splutsk1973 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 15:20 #1 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 15:20 Продам ноут DELL Inspiron 1501amd turion tl50 1600x2 160Gb 2Gb ati1150 lan modem wlan 15,4"батарея 1година+- хотілось би 350 мертвих американських президентів.стан 4+
Muhas Опубліковано 15 Березня, 2009 в 15:38 #2 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 15:38 привет. мош сфоткать ноута, зовнішній стан цікавить
splutsk1973 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 15:55 Автор #3 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 15:55 привет. мош сфоткать ноута, зовнішній стан цікавитьДай мило,відправлю,бо щось не можу загрузити сюди.7-ка напевне випендрюється.
Atletlutsk Опубліковано 15 Березня, 2009 в 17:03 #4 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 17:03 скинь ще й мені фотки [email protected]
Shura Опубліковано 15 Березня, 2009 в 17:41 #5 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 17:41 фотки скорее всего размера такого, что не пролазят...сделай 800*600
splutsk1973 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 17:50 Автор #6 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 17:50 фотки скорее всего размера такого, что не пролазят...сделай 800*600ok.спасибо
andrjuxa2004 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 18:49 #7 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 18:49 Причина продажу...???Можливо щось непрацює в ньому????
splutsk1973 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 19:04 Автор #8 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 19:04 Причина продажу...???Можливо щось непрацює в ньому????Продаю,бо бук і стаціонарка вдома під час кризи-закруто.Стоїть без діла.А працює він відмінно.Ще й не китай.Ірландець.
Bodiav Опубліковано 15 Березня, 2009 в 21:11 #9 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 21:11 Причина продажу...???Можливо щось непрацює в ньому????Продаю,бо бук і стаціонарка вдома під час кризи-закруто.Стоїть без діла.А працює він відмінно.Ще й не китай.Ірландець.Гарантія ще є? Якщо є, то зарезервуй за мною до завтра, до обіду.
splutsk1973 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 21:25 Автор #10 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 21:25 Причина продажу...???Можливо щось непрацює в ньому????Продаю,бо бук і стаціонарка вдома під час кризи-закруто.Стоїть без діла.А працює він відмінно.Ще й не китай.Ірландець.Гарантія ще є? Якщо є, то зарезервуй за мною до завтра, до обіду.немаскинь ще й мені фотки [email protected]І як це зветься? http://www.aukro.ua/item584014031-noutbuk-...lishe-2-dn.htmlЦікаво,що робитимеш,як в тебе його куплять,а я тобі не продам?
AngelsOnline Опубліковано 15 Березня, 2009 в 23:59 #11 Опубліковано 15 Березня, 2009 в 23:59 Цікаво,що робитимеш,як в тебе його куплять,а я тобі не продам? А він написав там: "Ноутбук може бути проданий на іншому аукціоні чи форумі, тому залишаю за собою право зняти ноутбук з аукціону достроково." А взагалі не гарно людей дурити...
Atletlutsk Опубліковано 16 Березня, 2009 в 07:36 #12 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 07:36 причому тут дурити.? можливо я беру його щоб перепродати.!не хочеш не продавай.. ніхто не заставляє.
Shura Опубліковано 16 Березня, 2009 в 07:37 #13 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 07:37 причому тут дурити.? можливо я беру його щоб перепродати.!не хочеш не продавай.. ніхто не заставляє.ага... понятно.т.е. тебе еще не продали, а ты уже перепродаешь?очень красиво.3 дня РО.
IncvizitoR Опубліковано 16 Березня, 2009 в 08:37 #14 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 08:37 т.е. тебе еще не продали, а ты уже перепродаешь?очень красиво. 3 дня РО. В упор не можу второпати що тут поганого..... А хіба не за такою схемою працюють всі компютерні фірми??? Коли в прайсі є гора того чого нема на складі і якщо я закажу то вони в когось це перекуплять і продадуть мені.... Вони теж продають ще не куплене що аж гай шумить... Жодного разу я не бачив щоб хтось приходив до них і казав що так не красіво.... Військові виробники взагалі на світових салонах продають ще не зібрані навіть літаки і танки... це теж вважається нормою, а тут чуваку за спробу кумерції рідонлі ліплять.... кумедія.... Може тут ображеною стороною виступає продавець? Так він же намагається ноут продати, є покупець який намагається той ноут купити.... поясніть мені що тут некрасівого???? Я сам здогадуюсь - продавця заділо усвідомлення що на його ціні хтось умудриться заробити собі маржу... це ще зветься узагальнюючою українською тваринкою, яка тільки те й робить шо давить... ні болєє того.
Amar Опубліковано 16 Березня, 2009 в 09:28 #15 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 09:28 т.е. тебе еще не продали, а ты уже перепродаешь?очень красиво. 3 дня РО. В упор не можу второпати що тут поганого..... Абсолютно согласен, когда я свой телефон по нормальной цене продавал и некоторые редиски начали мне неаргументировано торг портить своими пятью копейками типа "на базарі заберають в 2 раза дешевше" так никто их не трогал, а парня кикнули за то что хочет заработать. Несправедливо! Своим РО между прочим может единственного покупателя отстранили. А теперь по делу: ноут продан или еще актуально предложение ?
