Перейти до змісту

free-torrents.org

Рекомендовані повідомлення

Уже близько тижня намагаюсь зайти на форум "вільного" торрент-трекера free-torrents.org, але безуспішно. Браузер не може з'єднатись з сервером free-torrents.org. Складається враження, що такого сайту взагалі не існує. Хтось щось знає з цього приводу? Може закрили їх за потурання піратству? А може заддосили, і сервер впав та встати ніяк не може?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчера упал вечером, пока что админы не подняли. остается только ждать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть, сервер падає у них щодня. Бо я не можу зайти на сайт уже кілька днів, і протягом минулих 2 тижнів періодично з'являлась ця проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я качаю з торентс.ру так щоб на сайті не було видно що я качаю.Там все є і сервак не падає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, останнім часом free-torrents.org падає як не через день, то і кожен день. Taurus, ти правильно підмітив, що майже тиждень торент лежить. На минулому тижні все ще було більш-менш нормально. На їхній ресурс постійно йдуть атаки, проплачені 1C i Microsoft (принаймні так стверджують адміни). І я думаю, що це дійсно правда.

А шкода, якщо його прикриють. :(

Такий нормальний трекер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я качаю з торентс.ру так щоб на сайті не було видно що я качаю.Там все є і сервак не падає.

торрентс.ру - найбільший трекер, але там є далеко не все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

торрентс.ру - найбільший трекер, але там є далеко не все.

Поки що там знаходив все що мені треба було.Там тільки проблематично з інтелектуальною власністю нові фільми і проги але це вирішується теж без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, наприклад, фільми качаю з цього трекера, а якісь великі проги, зборки вінди і т.д. з free-torrents.org, принаймні раніше, коли він робив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підозрюю, що "вільний" торент "ліг" надовго, якщо не назавжди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я качаю з торентс.ру так щоб на сайті не було видно що я качаю...

Може підскажеш як це зробити? :rolleyes: ... а то ці рейтинги вже надоїли, з моїм провайдером багато інформації не віддаси, тому виникає проблема... А на інших вільних торрентах далеко не все можна знайти, а якщо і вдасться, то швидкість закачки мінімальна :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
Я качаю з торентс.ру так щоб на сайті не було видно що я качаю...

Може підскажеш як це зробити? :rolleyes: ... а то ці рейтинги вже надоїли, з моїм провайдером багато інформації не віддаси, тому виникає проблема... А на інших вільних торрентах далеко не все можна знайти, а якщо і вдасться, то швидкість закачки мінімальна :(

Ну то як це зробити? мені теж цікаво. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все геніальне дуже просто. Коли файл ставите на закачку, на ній (закачці) в торрент клієнті нажимаєте мишою 2 рази вибиває віконце з строчкою (наприклад http://bt2.torrents.ru /announce.php?uk=wsQyc2nsJG&) видаляєте її і нажимаєте ОК.Усё закачка йде а рейтинг не рахує.

П.С. деякі закачки після такого показують 0 сідерів і 0 пірів і закачка не йде але це буває рідко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все геніальне дуже просто. Коли файл ставите на закачку, на ній (закачці) в торрент клієнті нажимаєте мишою 2 рази вибиває віконце з строчкою (наприклад http://bt2.torrents.ru /announce.php?uk=wsQyc2nsJG&) видаляєте її і нажимаєте ОК.Усё закачка йде а рейтинг не рахує.

П.С. деякі закачки після такого показують 0 сідерів і 0 пірів і закачка не йде але це буває рідко.

+1 за пораду! :)

Працює на будь-яких трекерах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

la20 Матчасть почитай про принцип роботи торрент клієнта і трекера перед тим як цю пургу пропонувати...

Перед началом скачивания клиент подсоединяется к трекеру, сообщает ему свой адрес и хеш-сумму запрашиваемого файла, на что в ответ клиент получает адреса других клиентов, скачивающих или раздающих этот же файл. Далее клиент периодически информирует трекер о ходе процесса и получает обновлённый список адресов.

і взагалі не розумію навіщо розводити і без того безкоштовний сервіс... не одні ви бажаєте скачати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

la20 Матчасть почитай про принцип роботи торрент клієнта і трекера перед тим як цю пургу пропонувати...
Перед началом скачивания клиент подсоединяется к трекеру, сообщает ему свой адрес и хеш-сумму запрашиваемого файла, на что в ответ клиент получает адреса других клиентов, скачивающих или раздающих этот же файл. Далее клиент периодически информирует трекер о ходе процесса и получает обновлённый список адресов.

і взагалі не розумію навіщо розводити і без того безкоштовний сервіс... не одні ви бажаєте скачати

Ти мені поразказуй про пургу а я тебе послухаю. Скачано в мене вже так приблизно террабайта.А ти кажеш не працює.

Спробуй сам а потім розкажеш про пургу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю, що працює, до моменту поки прийде час оновити дані з анонсу трекерного....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там де видаляється рядочок (щоб статистика не велася по акаунту) знизу можна поставити галочку "Начать раздачу".

Я так роблю, і скачую і роздаю той самий файл. І з роздачі не втікаю зразу після скачування. Просто рейтинг мій на місці стоїть.

А що робити, якщо скачав якийсь великий непопулярний для інших файл, твій рейтинг впав і ніяк його не підняти? (риторичне запитання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між іншим, вже тиждень часу як http://free-torrents.org працює більш-менш стабільно! :90:

Тьфу-тьфу, щоб не наврочити. :0020:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між іншим, вже тиждень часу як http://free-torrents.org працює більш-менш стабільно! :90:

Воно зразу пише: ВОЙТИ НА САЙТ, ЛОГИН И ПАРОЛЬ ДЛЯ ВХОДА fto МАЛЕНЬКИМИ БУКВАМИ.  Більше нічого нема,а як зареєструватися?

Ввожу те fto і без толку. Підкажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ввожу те fto і без толку. Підкажіть.

Заходить без проблем. Опера 9.64 Лінукс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Респект за гарну новину. Ввечері і я перевірю. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходить без проблем спочатку водиш fto дальше водь логін чи реєструйся.Реєстрація тоде проходить без проблем. Буває таке шо після того як входиш то спочатку на головній сторінці невідображає те шо ти війшов, попробуй зразу перейти на файл який хоч скачати. Після того відображає все ок. Там було просто нехароші хлопці пробували взлавувати акаунти і удаляли силкі на скачуваня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як із трекером щось не те :) - завжи його стан дізнаюся із IRC чату: Сервер irc.free-torrents.org Порт: 6667 та групи Вконтакті club4268321. Зараз практично все працює ок - нормально качається і роздається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Як відомо користувачам free-torrents.org - він був в офлайні близько двох тижнів. :(

Сьогодні він запрацював знову! УРА!!! :0123::0050:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...