Перейти до змісту

Облом Росії в Брюсселі

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нам то кому, за всіх розписуватись не треба. Сам хоч і забувай, а я прагну про напросто безвізового режиму і вільної торгівлі.

Опубліковано
Нам то кому, за всіх розписуватись не треба. Сам хоч і забувай, а я прагну про напросто безвізового режиму і вільної торгівлі.

нам - это государству Украина, которая до сих про тешит себя мыслью о том что нас "возьмут" в ЕС и все за нас сделают. Ты хочешь безвизового режима и свободной торговли? Хрена тебе, конкуренты, оссобенно сейчас, там не нужны.

Хотя в верхах на словах, конечно, все будет беспредельно красиво и кошерно, что безусловно будет повышать градус ЧСВ расово верных граждан. До дела как и всегда не дойдет.

Опубліковано
хлопці з Європи

Эти хлопці з Європи доли в своих ГТС продали "ГАЗПРОМУ", теперь у них и долгосрочные контракты на газ есть, и бабло на содержание своих ГТС получают. А для Украины, как всегда, - особистий шлях ...

О, це щось новеньке! Давай нам ще про *вєлікій южний пАток і поставки газу  танкерами* заспівай :D

В Молдове в компании "Молдоватрансгаз" ОАО "Газпром" обладает 51% акций

В Литве, в компании "Lietuvos dujos" ОАО "Газпром" имеет 34% акций

В Латвии, в компании "Latvijas Gaze" ОАО "Газпром" владеет 20,7% акций

В Эстонии, в компании "Eesti Gaas" 37% принадлежит ОАО "Газпром"

Чехия : Gas-Invest S.A. (37.5 %) Vemex s.r.o. (33 %)

Румыния: WIROM (25 %)

Польша: EuRoPol Gaz (48 %)

Греция: Prometheus Gaz (50 %)

Италия: Volta SpA (49 %) Promgas (50 %)

Венгрия: Panrusgas Rt (40 %) Borsodchem (25 %) TVK (13.5 %) DKG-EAST Co (38,1 %)

Финляндия: Gasum Oy (25 %) North Transgas Oy (100 %)

Австрия: GHW (50 %) ZMB Gasspeicher Holding GmbH (66,67 %)

и т.д.

"Газпром", RAG и WINGAS открыли подземное хранилища газа (ПХГ) "Хайдах" в районе Зальцбурга вместимостью 2,4 млрд. кубометров.

Это второе по величине ПХГ в Центральной Европе.

"Газпром" владеет долей и в крупнейшем в Западной Европе ПХГ "Реден" (4 млрд. куб. м.), расположенном в Германии.

ЗЫ. А танкерами "хлопцям з Азii" газ поставляют, с Сахалина

Непогана інформованість. 

Відносно цифр  - одні малдавани  віддали контрольний пакет, Ну дик, на то вони і молдавани, тай през їхній на хвамилиё - Воронин ;)

Щодо фіннів, то дочка Газпрому North Transgas Oy  займається виключно мертвонародженим дитятком - Северо Европейским Газопроводом, ну той, що по дну балтійського моря, між мінами з WWII. 

А взагалі я радий за  Медведа и Ко, який нарешті став (а може і був) платним комментатором і нарешті, аж майже через добу получив розгорнуту інфу від начальства.

Поздравляю! :) Хоть незаздря тут пнесся, мож і медальку дадуть... на пенсію  :rolleyes:

Опубліковано

20 років назад ти б сказав мені таке саме про "незалежність України", але таке сталось, томущо є люди які цього прагнуть

Опубліковано

Звідам:

Однако источник, близкий к Фирташу, уточнил, что на заседании суда "Газпром" поддержал требования "РосУкрЭнерго".

Все, далі не читав. КГ/АМ. Аффтар, пеши исчо  :D

P.S. Курчат по-осені рахують.

Опубліковано
а шо нас хтось уже в якусь європу бере?

УКРАЇНА ЖОРСТКО ПРИВЯЗАНИЙ ЦЕНТР ЄВРОПИ

ага, пуп земли...

Опубліковано

тут я бачу лише песимістів та реалістів-на дворі весна нарешті а вони гризуть азбест політики....Що за народ

Всему виною деньги,деньги-все зло от них мне б век их не видать....Ось коли газ кінчиться тоді і порахуєм курчат.Я за ресурсну систему введенняекономіки,грошова нас зведе в могилу

Опубліковано

УКРАЇНА ЖОРСТКО ПРИВЯЗАНИЙ ЦЕНТР ЄВРОПИ

я до того веду, що:

НЄФІГ НАМ КУДИСЬ ВСТУПАТИ І КУДИСЬ ПРЯМУВАТИ, ЦЕНТР ПРЯМУВАТИ НІКУДИ НЕ МОЖЕ, ОТЖЕ ЦЕНТРУ ПОТРІБНО ТІЛЬКИ РОЗІБРАТИСЬ З ТИМИ ХТО ЙОГО КУДИСЬ "ХОЧЕ" ПРЯМУВАТИ

((розтріл в третій степені (три рази підряд відстрілювати спочатку тих хто знає куди прямувати, потім тих хто думає куди прямувати а потім тих хто може подумати куди прямувати)) і коли залишатся тільки ті хто розуміє що вони центр от тоді центр почне свій розвиток))

(Теорія великого центру. від Romaxa 1.1., ст.7853, 3 абзац.)

Опубліковано
НЄФІГ НАМ КУДИСЬ ВСТУПАТИ І КУДИСЬ ПРЯМУВАТИ,

Правильно. І ще нефік еуропейцям до нас без візи шастать, та ще й пальчики українцям, як бандюкам "катать"

Хай плотять курви, хтіли незалежної і багатовекторної - то майте!  :P

Опубліковано

Україна - це гарна молода дівчина в себе на подвір'ї, в якої правда завелись вошоблохи-політикодепутати, які посмоктують з неї кров, а за тином поле на всі сторони повне борделів, які одного хочуть від нашої красуні, тож потрібно гарненько закрити ворота і газдувати на власному городі, глядіти себе леліяти, але тоді блоховоші можуть виздихати от і тягнуть вони нашу красуньку в жорстоку розпусту бо з сутенерства поганого мають зиск великий.

І побачивши охайність таку гості заморські свататись почнуть, а Україна просто так не віддасться (не з куревського вона роду), а вибере собі найгарнішого жениха та й контрактик з ним подружній заключить, так щоб до кінця віку пам'ятав, якою дорогою ціною йому ця лебідочка далась і цінуватиме її по віки віків.

(Теорія великого центру. від Romaxa 1.1., ст.7853, 3 абзац.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...