Перейти до змісту

В чому проблема?

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ромакса11

Нацизм это в первую очередь национализм.

И давай уже не перекладывать с больной головы на здоровую. Ты все хочешь обвинить кого то, или заставить повиниться, предъявить счётец. Мол мы по сю пору не в шоколаде потому что соседи его сожрали. Еще раз, тебе и тебе подобным повторяю, в абсолютно всех бедах виновен тот кто смотрит на тебя из зеркала.

З.Ы. Москали тебе виноваты? А нехер было просирать мощьное государство-предтечу - Киевскую Русь, нехер было продаваться кому не лень, нехер было подписывать договор Хмельницкому, нехер было просирать навязанную государственность в 1918, нехер было сидеть голодать, а брать дубье и умирать с оружием (в тамбовской губернии во всяком случае поступили так, их всех конечно убили, но они не сидели сиднем), надо было бороться против "оккупации" западных областей в 39 (чего не было) и остаться в Польше, надо было активней проводить агитработу среди населения что бы при помошнике Гитлере получить независимость, чего уж там после войны что то быстренько все очаги сопротивления прихлопнули, потому что народ устает от долбоебизма и послал далече своих героев-заступников (которые между собой то, не всегда в ладах были), что то вплоть до халявной независимости никто ни слухом не духом... борцы... бля, все, все кругом виновны, русские оссобенно.

Зато сейчас все борцы, в кого ни плюнь, при советах не знали как перекрестится - сейчас на всю голову провославные, и, гниды, были обласканы при той власти получив все блага, при этой яростно ее обплевывают, и рассказывают как они яростно "боролись" с тоталитаризмом и коммунизмом.

З.З.Ы. Проблема спрашиваешь в чем? Проблема в том что в первую очередь надо научиться решать свои проблемы самому, потому как никому не нужны слезки в жилеточку кторые льются ручьями в надежде что кто то пожалеет, заступится, накормит.

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
дорога тобі на форуми Севастополя

обоснуй, или подскажи, может я где не прав, ато получается что я тебе плакаться мешаю...

Опубліковано
європейські нації давним давно полікультурні і полінаціональні; європейська нація - це такий собі "суперетнос", що складається із працівників різних народів і народностей;

Це можуть позволити собі добрі сусіди, яким не загрожує "миротворче вторгнення військ", чи "тотальне бомбардування сусідньою субкультурою медіапростору іншої країни".

Україна не може собі цього позволяти дякуючи "сосєдушке", який вибрав мою домівку, наші міста, нашу країну зоною рассєйскіх інтєрєсов і відкрито про це заявляє без всякого лукавства.

Якщо б твою хату відкрито оголосили рейдерською ціллю певного бандформування, які твої дії, йти з голубом миру? брататися? розказувати про глобалізацію, інтернет, любов, хіппі? Але їм потрібна твоя хата а не такий глобалізований її господар, хоча і від господаря вони також не відмовляться... ось такий однозначний приклад, як і вся однозначна наша історія з "сосєдушкой". Щось я не бачу в ній мирних глобалізаційних об'єднавчих процесів між братніми народами, навпаки, все відкрито виглядає примітивною відкритою рейдерською атакою.

обоснуй

матюкаєшся багато, може перед тим як писати сходив би в туалет, а то все тут вивалюєш ;)

Опубліковано
матюкаєшся багато, може перед тим як писати сходив би в туалет, а то все тут вивалюєш

аргументированно, ничего не скажешь, а по сути что нибудь будет?

Опубліковано

Ромаха чем дальше тем больше бреда и неадекватности ( Ты уже наверно с друзьями Россию называеш Наисской Россией : ) )

Я уже говорил проблема не в том что Соседушка мешает и как будто нападает на ТЕБЯ рейдерски, а в том что когда в старне вообше черт знает что (это вообше назвать властью невозможо) призидент хочет оправдать СС Галичину и думает про голодомор

мамонт соглашаюсь со всем выше сказаным

Опубліковано

Нацизм это в первую очередь национализм.

Невже? Нацизм - це визнання єдиної нації з приниженням усіх інших, а націоналізм - скоріше, підкреслений патріотизм з визнанням всіх інших народів світу. Це так, своїми словами.

Москали тебе виноваты? А нехер было просирать...

Та що там, починай вже з того, що москалі нам винуваті, що неандертальці вимерли.

