Перейти до змісту

обміняють VW Golf 3

4iter

Рекомендовані повідомлення

VW Golf 3 , 1998 р.в., 1.8 бензин (моновприск), ABS, кондішн, передні склопіднімачі, підсилювач керма. Продає мій знайомий - треба будуть подробиці, фотки - пишіть, зробимо. Поміняють на Niva Shevrole, або щось з кліренсом більшим (виникла потреба часто їздити в село). Можливий продаж (8,5 тис у.о.)

Пишіть сюди, мені в аську 159180811, або можна зателефонувати товаришу 8-066-447-06-36 (Сергій, не завжди може трубку взяти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По якій ціні продається сабж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8,5 тисяч. дописав зверху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну. Ще 1К5 додати і вийде Лансер 2007 року...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IMHO: за однакову ціну краще новий китаєць, чим 20 річний німець. По теперішньому курсу майже 74к грн ((

Авторинок на теперішній час терпить кризу більшу ніж світову (оскільки там привязка до живого долара)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз за один автобаразарний день продається 1-2 машини і то за щастя, замість 20-40 як могло бути раніше (рік назад)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 річний німець

якщо ти про сабж, то він не 20 річний...

2 4iter

ціна явно зависока

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розумію, але "мопед не мой", зависока - значить будем самі їздити.

повністю розумію небажання продавця віддавати задешево.....машинка реально хороша, вчора сам її бачив.

П.С. виходом мабуть буде покупка ще одної машини - Волинянки.....дешево і сердито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

так як бажаючих немає, будемо шукати інший вихід з ситуації (а саме шукати Волинянку, якщо є пропозиції - пишіть мені в приват чи на аську). Дану тему можна закривати, обмін відміняється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...