Перейти до змісту

Хелп. Треба відвязати від оператора Nokia N82

Рекомендовані повідомлення

супер,

сам никогда не разлачивал, но по поводу 15 мин понравилось,

сдавай точку где такое

тут

во

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як нарахунок мобільних телефонів, але фотоапарат мені там не поремонтували, а рахунок виставили. Точніше він пропрацював 3 дні після їхнього ремонту, а гарантії на ремонт ніякої не давали. Дефект був в матриці, здав у нормальний сервісний центр в Києві, зробили за БЕЗПЛАТНО ( замінили матрицю, ремонт і матриця попали під акцію, тому і нічого не платив)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:angry:http://remservis.com.ua/ кончена кантора приклад підчас ремонту була підміна шлейфу на самсунгу
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжуючи тему розлокування N82: доречі, в Ремсервісі сказали ціна 450 грн і чекати 2 неділі. Як вам різниця: 15 хв. і 2 неділі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжуючи тему розлокування N82: доречі, в Ремсервісі сказали ціна 450 грн і чекати 2 неділі. Як вам різниця: 15 хв. і 2 неділі?

Что в переводе на американские тугрики(по курсу 8,3) равно ~54,21686746 доллара, что явно не 50;) и тем более не 40;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привозят на СТО Жигуль. Не заводится. Автомеханик глянул, покачал головой...

-эт к Семёнычу, токо он сделает.

Перегнали в гараж к Семёнычу, тот глянул - полчаса и пиисят баксов!

Не вопрос, ежели сделаешь!

Семёныч полчаса смотрел на движок, курил, выпил 50 грамм, долго закусывал бутербродом с ветчиной и огурцами, потом взял кувалду и как иб%нет по движку!

- Ты че, а%ел? - кричит клиент.

- Заводи давай!

РРаз - с полтыка завелась машина...

Мужик дает полтину и спрашивает:

-Не, ну все супер, но за шо ж пиисят баксов???

На что Семёныч отвечает:

- один доллар за удар кувалдой, а сорок девять - знал, де ударить!

(с) боян

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитав топік. Дякую, поржав :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на вулиці є гараж-автомайстерня, де мій сусід недорого ремонтує автомобілі. Але я там свою машину не обслуговую. Хоча їй "всього" 12 років, я ослуговую її в інших сервісах (в різних, в залежності від виду необхідних робіт) тому, що мені там подобається якість роботи і ставлення майстрів до машини. Я не шукаю де ту чи іншу роботу зроблять дешевше. Я обираю оптимальне для мене співвідношення ціна/якість. Мені, наприклад, подобається, коли руль і сидіння мого авто захищають від бруду спеціальними одноразовими чехлами, а болти не забивають молотком, а закручують. Також я не люблю, коли якийсь болт висверлюють, або щоб відкрутити його приварюють до нього інший, бо в майстерні банально не знайшлось ключа відповідної шліцу форми... Я згідний заплатити більше, але знати, що моя річ потрапить в ПРАВИЛЬНІ руки. Що я роблю не так?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з питань розблокування краще і дешевше звертатись особисто до мене ;-) в ремсервісі вам могли і всі 600 грн загнути. =)

А сказали 450 грн скоріш всього тому, що думали що розкод буде проходити по ІМЕІ, т.е. йде запит оператору під якого він закодований, там комуніздять код розлочки і кажуть вам. це справа не легальна, так як код "позичається" з бази працівником самого ж оператора, і цей працівник за еНну суму продає код сервісному центру, і то частіше всього через посередника. Ціни коливаються від 20 до 50 баксів. А дві неділі тому що людина яка працює в оператора може не мати можливості "глянути" код відразу. Маючи вебмані так можна і самому розкодувати, багато розуму не треба :)

А на рахунок 15 хв. Це час включаючи оформлення телефону і видачу, сама ж процедура займає набагато менше часу. Сьогодні розкодовував Е51, зайняло аж 2 хв. :) сама операція ділиться на 2 етапи.

