Перейти до змісту

Замена водительского удостоверения.

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Остановил меня сегодня ГАИшник и у него возникло подозрение что мои "права" поддельные. Я получал их в 95-м году. Как раз (вроде-бы) переходили от книжечек к ламинированым. Говорит никогда такие не видал. Ну и плюс нет подписи главы комиссии. Потерял полчаса, пока он звонил и выяснял у какой-то местной девочки по базе данных. А вдруг остановят в Крыму, так все нервы измотают. Вопрос такой - каким образом можно заменить удостоверение водителя на новое, с теми-же категориями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Остановил меня сегодня ГАИшник и у него возникло подозрение что мои "права" поддельные. Я получал их в 95-м году. Как раз (вроде-бы) переходили от книжечек к ламинированым. Говорит никогда такие не видал. Ну и плюс нет подписи главы комиссии. Потерял полчаса, пока он звонил и выяснял у какой-то местной девочки по базе данных. А вдруг остановят в Крыму, так все нервы измотают. Вопрос такой - каким образом можно заменить удостоверение водителя на новое, с теми-же категориями.

Андрюха, ну ты юморист, а в органы соотвествующие не пробовал обратиться ? ИМХО должны помочь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б теж замінив, за розумні гроші. Старого зразку в портмоне не влазять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрюха, ну ты юморист, а в органы соотвествующие не пробовал обратиться ? ИМХО должны помочь :)

Дык, туда-ж еще нужно добраться. А может ктонить уже менял и это стоит 1000 грн. Так я даже не буду туда рулить и бензин палить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, старі - не дійсні. Збираюсь поміняти свої, ще радянського зразка. Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відносно того чи старі дійсні чи ні то потрібно в юристів запитати, але в мене знайомий їздить на правах отриманих в 70 роках і нічого, навіть закордон їздить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попутный вопрос: у меня талон предупреждений в состоянии, близком к разложению и выглядит, как желтая тряпочка, но серийник видно. Куда идти и нужно ли идти вообще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для заміни посвідчення водія на нове необхідно:

1.Оригінал паспорту.

2.Копія техпаспорту.

3.Посвідчення водія.

4.Екзаменаційна картка.

5.Медична довідка.

6.Дві фотографії.

.... і десь 400-450 грн вам стане все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попутный вопрос: у меня талон предупреждений в состоянии, близком к разложению и выглядит, как желтая тряпочка, но серийник видно. Куда идти и нужно ли идти вообще?

колись в інеті обговорювали талон, то дійшли думки що він взагалі не потрібен, і по закону ти його немаєш возити з собою, але ж ти цього ментам не докажеш... то візьми і їх спитай..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, старі - не дійсні. Збираюсь поміняти свої, ще радянського зразка. Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

Як це не дійсні? Мої видані в 1990 - му. Ніразу і ніде по всій Україні питань не виникало. От те, що вже майже порвались то це дійсно проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нужно ідті ...

мрево (заповнити аля анкетку) > оплатити процедуру (мене відправили в волиньавто) > 41грн (квітанція) заносиш в мрево) > тиждень часу > новий талон

зараз ота сума (41грн) мже бути більшою ...

але сама процедура приблизно така

я тоже простірнув разок талон свій ...

ну і міняв ше перед новим роком ....

донабор

зараз він в мене заламінований =) мга га га ... і чеснокажучи я тоже ніочєнь понімаю нашо він вообщє ? бо лічно в мене там був лише 1 запис .. і то після стірки там осталось видно тікі серійник =) і я так майже рік проїздив .. і нічьо ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

я писав, але щось він мені допоміг мало :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Права то дійсні, але при оформленні дозвільних (ліцензії на перевезеня, наприклад) в будь-якій інстанції, де необхідно представити права, у вас їх просто не приймуть :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів поміняти свої, але де та екзаменційна карта - навіть не уявляю. За 18 років та купи переїздів не знайду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

я писав, але щось він мені допоміг мало :glare:

як не допоміг!?!? :huh:

я ж сказав - за ваш лв любой капріз

даєте документи старі (всі). перераховано в верхньому топіку

+ 1200 грн. для проплати всяких квитанцій і все

я думав дорожче буде, але порахувавши вийшов на суму 1200 грн.

так що кому треба - пишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів поміняти свої, але де та екзаменційна карта - навіть не уявляю. За 18 років та купи переїздів не знайду.

