Перейти до змісту

Аксесуари

Рекомендовані повідомлення

Звичайно що на свій команч я гальма китайські за 12 грн купувати не буду...

але аксесуари типу "болотники, зеркальце" ачи ще якась приблуда - то можна було б спробувати зекономити в даній ситуації.

Хоча як то кажуть "скупий платить двічі" і брендові речі зазвичай набагато якісніші, але...

Тут пропоную висловити своє "фе" на тему небрендових аксесуарів...

почну з себе.

знайомий нарив десь нонейм велокомп"ютер, і запропонував порівняти в тестуванні. в мене BBB BCP-02

ось фотки обох

post-2135-1242638321.jpg

post-2135-1242638420.jpg

в даний момент стоять у мене два разом...

переваги і недоліки які були помічені в порівнянні:

катаєць - інструкція ієрогліфами, довелося методом научного тику розбиратися як його налаштувати і як ним керувати - поки що це найбільший недолік.

різниця в показах меньше як пів процента... думаю це цілком прийнятно.

в китайця частота оновлення даних дисплея набагато більша. ніби дрібниця, але це плюс. ще у нього є можлиість виставити одометр не з нуля, а з якоїсь конккретної цифри (корисно коли засікаєш свій кілометраж, а не кілометраж вела).

ніби корисною здається можливість поставити на паузу лічильників дистанції і часу в дорозі (припустімо треба прикинути відстань від міста до міста, а ви вирішили звернути десь попити пива).

Показник кількості обертів колеса в хвилину мені здався безглуздим і непотрібним...

Кріплення в китайця багаторазове (в ВВВ на жгутах - треба різати, а там все на гвинтиках - монтаж і демонтаж без проблем).

себто в китайця за меньші гроші більше переваг..

Функціональність обох теж майже однакова.. в китайця навіть більше функцій

єдине що в моменті не перевіриш, а це дуже важливий показник, так це надійність...

ще треба його десь намочити і покидати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВВВ юзаю.. з надійністю все ок.

На мийці не знімаю, зимою не підводить.

Китайці в мене щось не приживаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

SIGMA 800 Питань нема.

Прото і надійно.

Хочу підсвітку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВВВ юзаю.. з надійністю все ок.

На мийці не знімаю, зимою не підводить.

Китайці в мене щось не приживаються.

щось я сумніваюся що ти китайця хоча б ставив на свої вели ;)

kmd тут тема не про саме спідометри, а взагалі ставлення до нонеймовських аксесуарів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував нонеймівські фари. Нічого хорошого. В одних кріплення погане, інші погано краш-тест проходять :)

Краще найдешевший Longus. Ціна майже та ж сама, але над ним принаймні думали (краще кріплення, принцип розбирання, форма).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав в суботу з ГПЗ додом на велі...Якраз в крозу...Бризги вище голови...нічього сухого на собі. Задній маячьок - кейліс, комп ВВВ ..витримали тест на водозахист... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

юзаю китайський спідометр (другий по рахунку, модель не пам'ятаю, треба дивитись) задоволений.

правда виставляєш 28 колесо, бреше десь на 1-2 км/год порівняно з модними.

задоволений ним, багато інформації, великий дисплей, швидко обновляється.

попередній китаєць, дешевший, простий набір функцій, навіть у воді плавав, не говорячи вже про те що на мийці, з внутрішньої сторони вода проступала парцював на відмінно! один мінус - батарейки хватало на 2-3 місяці, звідти проблема, змінюєш батарею, одометр обнуляється, точно не знаєш скільки накатав за сезон, хоча тут і плюс, можна при_здіти тисячу-другу ;)

на рахунок фар, купив теж китайську, за 30 ре того року, 3 режима світла(стробоскоп, блимання, світіння) 5 батарейок ААА, світла вистачає до 25 км/год, швидше - капєц, не встигаєш роздивитись дорогу, дуже подобається стобоскоп, багато водіїв авто ноламуються :D

світлом не задоволений, але свої 30 ре вона відсвічує, та навіть вже відсвітила :D почало вже бовтатись кріплення, підклав ізоленту

задні маячки, тож завжди ноунейм, бо їх рахую за розхідний матреріал, впринципі в иемноті завжди видно, і світловідбиваючі елементи на них теж присутні...

П.С. мій вєл не заслуговує на топові аксексуари :D :D :D як мажу, так і їде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стільки наговорили.....

2 Дімаха.. не путай мийку з плаванням.... Приїдемо на мийку продемонструю.. :D :D :D

Далі.

Сігма, ВВВ, Трек, Кет Ай...... 1 раз поставив, настроїв всі параметри і забув про нього.

Просто працює без всяких умовностей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користував блималки китайські - свої гроші відробляють, звичайно є конструктивні недорахунки, але що ж ви хочете за 15 грн. Незнаю як там топ клас в аксесуарах, ане недорога фірма хворіє тими самими хворобами, що і не самий дешевий китаєць. А ціна відрізняється в 2 рази мінімум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Юзаю китайский нонейм комп, водозащитный 27 грн (лето 2008) единтсвенный минус когда скорость за 30 км/ч начинает прыгать то 5 то 10 то опять за 30 (Думаю просто брачной попался). Но максималку показывает нормально, как и ехал, хотя и не видел таких показаний. А в общем нормально.

- Китай фара 30 грн 4 лед (четыре АА) - гуано, свет никакой.

- Дешовый Лонгус (35 грн велозона - фара + поджопник) все ОК. Свет норма, поджопник вообще люкс.

- Купил Китай на аккуме (встроеный, разобрал какая-то коробочка с електролитом и ваткой затрамбовано :) ) наголовник 50 грн. (два режима 9 лед и 5 лед) - бъет сцуко скоко видно - идеальная штука, зарядка от 220, держит около 10-12 часов без перерыва, луч обалденный, дорогу видно отлично и далеко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BBB юзаю 2 й рік питань нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Користувався no-name освітленням (35 - 45 грн комплект), задній маячок приглючував вже на наступний день після придбання (погано вмикався і сам вимикався в дорозі) Передня фара, якщо її так можна назвати, швидко хавала батарейки і при цьому мізер освітлення (як маячок передній, то нормально), а через місяць користування почала погано вмикатися, а потім і геть перестала.

Минулого літа купив фару Longus десь за 90 - 100 грн., задоволений :), сліпить пішоходів, батарейки недавно 4-й раз змінив

Назад під сідло поставив якийсь no-name за 15 грн (знайшов на старому ринку), досі працює без проблем та яскраво світить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Раніше використовував,причому довгий час, болотніки (No name) - як раз той випадок,коли не варто переплачувати .

І кріплення багато разів вигинав,і розшатались трохи де кріплятся,і використовував їх не жаліючи,а їм хоть би що,купляв їх за півтора долари пара.

Але це єдиний випадок в мене, я краще купив би якісну річ,чим економити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від но нейму не знаєш що чекати....

Бренд.... дає впевненість.... не дратують глюки..

Були і кітайози.. і не 1... і фари і маячки, і спідометри... МОТЛОХ.

Промокають, глючать, маячки просто розбиваються.. розлітаються.... у фар не витримують кріплення, контакти......

Зараз юзаю... компи... ВВВ, Сігма, Трек (1 глючив, замінили без питань)..

Освітлення Сігма.... галогенку і діодник, маячки Лонгус.

фляготримачі Зефал.

Бренд дорожчий, але й якісніший... на шосері взагалі не уявляю китайського спідометра, він розбється на 3-4 сотні...... а якщо і ні.. то не факт, що він не 1 з 100.. тупо заканало....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...