1. Зробити бекап сервісної зони прошивки телефону *(на випадок невдалого розкодування).

2. Саме розкодування. Натиснути кнопку і чекати кілька сек :).

Для тих в кого виникла обуреність типу "якщо все так просто, нафіга ж стільки грошей дерти!?". Відповідаю, програма не працює сама по собі, а при розкодуванні взаємодіє з сервером, для якого потрібні логін і пароль. Оці логін і пароль коштують грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ZloY Не варто комусь щось доказувати, якщо комусь не підходить ціна хай шукають хто зробить дещевше. У багатьох випадках всерівно вернуться до вас і заплатять вам, після втручання "майстрів"

Мені також часом приходиться переробляти роботу "великих майстрів". Хоча сам не вважаю себе гуру, але стараюсь робити по максимуму можливостей і знань, а не хватаючись за все підряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто комусь щось доказувати, якщо комусь не підходить ціна хай шукають хто зробить дещевше. У багатьох випадках всерівно вернуться до вас і заплатять вам, після втручання "майстрів"

Мені також часом приходиться переробляти роботу "великих майстрів". Хоча сам не вважаю себе гуру, але стараюсь робити по максимуму можливостей і знань, а не хватаючись за все підряд.

Цілком підтримую. Було багато випадків, через тиждень-місяць, але люди повертались.

А після горе майстрів які поколупались, запаяли, і клієнт приносить тел з діагнозом іншої майстерні "згоріла плата", аж цікаво стає ремонтувати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний zloy, я так зрозумів ви себе рахуєте майстром по ремонту мобільних , після ваших заяв «робиться дешево та легко» знижується авторитет і повага до професії майстра по мобільних (все робиться за 15хв і за такі гроші, я краще сам зроблю),

рекомендую професійні нюанси обговорювати на професійних форумах, а не показувати свої знання на форумах для юзерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цена вопроса 40 уе)) за 50 робити це трішки обдєратєльство, звиняйте)

Сочувствую Серёге! А вам мистер ЗЛОЙ прежде чем оценивать чужую работу советую поинтересоваться какие риски. Я мог бы сделать из принцыпа даже дешевле , но не буду ни когда. Разве что если "ВСЕ РИСКИ БЕРЁТ НА СЕБЯ КЛИЕНТ". А то извините мы хотим и рыбку сьесть и нахрен сесть, и дёшево и последствия нас не гребут ДА? :D

PS. Ко всем форумчанам: Обращайтесь к ЗЛОМУ он честный ни кого не обдирает и все риски берёт на себя. Можно ко мне если ответственность моя то и цена моя, а если хотите с 20% скидкой --- то страховку получите у Злого бесплатно. :lol:

да блин дал подержать мля....пришлось купить :) даи не жалею, так как до неё взял 6210navigator, так в этой хоть камера 5 мпикселей, уже плюс. А стоит одинаково....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сочувствую Серёге! А вам мистер ЗЛОЙ прежде чем оценивать чужую работу советую поинтересоваться какие риски. Я мог бы сделать из принцыпа даже дешевле , но не буду ни когда. Разве что если "ВСЕ РИСКИ БЕРЁТ НА СЕБЯ КЛИЕНТ". А то извините мы хотим и рыбку сьесть и нахрен сесть, и дёшево и последствия нас не гребут ДА?

Що за ризики, про що ви говорите? Який битий екран??)) смішно!!! телефон розблоковується протягом 15 хв, не треба нічого розбирати і нічого бити, телефон при цьому навіть не перешивається))) Займаюсь цим вже давно так що знаю що пишу!

PS. закрийте тему поки ніхто не побився)))

а с чего ты решил что его кто-то разбирал ? да и вообще все вы ? для отвязки достаточно иметь пару американских денюх на приват карте плюс немного мозгов и связей.

Или вам еще видео презентации предоставить со фсякими там фотками с разных ракурсов всего процесса для полного комфорта :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...