Перейти до змісту

не включається ноут

Рекомендовані повідомлення

Стандартна апдейтна програма від ASUS скоріше всього скачала і установила BIOS від модельки з різницею в одну букву.

Ноутбук пішов на перезавантаження, прошився, видав повідомлення Succesfully і завис з чорним екраном, після тривалого очікування було вимкнуто вийманням батареї і з розетки (на клавіші не реагував), з того момента він не вмикається.

Що можна зробити, де? Думаю потрібно прошити програматором правильний BIOS або перепаяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стандартна апдейтна програма від ASUS скоріше всього скачала і установила BIOS від модельки з різницею в одну букву.

Ноутбук пішов на перезавантаження, прошився, видав повідомлення Succesfully і завис з чорним екраном, після тривалого очікування було вимкнуто вийманням батареї і з розетки (на клавіші не реагував), з того момента він не вмикається.

Що можна зробити, де? Думаю потрібно прошити програматором правильний BIOS або перепаяти.

Для початку спробуй його обнулити (CLRCMOS).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приноси, попробую підняти.

З.І. Шити тре тіко той біос, який 100% підходить до даного ноута, а не то шо там якась собі програмуліна витягне...

З.І.І. Якшо біос ліг криво, чи він взагалі не той, то обнуляй, не обнуляй...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

я точно не впевнений, чи воно підійде але як варіант:

- качаємо правильний біос

- кладемо його на флешку (в корінь. ім'я файлу важливе)

- втикаємо флешку в ноут і включаємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене на днях тож ноут помер тільки якщо тут хоч якось включається то в мене нереагує ні на що (на кнопку вкл. і на інші комбінації клавіш)... все після харошого завісяння ........ сьогодні заніс в сервіс сказали що подивляться і напевно будуть відправляти на Київ бо ноут ще на гарантії ........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо нотега Магота, то його вже до мене хтось вспів подивитись :(

Ноут взагалі ні на шо не реагував... Попередній діагноз виявив закорочений роз"єм живлення і купу горілих детальок в тракті живлення і ше хз шо (нема поки осцилографа шоб глянуть сигнали інших мікрух)... Хз шо за напругу на нього подавали...

Вот з такими ж симптомами принесли інший ноут (там правда закоротили PCMCI роз"єм і погоріло все не так критично) - відновив. А з цим шось якось не виходить. Окрім біоса ше якийсь "сервіс" постарався.

З.І. Народ, якшо не тямите шо робите, то хоч не усугубляйте, бо ремонт обійдеться в рази дорожче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...