Перейти до змісту

Прошивка з Windows Mobile 5.0 або 2003 рос версия

weber

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотів тебе обізвати всякими словами, які могли б охарактеризувати тебе як дууууже недосвідченого користувача, але набрав повітря в груди, і...

Коротше, Вінда для КПК і комунікаторів - не зовсім одне й те ж, що для комп'ютерів. ВінМобайл новішої або іншомовної версії треба шукати винятково під конкретний апарат, і, бажано, не тут, а на форумах типу 4pda.ru.

Тому твоє прохання "викласти ВінМобайл" виглядає дуже, дуже дивно. Це все одно що просити "викладіть хто-небудь якийсь біос для материнки, бо хочу перепрошити мамку".

Опубліковано
Виложіть будь-ласка хто має Windows Mobile 5.0 англ версію. Ну можна попробувати і рос. але незнаю чи підійде до неї серійнік.

на офсайті шукай для конкретної моделі.А ще краще навчись користуватись гуглом, в більшості випадків допомагає :)

Опубліковано

Перерив вже купу сайтів, нічого толком немає.

В мене КПК Typhoon стоїть німецький Windows 2003, який не читає SD карточки 4 Гб. І взагалі незручний, хочу перестановити.

Опубліковано

Ех народ лінивий пішов, гуглити - це ж так просто:)

Крім марки було б добре і модель уточнити

Я так розумію ти власник Typhoon MyGuide 3500 Mobile, він же клон Mitac MIO 168

Отут є прошивки, в тому числі і англійська.

За переїзд на WM 5,6 з 2003го - забудь, це не комп, вуаля з хп на вісту чи він7 ^_^

З великими флешками також пролітаєш, скоріше всього - до 1 Гб.

Ще раз - шукай і знайдеш)

Опубліковано

Та бував я на цьому сайті, можна скачати тільки файл для Mio 168. І там тільки 2003 вінда, а я хотів спробувати віндовс 5.

Опубліковано

Пане, weber, як ще ясніше виразитися на рахунок WM 5? Апаратні можливості вашого пристрою стануть на заваді здійснити вам задумане.

Якщо є бажання заюзати WM 5 чи 6, потрібно продати свій девайс+ трохи грошей і придбати щось сучасніше.

Головна порада - ВЧИ МАТЧАСТЬ, тому що що твої репліки схожі на : "маю PIІ - хочу Вісту спробувати"

Опубліковано

Про апаратні можливості - на КПК з аналогічними характеристиками тільки інших виробників на деяких стоять WM5.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...