Перейти до змісту

Переправа / Crossing Over (2009) DVDScreener

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

image394127s.jpeg

Год выпуска: 2009

Страна: США, C.O. Films / Movie Prose

Жанр: драма

Продолжительность: 01:53:03

Перевод: Профессиональный (двухголосый)

Режиссер: Уэйн Крамер

В ролях: Харрисон Форд, Рэй Лиотта, Эшли Джадд, Джим Стерджесс, Клифф Кёртис, Саммер Бишил, Алиси Брага, Элис Ив, Жаклин Обрадорс, Джастин Чон

Описание: Основная сюжетная линия картины рассказывает о нелегальных гастарбайтерах, попавших в США по разным причинам. Иммигранты пытаются легализовать свой статус — у кого-то это получается, а у кого-то нет…

Качество: DVDScreener

Формат: AVI

Видео кодек: XviD

Аудио кодек: MP3

Видео: 640x352 (1.82:1), 23.976 fps, XviD build 50 ~718 kbps avg, 0.13 bit/pixel

Аудио: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg

Размер: 692 MB

icon_plus_1.gifСКРІНИ
image39413x4.jpegimage394147q.jpegimage39415k6.jpegimage394163r.jpegimage39417fc.jpeg

***LINK***

Опубліковано
блін, коли ж ви навчитеся робити посилання?? ...

виправляю в усіх постах..

а тобі не здається, що треба трохи простіше правила зробити і буде все гаразд?)... лінки, скріни, інша фігня... якщо людина захоче подивитись фільм - вона витратить секунд 30 і знайде його на фтп, а якщо комусь просто хочеться подомахуватись - то хай він краще головою в стінку постукається ніж тут бути соплити, що "і те не так, і інше"...

Опубліковано

Можливо я і помилився, але думаю то не проблема знайти фільм на ФТП! :D

Опубліковано

а тобі не здається, що треба трохи простіше правила зробити і буде все гаразд?)... лінки, скріни, інша фігня... якщо людина захоче подивитись фільм - вона витратить секунд 30 і знайде його на фтп, а якщо комусь просто хочеться подомахуватись - то хай він краще головою в стінку постукається ніж тут бути соплити, що "і те не так, і інше"...

а тобі не здається, що саме через такий менталітет ми і живемо тут як нелюди, бо кожен все робить чорті як, мол радійте, що хоч так зробив?

ти не думав, що не всі вміють сконектитися з фтп і шукати там кіно.

мій батько, наприклад, не не вміє цього робити і не бажає витрачати свій час на те, щоб вчитися користуватися фтп і файловими менеджерами лише заради перегляду фільму.

є правила - їх треба поважати. When in Rome, do as Romans do.

а постити з виглядом наче комусь робиш послугу - не варто.

Опубліковано

а тобі не здається, що саме через такий менталітет ми і живемо тут як нелюди, бо кожен все робить чорті як, мол радійте, що хоч так зробив?

ти не думав, що не всі вміють сконектитися з фтп і шукати там кіно.

мій батько, наприклад, не не вміє цього робити і не бажає витрачати свій час на те, щоб вчитися користуватися фтп і файловими менеджерами лише заради перегляду фільму.

є правила - їх треба поважати. When in Rome, do as Romans do.

а постити з виглядом наче комусь робиш послугу - не варто.

не здається...

є гарна російська приказка "без труда не вытащиш и рыбку из пруда"... хочеш щось отримати - доклади для цього зусиль... звичайно значно простіше сидіти на цьому сайті і чекати поки хтось не викладе фільм, а потім нити, що від фільма чекав більшого, нашо його викладували, скрінів не має, чого це лінк такими маленькими буквами і так невдало розміщений, що його не відразу видно і т.д., ніж самому знайти цей фільм десь на сайті в неті, скачати і залити його сюди, а потім ще й читати "фе" бо щось якимось занудам не сподобалось...

такими темпами скоро почнуться претензії типу "закиньте цей фільм мені самі в комп, бо мені ліньки його скачати"... якщо твій батько не вміє скачати фільм - навчи, знання по роботі з компом ще нікому зайвими не були... не хоче - це вже його проблеми, ніхто впрошувати не буде, хай в кінотеатр іде...

і ті хто заливають сюди фільми дійсно роблять послугу всім іншим, бо вони витратили свій час, щоб інші отримали задоволення...

Qui non laborat, non manducet

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...