Та ж проблема. А без неї що - ПЕРЕЗДАВАТИ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю що можна і без екземенаційної картки, просто може трошкі дорожче коштувати.

якщо реально цікавишся замінити і немає карточки - буду взнавати чи можна без неї., тому що так просто не хочеться сто раз ходити туди сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ж проблема. А без неї що - ПЕРЕЗДАВАТИ ?

Все залежить від того, де здавав на права. Якщо в Луцьку, то +100 грн, і в ГАІ знайдуть запис в книзі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата с Тернопольского форума.

Був у "них" в гостях

Тра медичну довідку, 2 фотки, паспорт, довідку що права не вилучались, підтверщення що останій рік був за рульом (тех. талон, довіреність, тимчасовий реєстраційний талон) і 280 грн. І через 2 год. маєш нові права!

Цитата с сайта ГАИ

Запитання-вiдповiдь

Запитання:

Які потрібно представити документи і куди для зміни водійських прав у зв'язку зі зміною прізвища при одружені?

Тетяна

Вiдповiдь:

В МРЕВ по місцю Вашої реєстрації для зміни посвідчення водія необхідно подати: - нотаріально завірене копію свідоцтва про одруження - посвідчення водія та талон попередження - екзаменаційну картку - медичну довідку - документ який підтверджує керування ТЗ (свідоцтво про реєстрацію ТЗ) - в разі відсутності необхідно буде здавати екзамени. Наказ МВС України від 03.09.1993 № 340

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опа, тут пишуть 280 грн

щось на 1200 зовсім не схоже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот ответте мне пожалуйста на какой ФИГ нужно предьявлять:

1. СВИДЕТЕЛЬСТВО О БРАКЕ ???

2. ТехПаспорт машины?????

Какое отношение имеют эти два документа к праву вождения. При чём здесь моя жена???? И если у меня нет личной машины, но я работаю водителем -- тогда как быть? Тащить директора в качестве свидетеля ..... БРЕД КАКОЙ ТО. Идиоты --- как выдумают что то , то хоть стой хоть падай. Может ещё принести:

1. Аттестат что школу закончил

2. Свидетельство о рождении ребёнка.

3. Домовую книгу.

4. и.т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те що зверху пишуть - це брєд !!! :angry: , точніше може і не бред, тому що ситуації ( як пише Шура) бувають різні.

але мені для того щоб виготовити нові пластикові права

треба тільки ті документи, які звязані з посвідченням водія:

старі права

екзаменаційна картка

копія паспорта

фоткі

медична довідка

borg - якщо ти знайдеш де можна зробити за 280, - тоді будь - ласка і мені скажи!!! :D я б за 280 і собі поміняв!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk, свидетельство о браке - это именно в том конкретном случае. смена фамилии при вступлении в брак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те що зверху пишуть - це брєд !!! :angry:

треба тільки ті документи, які звязані з посвідченням водія:

старі права

екзаменаційна картка

копія паспорта

фоткі

медична довідка

Только что был в МРЕО на Перемоги 1.

Нужно:

Старые права

Экзаменационная карта

Мед справка

Паспорт

2 фотографии

Заявление(печатают прям там)

202 грн 41 коп + 30грн 68 коп за спецпродукцию (согласно Наказу Міністерства внутрішніх справ N 369/1105/336 ( z1235-07 ) від 05.10.2007)

ЗЫ так что немного дешевле чем 1200грн ;)

borg - якщо ти знайдеш де можна зробити за 280, - тоді будь - ласка і мені скажи!!! :D я б за 280 і собі поміняв!!! :rolleyes:

И даже дешевле чем 280 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот ответте мне пожалуйста на какой ФИГ нужно предьявлять:

2. ТехПаспорт машины?????

Какое отношение имеют эти два документа к праву вождения. При чём здесь моя жена???? И если у меня нет личной машины, но я работаю водителем -- тогда как быть? Тащить директора в качестве свидетеля ..... БРЕД КАКОЙ ТО. Идиоты --- как выдумают что то , то хоть стой хоть падай.

Чтобы удостовериться что ты водишь машину.

Если своей нету но работаешь водителем, то документ который это подтверждает.

А вот экзаменационная карта - ИМХО бреднячёк. Я ведь не хочу получить дубликат вместо утерянного. У меня есть старые права!!! Что еще нужно???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...