Maggot Опубліковано 29 Березня, 2009 в 20:58 #1 Опубліковано 29 Березня, 2009 в 20:58 Стандартна апдейтна програма від ASUS скоріше всього скачала і установила BIOS від модельки з різницею в одну букву.Ноутбук пішов на перезавантаження, прошився, видав повідомлення Succesfully і завис з чорним екраном, після тривалого очікування було вимкнуто вийманням батареї і з розетки (на клавіші не реагував), з того момента він не вмикається.Що можна зробити, де? Думаю потрібно прошити програматором правильний BIOS або перепаяти.
S30 Опубліковано 30 Березня, 2009 в 05:33 #2 Опубліковано 30 Березня, 2009 в 05:33 Стандартна апдейтна програма від ASUS скоріше всього скачала і установила BIOS від модельки з різницею в одну букву.Ноутбук пішов на перезавантаження, прошився, видав повідомлення Succesfully і завис з чорним екраном, після тривалого очікування було вимкнуто вийманням батареї і з розетки (на клавіші не реагував), з того момента він не вмикається.Що можна зробити, де? Думаю потрібно прошити програматором правильний BIOS або перепаяти.Для початку спробуй його обнулити (CLRCMOS).
mix_forever Опубліковано 30 Березня, 2009 в 06:28 #3 Опубліковано 30 Березня, 2009 в 06:28 Приноси, попробую підняти.З.І. Шити тре тіко той біос, який 100% підходить до даного ноута, а не то шо там якась собі програмуліна витягне...З.І.І. Якшо біос ліг криво, чи він взагалі не той, то обнуляй, не обнуляй...
zhigan Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 11:05 #4 Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 11:05 я точно не впевнений, чи воно підійде але як варіант:- качаємо правильний біос- кладемо його на флешку (в корінь. ім'я файлу важливе)- втикаємо флешку в ноут і включаємо
sanbOK Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 12:57 #5 Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 12:57 в мене на днях тож ноут помер тільки якщо тут хоч якось включається то в мене нереагує ні на що (на кнопку вкл. і на інші комбінації клавіш)... все після харошого завісяння ........ сьогодні заніс в сервіс сказали що подивляться і напевно будуть відправляти на Київ бо ноут ще на гарантії ........
mix_forever Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 15:01 #6 Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 15:01 Щодо нотега Магота, то його вже до мене хтось вспів подивитись Ноут взагалі ні на шо не реагував... Попередній діагноз виявив закорочений роз"єм живлення і купу горілих детальок в тракті живлення і ше хз шо (нема поки осцилографа шоб глянуть сигнали інших мікрух)... Хз шо за напругу на нього подавали... Вот з такими ж симптомами принесли інший ноут (там правда закоротили PCMCI роз"єм і погоріло все не так критично) - відновив. А з цим шось якось не виходить. Окрім біоса ше якийсь "сервіс" постарався. З.І. Народ, якшо не тямите шо робите, то хоч не усугубляйте, бо ремонт обійдеться в рази дорожче...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.