Mihas Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 09:25 #1 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 09:25 Потрібна консультація у ситуації:Потрібно прописати дружину у квартирі (оформлена на мене). Та справа в тому, що вона за станом здоров'я не зможе прийти до паспортного столу, а тим більше висидіти в черзі кілька годин (принаймні такі черги були коли прописувався я). Тому виникає питання, чи можу всі документи оформити я як власник житла без особистої присутності особи, що прописується? Може хтось стикався з такою ситуацією? Чи потрібно все ж питати в пасп.столі?
Slavco Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 10:06 #2 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 10:06 Аналогічна ситуація в мене: по телефону в паспортному сказали що присутність дружини обовязкова - потрібна буде її заява та підписи.
Quiet Опубліковано 19 Квітня, 2009 в 10:49 #3 Опубліковано 19 Квітня, 2009 в 10:49 Мені здається, що простіше це зробити через паспортистів в ЖЕК. Там немає черг і домовитись про якусь послугу з ними простіше. Але сама процедура прописки займає 3-7 днів.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.