Перейти до змісту

Titan Quest

kmd

Рекомендовані повідомлення

Кто знает...???!!!

Почему я не могу скачать Titan Quest.mdf с луцкого сайта???

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

self

Мабудь тому, що ці ресурси відкриті лише для кліентів ІСП "ІТТ" (в простонародді "Фотаком")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учитывая, чтоя фотокомовец....такой ответ меня не устраивает!!! :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну... тогда логично это спросить по телефону на ФК ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є в наявності ISO повної руської версії ігри.

кому тра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня проблема...я наконец скачал Titan Quest, но с ошибкой:

"CRC error: The file E:\games\titan Quest\Resources\Underground.arc doesn’t match the file in the setup’s .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor."

Я нажал пропустить и игра начала дальше инсталироваться...но я думаю, что без некотырых файлов...

...уверен, что нету файла Unde67b7.rra, видел как он исчеп после того, как я нажал пропустить; наверно еще неправильно залило Underground.arc и может не залило и другие файлы.

Из-за этой ошибки я не могу зайти в любую пищеру. Идумаю могут быть еще проблемы.

Всего в папке Resources у меня 21 файл (это вместе с Underground.arc ).

Пожалуйста! Залейте в файл файлообменик:Underground.arc, Unde67b7.rra. Возможно это исправит проблему.

Зарание спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гру цю майже пройшов вже давно, неогейм випустила ,йде без диска,гра цікава але глючна,на плейгроунді є форум і там же є ссилка на патч для крякнутої версії,але навіть з патчем приходилось по різному вирішувати різні глюки,наприклад при заході вроді до оракула гра вилітає,рішаєтся тим що тимчасово викидаєш аудіо файли з гри,проходиш те місце і вкидаєш їх назад і таких моментів багато,а мабуь наприкінці коли бився з величезним босом після його перемоги постійно викидало і нічого не допомагало,тому зпересердя я гру стер(((( Неможна випускати такі глюкаві ігри на ринок,дуже сильно портять нервову систему (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лишній раз підтверджує, що не треба купляти лєвих дісків :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лишній раз підтверджує, що не треба купляти лєвих дісків :)

при чому тут лєві діски , на данний момент лєві виробники, наприклад тому хто пройде екс машину без патча поставлю два бокала старопрамена в кораблі, власники ліцензійних дисків тітан квеста не меньше матюкались про глюкавість на форумі плейгроунда ніж власники піраток, і таких ігор ліцензійних з купою глюків море,а пірати передирають ті ж самі ігри з тими ж самими глюками, корсари 3 в мене ліцензійні і ніякі офіціальні патчі толком не допомагають (((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за юмор ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...