Ми знаходимось в такій ситуації, що треба боротись за визнання світом такої держави, як Україна. Ніби і є вона, і люди в ній живуть, українцями називаються, і історію має, і мову, але для багатьох країн раніше це був СРСР, а зараз просто Росія. Мабуть, нікому б не сподобалось, якби всі вас називали іменем сусіда і вважали, що ви не в своїй хаті живете, а в нього сарайчик орендуєте.

Може, через це й так гостро сприймаються різного роду закиди щодо українства в цілому, особливо від Росії. Погоджусь з Ромахою: з добрим сусідом - пляшка й пісня, з поганим - помиї під забором.

Опубліковано
Невже?

Все починається в житті з малого,

З зернини - хліб, з промінчика - зоря...

Та що там, починай вже з того, що москалі нам винуваті, що неандертальці вимерли.
Ты ничего не поняла, или поняла, но утрируешь, потому что я прав.
Ми знаходимось в такій ситуації, що треба боротись за визнання світом такої держави, як Україна. Ніби і є вона, і люди в ній живуть, українцями називаються, і історію має, і мову, але для багатьох країн раніше це був СРСР, а зараз просто Росія. Мабуть, нікому б не сподобалось, якби всі вас називали іменем сусіда і вважали, що ви не в своїй хаті живете, а в нього сарайчик орендуєте.

Бред, уж после развала СССР все кому надо было быстро уяснили какие новые государства образовались и моментально признали их, что бы не было обратного хода, а уж поле "оранжоидов" и проведения Жидовидения если у кого и был клин в башке - его прошибло, и череда скандалов с холиварами веселят все моря и веси, вызывая раздражения у одних и озабоченность у других.

Може, через це й так гостро сприймаються різного роду закиди щодо українства в цілому, особливо від Росії. Погоджусь з Ромахою: з добрим сусідом - пляшка й пісня, з поганим - помиї під забором.

А может уже пора перестать искать кого либо на роль жертвы, и начать что то делать?

Опубліковано

колись ти писав більш-меньш адекватно, хоч з великодержавними амбіціями, але можна було сприймати, читати, вести дебати, зараз відкритий нацизм :D (думаю що депозит повинні віддати)

Опубліковано
А нехер было просирать мощьное государство-предтечу - Киевскую Русь, нехер было продаваться кому не лень, нехер было подписывать договор Хмельницкому, нехер было просирать навязанную государственность в 1918, нехер было сидеть голодать, а брать дубье и умирать с оружием (в тамбовской губернии во всяком случае поступили так, их всех конечно убили, но они не сидели сиднем), надо было бороться против "оккупации" западных областей в 39 (чего не было) и остаться в Польше, надо было активней проводить агитработу среди населения что бы при помошнике Гитлере получить независимость, чего уж там после войны что то быстренько все очаги сопротивления прихлопнули, потому что народ устает от долбоебизма и послал далече своих героев-заступников (которые между собой то, не всегда в ладах были), что то вплоть до халявной независимости никто ни слухом не духом... борцы... бля, все, все кругом виновны, русские оссобенно.

Зато сейчас все борцы, в кого ни плюнь, при советах не знали как перекрестится - сейчас на всю голову провославные, и, гниды, были обласканы при той власти получив все блага, при этой яростно ее обплевывают, и рассказывают как они яростно "боролись" с тоталитаризмом и коммунизмом.

З.З.Ы. Проблема спрашиваешь в чем? Проблема в том что в первую очередь надо научиться решать свои проблемы самому, потому как никому не нужны слезки в жилеточку кторые льются ручьями в надежде что кто то пожалеет, заступится, накормит.

Прав

Опубліковано

Украинцы ведут себя как стадо рабов, а Украинские националисты рабы венят в своей бедности соседа ....если я ето говорю я нацист ?

С точки зрения Ромахи

Мамонт говорит про то что во всех бедах Украины веновны ее жители - нацизм

Ромаха ховорит что из Украины нужно выселить всех не Украинцев, а тем что останутся продавать водку дороже - эээ что это национализм ?

Когдато перед оранжевой революцией когда в Януковича кинули яйцом он заявил "национализм это болезнь"

я тогда так негодовал, думал что он не прав что любить и зашищать свою нацию ето хорошо .

А сейчас начинаю понимать что Национализм — заразная душевная болезнь

национализм – отношение к своему народу,

Вопрос, а если в старане много народов и много национальностей ? .....значит нужно выслать всех кто не пренадлежит к ВАШЕМУ народу, или водку дароже продавать ?

