Перейти до змісту

Куплю батарею для Nokia 6120 classic

SaniaM

Рекомендовані повідомлення

Куплю Б/У батарею BL-5B оригінальну для Nokia 6120 classic.

ICQ 445394173

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати нову тему, куплю задню кришку до цього телефону, бажано б/в. Моя люфтила, це дуже дратувало, підкладав папірці, але тепер відламались кріплення від моєї. Якщо в когось є шрот, відгукніться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені також не помішала вона, купив би також якщо в когось вона є???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

а я купив би металевий ободок до 6120, мій троха з вм"ятиною.Задня кришка батарейного відсіку також не завадила б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці 2 штучки поставити нові оригінальні більше 100 грн треба...

Ободок не металевий до речі, а пластмасовий, покритий просто міддю, а поверх неї срібна фарба чи щось таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мобільний шрот знаходиться, на базарі, в приміщенні 2 поверху, точніше там де перукарня, туалет і ремонту взуття!там дуже багато телефонів може знайдете те що вам треба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мобільний шрот знаходиться, на базарі, в приміщенні 2 поверху, точніше там де перукарня, туалет і ремонту взуття!там дуже багато телефонів може знайдете те що вам треба!

мається на увазі на варшавці? в тому будинку де зверху м"ясо а знизу овочі? :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мається на увазі на варшавці? в тому будинку де зверху м"ясо а знизу овочі? :-)

Да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, на Варшавці, але не в тому будинку де м'ясо продають. Є два ряди там де продають мобільні на одному із них стоять валютчики, а другий ряд ближче до цього приміщення, краще запитати в продавців де Ремонт взуття чи Перукарня вони скажуть точніше куди йти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...