splutsk1973 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 10:56 Автор #16 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 10:56 т.е. тебе еще не продали, а ты уже перепродаешь?очень красиво. 3 дня РО. В упор не можу второпати що тут поганого..... Абсолютно согласен, когда я свой телефон по нормальной цене продавал и некоторые редиски начали мне неаргументировано торг портить своими пятью копейками типа "на базарі заберають в 2 раза дешевше" так никто их не трогал, а парня кикнули за то что хочет заработать. Несправедливо! Своим РО между прочим может единственного покупателя отстранили. А теперь по делу: ноут продан или еще актуально предложение ? ще продається
gorik Опубліковано 16 Березня, 2009 в 10:56 #17 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 10:56 В упор не можу второпати що тут поганого..... А хіба не за такою схемою працюють всі компютерні фірми??? Коли в прайсі є гора того чого нема на складі і якщо я закажу то вони в когось це перекуплять і продадуть мені.... Вони теж продають ще не куплене що аж гай шумить... Жодного разу я не бачив щоб хтось приходив до них і казав що так не красіво.... Військові виробники взагалі на світових салонах продають ще не зібрані навіть літаки і танки... це теж вважається нормою, а тут чуваку за спробу кумерції рідонлі ліплять.... кумедія.... Може тут ображеною стороною виступає продавець? Так він же намагається ноут продати, є покупець який намагається той ноут купити.... поясніть мені що тут некрасівого???? Я сам здогадуюсь - продавця заділо усвідомлення що на його ціні хтось умудриться заробити собі маржу... це ще зветься узагальнюючою українською тваринкою, яка тільки те й робить шо давить... ні болєє того. Вибачте за флейм, але я рахую що РО справедливе. Якщо є покупець, то хай купує, а не виставив на аукціон, і може купить а може і ні. Про виробників згадувати не варто, вони виробники і продають СВОЮ продукцію (читайте щось роблять, платять податки і зарплатню людям). Я рахую так: спочатку купи, а протім продавай. А на рахунок комп*ютерних фірм, в них є договір з постачальником, що вони (постачальники) постачають їм потрібний товар в найкоротші сроки. А про домовленість між автором теми та спекулянтом мови не було. З.І. В Радянські часи таких людей садили... З.З.І. А цікаво продасть його автор за 400 грн, так як виставив на аукціоні. Хтось аж нажав купіть сразу...
splutsk1973 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 11:03 Автор #18 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 11:03 В упор не можу второпати що тут поганого..... А хіба не за такою схемою працюють всі компютерні фірми??? Коли в прайсі є гора того чого нема на складі і якщо я закажу то вони в когось це перекуплять і продадуть мені.... Вони теж продають ще не куплене що аж гай шумить... Жодного разу я не бачив щоб хтось приходив до них і казав що так не красіво.... Військові виробники взагалі на світових салонах продають ще не зібрані навіть літаки і танки... це теж вважається нормою, а тут чуваку за спробу кумерції рідонлі ліплять.... кумедія.... Може тут ображеною стороною виступає продавець? Так він же намагається ноут продати, є покупець який намагається той ноут купити.... поясніть мені що тут некрасівого???? Я сам здогадуюсь - продавця заділо усвідомлення що на його ціні хтось умудриться заробити собі маржу... це ще зветься узагальнюючою українською тваринкою, яка тільки те й робить шо давить... ні болєє того. Вибачте за флейм, але я рахую що РО справедливе. Якщо є покупець, то хай купує, а не виставив на аукціон, і може купить а може і ні. Про виробників згадувати не варто, вони виробники і продають СВОЮ продукцію (читайте щось роблять, платять податки і зарплатню людям). Я рахую так: спочатку купи, а протім продавай. А на рахунок комп*ютерних фірм, в них є договір з постачальником, що вони (постачальники) постачають їм потрібний товар в найкоротші сроки. А про домовленість між автором теми та спекулянтом мови не було. З.І. В Радянські часи таких людей садили... З.З.І. А цікаво продасть його автор за 400 грн, так як виставив на аукціоні. Хтось аж нажав купіть сразу... Народ!!!Давайте пусті балачки розводити в іншому місці.Навіщо роздувати тему.Тут продається ноут.
Shura Опубліковано 16 Березня, 2009 в 11:52 #19 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 11:52 здесь обвинили модератора в неправильных действиях. поэтому и вышла дискуссия.топикстартер, тебе только выгодно - апается тема.gorik ответил моими словами, практически.и мне тоже интересно, чем закончится уже завершенный аукцион некупленого ноута за 400 грн.слабо продать, Atletlutsk?
la20 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:03 #20 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:03 Там 400 баксів, а не гривень.
Shura Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:12 #21 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:12 Там 400 баксів, а не гривень.Покупатель: SentIv (11) Сумма к оплате: 400,00 грн. (плюс расходы на доставку)
la20 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:25 #22 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:25 На цьому аукціоні можна виставляти товари лише в гривнях.він в темі написав 400баксів.А те що там пише 400грн + доставка це фігня
akamuza Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:36 #23 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:36 а сделайте голосовалку по поводу этого РО.я считаю его несправедливым.да - по-еврейски поступает человек, да - нагло поступает и хитрозадо.. so fucking what?топикастер хочет продать - пусть продаёт. какая ему разница, что произойдёт потом?каждый заразбатывает, кто как может..а если чел облажается с аукционом (или уже облажался), то это уже сугубо его проблемы и пускай разбирается с последствиями принятых рисков...так что я против такого РО. это дискриминация..
splutsk1973 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:43 Автор #24 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 12:43 а сделайте голосовалку по поводу этого РО.я считаю его несправедливым.да - по-еврейски поступает человек, да - нагло поступает и хитрозадо.. so fucking what?топикастер хочет продать - пусть продаёт. какая ему разница, что произойдёт потом?каждый заразбатывает, кто как может..а если чел облажается с аукционом (или уже облажался), то это уже сугубо его проблемы и пускай разбирается с последствиями принятых рисков...так что я против такого РО. это дискриминация..А разница в том,что я должен подстраивать цену на аукционе под человека,который выставил цену на мою вещь.На то, что ему не пренадлежит.Пускай купит у меня,а там продаёт за сколько хочет.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.