Перейти до змісту

Про данайців і яблуко розбрату

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Ось цікава ссилочка інфопрн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось цікава ссилочка інфопрн

А знизу ще срач в комментах :)

Кожен має ту країну і ту владу яку заслуговує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця теза піариться нашим телебаченням, нашою владою, вже навіть екранується нами - це 100%-ве виправдання тих муднів. ЇЇ можна застосовувати до Білорусії, Росії, але не до України, якщо б у нас не було Помаранчевої революції, якщо б мільйони людей в кожному селі і місті не вийшли на протест проти влади (яку вони заслуговували, доречі), вона була б вірною і для нас.

Ввважаю, що потрібно перестати голосувати за інтриганів, це тільки халуйська система повністю може триматись на кулуарних домовленостях і багатоходових аферах, які постійно закінчуються ще більшим залоховуванням народу.

Ось цікавий приклад,по суті своїй відкритий (для любителів і закоханих Юлькою):

ведеться безпрецендентна боротьба за додатнє торгівельне сальдо, імпорт обкладається неймовірними податками, навіть тоді коли аналогічної продукції в нас не виробляється, все просто чудово, ми вперше виходимо на плюси, але паралельно ми мусимо закупити цілу купу дорогущого газу - цікава ситуація!

А чи не простіше ресурси держави киданути на енергозбереження, розвиток вугільної галузі, впроваджувати альтернативщину - це ж в найближчому майбутньому збереже в наших кордонах мільярди амеробаксів, виявляється що ні для нашої влади набагато важливішим виглядає боротьба з імпортними памперсами, що в кінцевому результаті виглядає копієчним ділом на фоні газових закупок.

Я не заслуговую таких уродів, надіюсь ви також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось угораздило мене разом з другом вступити в партію "Батьківщина", в палатках не стояли, прапорами не махали, просто числились. Недавно були збори партійців в ВІЄМі, про що говорили не знаю, неходив, виборів немає, чого людей збирати нерозумію, може перевіряють скільки людей прийде, скільки їм ще вірять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця теза піариться нашим телебаченням, нашою владою, вже навіть екранується нами - це 100%-ве виправдання тих муднів. ЇЇ можна застосовувати до Білорусії, Росії, але не до України, якщо б у нас не було Помаранчевої революції, якщо б мільйони людей в кожному селі і місті не вийшли на протест проти влади (яку вони заслуговували, доречі), вона була б вірною і для нас.

Кожен розуміє цю тезу в міру своєї розпущеності, для тебе вона має негативний сенс - мол натяк що народ безхребетний і не може відстояти своїх прав(а воно так і є, і тикати в помаранчеву революцію не варто, бо буде воняти), а для мене вона означає що я особисто можу щось змінити, стати вартим кращої влади, якщо не в цій країні, то в іншій ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...