vampirich Опубліковано 18 Травня, 2009 в 09:34 #1 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 09:34 Звичайно що на свій команч я гальма китайські за 12 грн купувати не буду... але аксесуари типу "болотники, зеркальце" ачи ще якась приблуда - то можна було б спробувати зекономити в даній ситуації. Хоча як то кажуть "скупий платить двічі" і брендові речі зазвичай набагато якісніші, але... Тут пропоную висловити своє "фе" на тему небрендових аксесуарів... почну з себе. знайомий нарив десь нонейм велокомп"ютер, і запропонував порівняти в тестуванні. в мене BBB BCP-02 ось фотки обох в даний момент стоять у мене два разом... переваги і недоліки які були помічені в порівнянні: катаєць - інструкція ієрогліфами, довелося методом научного тику розбиратися як його налаштувати і як ним керувати - поки що це найбільший недолік. різниця в показах меньше як пів процента... думаю це цілком прийнятно. в китайця частота оновлення даних дисплея набагато більша. ніби дрібниця, але це плюс. ще у нього є можлиість виставити одометр не з нуля, а з якоїсь конккретної цифри (корисно коли засікаєш свій кілометраж, а не кілометраж вела). ніби корисною здається можливість поставити на паузу лічильників дистанції і часу в дорозі (припустімо треба прикинути відстань від міста до міста, а ви вирішили звернути десь попити пива). Показник кількості обертів колеса в хвилину мені здався безглуздим і непотрібним... Кріплення в китайця багаторазове (в ВВВ на жгутах - треба різати, а там все на гвинтиках - монтаж і демонтаж без проблем). себто в китайця за меньші гроші більше переваг.. Функціональність обох теж майже однакова.. в китайця навіть більше функцій єдине що в моменті не перевіриш, а це дуже важливий показник, так це надійність... ще треба його десь намочити і покидати
Lexx_Giant Опубліковано 18 Травня, 2009 в 09:47 #2 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 09:47 ВВВ юзаю.. з надійністю все ок.На мийці не знімаю, зимою не підводить.Китайці в мене щось не приживаються.
Адміністратори kmd Опубліковано 18 Травня, 2009 в 09:57 Адміністратори #3 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 09:57 SIGMA 800 Питань нема.Прото і надійно.Хочу підсвітку.
vampirich Опубліковано 18 Травня, 2009 в 10:00 Автор #4 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 10:00 ВВВ юзаю.. з надійністю все ок.На мийці не знімаю, зимою не підводить. Китайці в мене щось не приживаються. щось я сумніваюся що ти китайця хоча б ставив на свої вели kmd тут тема не про саме спідометри, а взагалі ставлення до нонеймовських аксесуарів
Igrek Опубліковано 18 Травня, 2009 в 10:08 #5 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 10:08 Пробував нонеймівські фари. Нічого хорошого. В одних кріплення погане, інші погано краш-тест проходять Краще найдешевший Longus. Ціна майже та ж сама, але над ним принаймні думали (краще кріплення, принцип розбирання, форма).
8a8asik Опубліковано 18 Травня, 2009 в 10:39 #6 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 10:39 Їхав в суботу з ГПЗ додом на велі...Якраз в крозу...Бризги вище голови...нічього сухого на собі. Задній маячьок - кейліс, комп ВВВ ..витримали тест на водозахист...
Dimaxa Опубліковано 18 Травня, 2009 в 11:38 #7 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 11:38 юзаю китайський спідометр (другий по рахунку, модель не пам'ятаю, треба дивитись) задоволений. правда виставляєш 28 колесо, бреше десь на 1-2 км/год порівняно з модними. задоволений ним, багато інформації, великий дисплей, швидко обновляється. попередній китаєць, дешевший, простий набір функцій, навіть у воді плавав, не говорячи вже про те що на мийці, з внутрішньої сторони вода проступала парцював на відмінно! один мінус - батарейки хватало на 2-3 місяці, звідти проблема, змінюєш батарею, одометр обнуляється, точно не знаєш скільки накатав за сезон, хоча тут і плюс, можна при_здіти тисячу-другу на рахунок фар, купив теж китайську, за 30 ре того року, 3 режима світла(стробоскоп, блимання, світіння) 5 батарейок ААА, світла вистачає до 25 км/год, швидше - капєц, не встигаєш роздивитись дорогу, дуже подобається стобоскоп, багато водіїв авто ноламуються світлом не задоволений, але свої 30 ре вона відсвічує, та навіть вже відсвітила почало вже бовтатись кріплення, підклав ізоленту задні маячки, тож завжди ноунейм, бо їх рахую за розхідний матреріал, впринципі в иемноті завжди видно, і світловідбиваючі елементи на них теж присутні... П.С. мій вєл не заслуговує на топові аксексуари :D як мажу, так і їде
Lexx_Giant Опубліковано 18 Травня, 2009 в 12:20 #8 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 12:20 Стільки наговорили..... 2 Дімаха.. не путай мийку з плаванням.... Приїдемо на мийку продемонструю.. :D Далі. Сігма, ВВВ, Трек, Кет Ай...... 1 раз поставив, настроїв всі параметри і забув про нього. Просто працює без всяких умовностей.