Не стоит национализм путать с патриотизмом

Патриотизм – это отношение к своей стране,

Националист всегда враждебно настроен какой бытонибыло соседствуюшей нации, национанальности,движению(собственно говоря на этом и держится весь нацинолизм, без врага нет кого зашишать нет смысла обьеденятся в двежения )

Если в стране в которой проживает националист, не все так как хотелось бы, то он будит венить в этом каво угодно оранжевый белых , голубых, чурок, маскалей, евреев , и еше чорт знает каво ...и НИКОГДА националист не признает свой вины или вину своего брата

национализм – сугубо отрицательное явление, потому, что он приводит к ненависти, плохому отношению к людям другой национальности

п.с , я завжди казав, русскіє поважають тільки силу. І надіюсь mammoth підтвердить

Не правда ,силу признают животные, а процент животных в любой национальности/стране зависит от нравствености людей .и москали тут не причем

Если тебя бить по морде и что то говорить то и ты поймеш что тебе хотели сказать ....Это, что значит ты уважаеш только силу ? )))

Опубліковано

Думав з ким твій тип форумної поведінки можна порівняти - ти просто лохотронщик-троллер, тільки не з чотирьма стаканами, а з сотнями обрізків інформації, якою прокручуєш так як вигідно тобі і таким як ти, завернуто-русскім патріотам велікарускай ідєї, яку так ніхто і не розгадав і якщо я пишу на форумі українського сегменту нету і аналізую питання з точки зору українця, то ти залізши сюди з своїм язиком і шовінізмом, ще щось впарюєш про шкоду націоналізму :_07: Інтернаціоналізм, чи там "людина землі", ти хоч в свої пости вникаєш, а то якось дивно зариваючи і ненавидячи все українське волати про шкоду, як я розумію, саме українського націоналізму.

Ромаха ховорит что из Украины нужно выселить всех не Украинцев, а тем что останутся продавать водку дороже - эээ что это национализм ?
взагалі то цю ідею тут презентував difoto і час від часу з нею граються такі як ти, внаслідок відсутності елементарної культури на підсвідомому рівні, не кажучи вже про поверхневі шари.
Вопрос, а если в старане много народов и много национальностей ? .....значит нужно выслать всех кто не пренадлежит к ВАШЕМУ народу, или водку дароже продавать ?
от і знову за своє, мєльчаєте.

Смішні типочки, за відсутності власної історії залазять в чужу, ще й дають оцінку з точки зору вселенського інтернаціоналізму

Националист всегда враждебно настроен какой бытонибыло соседствуюшей нации, национанальности,движению(собственно говоря на этом и держится весь нацинолизм, без врага нет кого зашишать нет смысла обьеденятся в двежения )
о, розумні слова, тільки на початку потрібно вставити слово "російський".

Щось в країні з найбільшою питомою масою "бандерівців" в світі, зовсім не погано живеться москалям і євреям.

Опубліковано
бля, все, все кругом виновны, русские оссобенно.

та ні! як можна! до чого тут росіяни? адже:

1. паспорти в криму розсипами дарують казахи, щоб потім заступитись за своїх громадян

2. те що після вступу до НАТО Україна перестане існувати як держава на самому високому рівні заявив президент Удмуртії!!!

3. те що української мови не існує і це лише діалект заявляли політики Гватемали.

4. кримські українофобські громадські організації екстремістичного спрямування фінансують маджахеди з Аль Кайєди.

ну які на цьому фоні можуть бути претензії до росіян???

при советах не знали как перекрестится - сейчас на всю голову провославные,

відходимо від дзеркала і не судимо усіх по собі. На Заході переважна більшість населення постійно були віруючі, і дітей тайком хрестили, і до церков ходили, які червоний пролетаріат не встиг зруйнувати. Зараз це просто перестали забороняти і надали свободу віроісповідання, народ почав це робити відкрито, дивно що це тебе шокувало... не переймайся то пусте...

и, гниды, были обласканы при той власти получив все блага,

не знаю яких саме гнид ти маєш на увазі і в яких місцях вони були обласкані, але про той період я (як і більшість) можу судити по своїх батьках та їх найближчому оточенні, прості трудівники, нічого їм не перепадало від тої власті, звичайно що обпльовували власть наскільки тільки вдавалось, але робили це тихо по кухнях бо можна було втратити і ті сльози достатку що діставались. А зараз обпльовують ту влась бо опятьже дозволено говорити вголос. І ніхто тоді не боровся бо це було безглуздо, воювати з здоровенною союзною системою, і щоб ще всю родину за це пересаджали.

