтора отвареных куриных филе, порезал кольцами 3 яйца, 2-3 ложки майонеза, сол, пэрец

так как салата было много чуть его примял, что бы было удобно размешивать

на вкус получился очень нежый хавчик

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Я вже 1,5 року роблю цей салат. Вся родина у захваті. Спробуйте.

Пучок листя салату, 200 гр. сиру Фета (датська бринза - дуже смачний), огірки 1-2 (залежно від величини), перець болгарський, насіння соняшика, чорний хліб (бородинський).

Листя салату рвемо на шматки, сир Фета, огірки, перець болгарський ріжемо шматками. Насіння соняшника підсмажуємо на сковорідці із сілллю. З чорного хліба робимо грінки. Спершу ріжемо кубиками, потім підсмажуємо на олії попередньо посоливши. Порізані, порвані і охолоджені продукти скидаємо в одну миску. А потім готуємо заправку. Оливкова олія 3-4 ложки сік половини лимона, розім'яті 2 -3 зубчика часнику змішуємо (можна додати ще приправи до салату). Змішуєм, заправляєм салат.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...