keepo Опубліковано 18 Травня, 2009 в 12:33 #9 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 12:33 Користував блималки китайські - свої гроші відробляють, звичайно є конструктивні недорахунки, але що ж ви хочете за 15 грн. Незнаю як там топ клас в аксесуарах, ане недорога фірма хворіє тими самими хворобами, що і не самий дешевий китаєць. А ціна відрізняється в 2 рази мінімум.
GreyHairs Опубліковано 18 Травня, 2009 в 16:12 #10 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 16:12 - Юзаю китайский нонейм комп, водозащитный 27 грн (лето 2008) единтсвенный минус когда скорость за 30 км/ч начинает прыгать то 5 то 10 то опять за 30 (Думаю просто брачной попался). Но максималку показывает нормально, как и ехал, хотя и не видел таких показаний. А в общем нормально. - Китай фара 30 грн 4 лед (четыре АА) - гуано, свет никакой. - Дешовый Лонгус (35 грн велозона - фара + поджопник) все ОК. Свет норма, поджопник вообще люкс. - Купил Китай на аккуме (встроеный, разобрал какая-то коробочка с електролитом и ваткой затрамбовано ) наголовник 50 грн. (два режима 9 лед и 5 лед) - бъет сцуко скоко видно - идеальная штука, зарядка от 220, держит около 10-12 часов без перерыва, луч обалденный, дорогу видно отлично и далеко.
Jack Опубліковано 18 Травня, 2009 в 17:05 #11 Опубліковано 18 Травня, 2009 в 17:05 BBB юзаю 2 й рік питань нема
Altmer Опубліковано 14 Червня, 2009 в 15:18 #12 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 15:18 Користувався no-name освітленням (35 - 45 грн комплект), задній маячок приглючував вже на наступний день після придбання (погано вмикався і сам вимикався в дорозі) Передня фара, якщо її так можна назвати, швидко хавала батарейки і при цьому мізер освітлення (як маячок передній, то нормально), а через місяць користування почала погано вмикатися, а потім і геть перестала. Минулого літа купив фару Longus десь за 90 - 100 грн., задоволений , сліпить пішоходів, батарейки недавно 4-й раз змінив Назад під сідло поставив якийсь no-name за 15 грн (знайшов на старому ринку), досі працює без проблем та яскраво світить
VitaliyS Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 08:48 #13 Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 08:48 Раніше використовував,причому довгий час, болотніки (No name) - як раз той випадок,коли не варто переплачувати .І кріплення багато разів вигинав,і розшатались трохи де кріплятся,і використовував їх не жаліючи,а їм хоть би що,купляв їх за півтора долари пара.Але це єдиний випадок в мене, я краще купив би якісну річ,чим економити...
Lexx_Giant Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 09:48 #14 Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 09:48 Від но нейму не знаєш що чекати....Бренд.... дає впевненість.... не дратують глюки..Були і кітайози.. і не 1... і фари і маячки, і спідометри... МОТЛОХ.Промокають, глючать, маячки просто розбиваються.. розлітаються.... у фар не витримують кріплення, контакти......Зараз юзаю... компи... ВВВ, Сігма, Трек (1 глючив, замінили без питань)..Освітлення Сігма.... галогенку і діодник, маячки Лонгус. фляготримачі Зефал.Бренд дорожчий, але й якісніший... на шосері взагалі не уявляю китайського спідометра, він розбється на 3-4 сотні...... а якщо і ні.. то не факт, що він не 1 з 100.. тупо заканало....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.