потому как никому не нужны слезки в жилеточку кторые льются ручьями в надежде что кто то пожалеет, заступится, накормит.

не бачу ані жилєточок ані сльозок... люди висловлюють свої точки зору, свої життєві переконання, те що вважають білим - називають білим, а от піна коло рота в декого проступає...

Опубліковано

IncvizitoR вот и я о том же - кругом враги, а мы такие белые и пушистые...

З.Ы. І ніхто в цьому не винуватий (с) Митець

Опубліковано

моїх 5 коп.

Сволочі є в кожній нації! Хороших людей теж скрізь багато. Хтось уже згадував про агресивність у нав’язуванні "правильності" "українськості", все що через силу все йде з тертям, а іноді й повним гальмуванням.

А мені, доречі не дуже подобається наш гімн, якийсь він з "ЄМО" присмаком. Ні щоб оспівати красу землі української, звеличити її народ, а натомість сподівання про зникнення ворогів і радість від того що не сконали досі. Хотілось би чути щось більш радісне, якийсь заповіт теперішнім і наступним поколінням. Нема вже зовнішніх ворогів лишень. Давно вже внутрішні їх переперли своєю зухвалістю.

Патріотизм це бажання жити в кращому світі на своїй землі і вже сьогодні! Але зважаючи на загальнолюдські цінності.

"Возлюби вближнього свого як самого себе!" Тут про національність мова не йде, та й про звичаї ні слова. Лише на виплеканому полі людяності зійде зерно національної свідомості. Не смітімо в парках і на прибудинковій території, не "смітімо" матом(хочаб без мата) в розмові. І гляди, скоро станем цивілізованою країною європейського зразка.

Опубліковано

Я цілком спокійно сприймаю, манеру одягатись як неформалів так і панків, готів та ЕМО. Хочуть виділитись, та наздоров’я, мене не пре їх прикид тому хожу в звичайному. Не маю ніяких думок стосовно їх нормальності. Демократія ж у нас.

Не треба терпіти один одного, треба сприймати нас такими як ми є! Та, кожна розсудлива людина яка думає хоч на пів кроку вперед, задумається про своїх дітей. Я б хотів щоб вони росли вільними, не мали притиску з боку національності, поглядів чи фінансового становища. Змінитись нам уже не під силу, треба робити все щоб позитив який ми набрали в собі в повному обсязі перейшов до нащадків. А це ж просто, старайся бути для них кращими ніж були по відношенню до тебе. :) Сподіваюсь коли матиму своїх діток матиму змогу їх навчити не гірше за себе і ще +20%, щоб вони були кращі за мене.

Опубліковано

Иногда люблю спросить особо яростно уверяющих меня, что я должен разговаривать ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на

украинском языке. а на русском нет, даже если он мой родной.

спрашиваю будет ли человек разговаривать на английском в англии или на французском во франции и ТОЛЬКО на них,

а на украинском нет ? или вот например поездка в Россию :))

Ответы совпадают на 80% и убивают наповал.

"нашо десь їздити - треба в своїй країні бути і розмовляти суто українською".

занавесь.

в антракте я советую построить большой большой забор. шоб птицы неукраиноязычные не летали :))

p.S. для особо непонятливых: Украинский язык знаю, люблю и уважаю :))

Опубліковано
особо яростно уверяющих меня, что я должен разговаривать ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на

украинском языке. а на русском нет, даже если он мой родной.

дуже сумніваюсь що ти маєш на увазі форумчан, я по крайній мірі такого тут не зустрічав. Така кардинальнісь переважно побутує до набуття повноліття і психічної зрілості. Про таке тут геть не йшлося. Я поки не зустрічав людей які волалиб що всім спілкуватись лише українською...

АЛЕ! Якщо твоя рідна мова російська - це не дає тобі права примушувати мене нею спілкуватись (про що тут неодноразово приводили кримські приклади) та вимагати зробити її державною мовою (тут і прикладів уже не треба)

в антракте я советую построить большой большой забор. шоб птицы неукраиноязычные не летали :))

перепрошую за нескромне питання: скільки людей загалом тебе змушували розмовляти виключно українською? Хоч Волинь і Західна Україна але тут на форумі не було жодної теми щоб комусь заборонили розмовляти російською. Здається твої поради не мають жодного підгрунтя.

Опубліковано

Да... Висновок: посилання на термінологію не об’єктивне. Тут знову кожен знайде своє, тикне носом в потрібну зсилочку, і будемо спорити до посиніння.

Я особисто вважаю правильним друге визначення, і коли мова йде про націоналізм, маю на увазі саме це, а не націоналізм тире нацизм - шовінізм - і далі по списку.

Давайте, перш, як спорити, домовлятись, про яке саме визначення йдеться, і далі говорити по суті. Бо тут більше часу вбито на докази одне одному, хто краще знає термінологію і хто сам дурак.

Опубліковано
Якщо твоя рідна мова російська - це не дає тобі права примушувати мене нею спілкуватись (про що тут неодноразово приводили кримські приклади) та вимагати зробити її державною мовою (тут і прикладів уже не треба)

Да кто кого принуждает то? Задолбали вы уже со своим языковым вопросом. Да абсолютное большинство нормальных людей давным-давно знает оба языка, знает и понимает. Общение - это отдельная песня. Не сможет человек, всю жизнь говоривший на одном языке, вдруг по указу заговорить на другом. Ну не бывает так. И это по целому ряду причин, и не последняя из них это идиот, с регулярностью дятла долбящий: "говори державною; використовуй українську". И ни при чем тут ни неуважение, ни презрение.

По поводу 2 государственного - поорут и успокоятся, хотя, если государство заявляет что оно демократическое, то запрещать защищать свои права ницменшинам (нихера себе нацменшина, с треть а то и поболе наберется) абсурдно.

Я как человек работающий на власть, абсолютно понимаю какой это геморрой иметь 2 государственных языка и абсолютно против, в тоже время посмотрите на Канаду или еще лучше на Финляндию где 2 гос. - шведский, хотя разговаривает на нем едва ли 2% их населения.

тут на форумі не було жодної теми щоб комусь заборонили розмовляти російською.
зато некоторые, ну очень расстарались, указывая на умственную ущербность русскоговорящих.
Опубліковано

Коли у нас буде рівень життя настільки високий, що за українське громадянство прийдеться всіма правдами-неправдами платити купу баблосів, от тоді і можна говорити про громадянський націоналізм.

Є певна еволюція цих процесів і на первинному рівні йде етнонаціоналізм а вже його розвиток породжує все решта, тоді і вступати можна будь-куди і т.д.

Дивна твоя позиція, енді, нічого ти не вчишся, от наприклад пробували зробити "гомосовєтікуса", вбили, закатували мільйони людей, відгородили від світу кліткою і все одно казах залишився казахом, латвієць - латвійцем, правда з сильно загнаними і трохи неповноцінними і тільки на їх фоні одна громадянська нація - рассєянін...

Ти вважаєш що варто ще раз пригати в цю річку, з постів видно що ти вже навіть там плаваєш, а я утримаюсь, нопасаран камараде

Опубліковано

і про що з ким взагалі говорити якщо правильне "друге визначення"?

Енді, я розумію, це в мій огород. Дійсно, я мала на увазі не зовсім те, що ти хотів донести, і мутно висловилась. Сорі, спрацювала жіноча логіка :).

Поясню. В першій зсилці я дочиталась до "крайнього націоналізму" (може не треба було?) і на цьому зробила акцент. Адже саме так розуміють "націоналізм" певні особи на форумі (не буду вказувати пальцем - хто читав, той розуміє).

В другій зсилці (за виключенням "Інтерпретацій") саме визначення відповідає тому, що я вкладаю в це слово, коли його вживаю.

Мова йде лише про розуміння цього слова. Коротко і ясно, без вдавання в історію і типологію.

Головною в націоналізмі є ідея державності та незалежності, самостійності. Але держава — не самоціль, а форма й засіб організації повноцінного життя народу. Народ, у свою чергу, — це не тільки корінний етнос, а й усі етнічні меншини. І дійсний (а не змішаний із шовінізмом, з його намаганнями довести виключність та зверхність «своєї» зростаючої етнонації) націоналізм обстоює право на, державність усіх (як корінних, так і некорінних) етнічних угруповань народу. Коли мета перетворення певного народу на державну націю вже досягнута, націоналізм тим самим остаточно виконує свою історично-конструктивну роль і від нього має залишитися лише патріотизм.

Ти вважаєш, що коли я згідна з цим тверджденням, зі мною нема про що говорити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...