Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

А все ж приємно дивитись гарний матч за участю своєї команди :)

Про пенальті, то моя думка що його не було. Принаймі з повтору фіг скажеш. А той запрошений коментатор, провтикав що за він, ідіот одним словом, так розпинався за 100%-сть одинадцятиметрового ніби навколо епізоду було мінімум три оператора, а Девіча ледь не затоптали в штрафній. Той повтор як не дивись, а з нього нічого не ясно.

А забий на останніх хвилинах Павлов або зі штрафного... 3:2 в Металіста дома не дуже погано, хоч і програш. Але характер в нашої команди є, не порівняти той жах із Ворсклою. Ростем і це радує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Там був пенальті. Девіч так просто не впав би. Він відчув маленький дотик і все. Але це пенальті.

Не було! Нога була поставлена паралельно нозі Девіча - від такого дотику не падають і пенальті там навіть і не пахло. ІМХО.

Далі по темі: Волинь сподобалась, особливо перший тайм-старались, бігали, нав'язували боротьбу...якби ше Омоко грав, то б цілком можливо, що 2-гий гол ми б не пропустили.

Павлов красень, Неділько взагалі вище голови стрибнув, всі хлопці молодці, рахунок не справедливий(на 2:1 можна було б розійтись і не було б так обідно)

З.І. Кличко сьогодні помститься за Волинь :boks:

Всім приємного вечору боксу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там був пенальті. Девіч так просто не впав би. Він відчув маленький дотик і все. Але це пенальті.

Не було! Нога була поставлена паралельно нозі Девіча - від такого дотику не падають і пенальті там навіть і не пахло. ІМХО.

Цілком погоджуюсь - від такого дотику не падають. В Англії Девіч від супротивника ще б і в "диню" отримав. Там такого не люблять. Мля, це футбол чи балет? А то звикли ставити пенальті від будь-якого дотику.

Грали наші, на диво, прекрасно. Не очікував такого. Тим більше, в команді така велика заборгованість по зарплаті. З Кварцяного мотиватор що треба. Та і по голам Девіча та Воробея там великі питання. Не можна оцінити до кінця ситуацію з тих камер, з яких був повтор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто плакав:

про "високоінтелектуальних людей" та "волинське мурло" :g05:.

А так по суті - то все Кварц правильно казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про поїзд класно сказав))) Знову ми побачимо Кварца у Футбольному-Уікенді.

Видно, шо наболіло - треба було виговоритись. Надіюсь після Хелоуіну стане "Волині" легше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про поїзд класно сказав))) Знову ми побачимо Кварца у Футбольному-Уікенді.

Видно, шо наболіло - треба було виговоритись. Надіюсь після Хелоуіну стане "Волині" легше.

Видно, що справді йому за футбол у Луцьку шкода. Бо починав спокійно, в режимі "Будда", а як дійшло до проблем Луцька, так автоматом включився в режим "Кварцяного" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стара хвороба-реалізція,не погано вибігали у контру але дійсно хорошого пасу у розріз чі на хід не виходило,в цілому пристойно але програли.Сіли у кінці от і отримали.Девіч-симулянт,терпіти такіх ненавиджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той Женюх якийсь зачарований, як тільки його випускають команда програє. Я як побачив цю заміну Майкона на Женюха одразу подумав, що нічейку буде важко здобути

Неділько монстр! З кожною грою шансів в Ісси все менше і менше.

Скоба - єдиний, хто ’є здалеку, тре якось іншим сказати, щоб не боялися чи що. Павлов симпатично виглядав, на відміну від попередніх матчів. 

70 хвилин на рівних з Металістом, на більше не вистачило. Трохи повільно захисники бігають, так би легко їх Девіч не обганяв.

До зими такі матчі очікуємо, що фіг розслабишся, так що очки тре брати і з Динамо, і на виїздах, не думаючи, що от, програли тим-то, але ж вони вищі класом і т.д. 5 матчів поразок - і ось вже Металург З наш друг в компанії на виліт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому досі немає в продажі квитків на матч Волинь-Динамо?

На касі пише,що реалізація квитків буде з 18.10.Близько 12-ї каса біля меморіалу була закрита! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрилась каса з пр.Грушевського :smile-zachot:

Ціна-40,50,60 :naezd:

Трибуна А,Б-100 гр. :mdr:

15 сектор вище 6 ряду немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пресуха Кварцяного (мабуть, Павлов у зимовому міжсезонні перейде до іншого клубу - шкода!):

Віталій Кварцяний: "Деякі проблеми "Динамо" я побачив"

- Віталію Володимировичу,три перемоги - над «Севастополем», «Іллічівцем», «Оболонню» та нічия з «Таврією» - дозволили вашій команді в короткий термін віддалитися від небезпечної зони. У чому секрет перевтілення «Волині»?

- Команда більше відчула Прем'єр-лігу. Одна справа грати з її представниками на Кубок, як це було в нас у минулому сезоні із запорізьким «Металургом» і «Кривбасом», яких ми пройшли на шляху до півфіналу, а зовсім інша - виступати в самому чемпіонаті. Це зовсім інший підхід. Уже в ході сезону ми знайомилися з оновленою командою, роблячи поправки на помилки неякісної селекції. Були у нас і проблеми зі здоров'ям. Ми не думали, що травматизм у «Волині» буде настільки підвищеним і затяжним. Забігаючи наперед, скажу, що на сьогоднішній день наш клубний лазарет як і раніше не пустіє. От і доводилося вносити постійні корективи в ході чемпіонату. Добре хоч, що в літній трансферний період клуб мав можливість шукати нових гравців, латаючи діри, що утворилися. У підсумку, команді вдалося трохи зігратися і набути впевненості. На щастя, в колективі підібралися нормальні люди, з якими нескладно знаходити спільну мову. Нинішня «Волинь» має у своєму розпорядженні гарний підбір індивідуально сильних виконавців, решта ж весь час прогресують, змінюються в кращу сторону. Мені, як тренерові, хотілося б більш сильного виконання тактичних завдань головної стратегії на гру. Не все, звичайно ж, спрацьовує так, як хочеться, тим не менше, хлопці робили все, щоб довести, що у них є Команда. У переможних матчах з «Севастополем», «Іллічівцем», як і в грі з «Таврією», в якій нічия була випадковою, вони грали досить непогано, маючи велику перевагу. Це й допомогло поліпшити турнірні показники.

- Вам довелося відсіяти багатьох гравців, які з тих чи інших причин не підійшли «Волині». Нинішній підбір виконавців вас, як тренера, влаштовує?

- У цілому - так. До того ж, сподіваємося на зрушення на краще і завдяки поверненню в стрій ряду гравців. Сьогодні після тривалої перерви перше тренування провів Олег Герасимюк. Хоча до майбутнього матчу з «Динамо» він навряд чи буде повністю готовий. Можливо, зіграє з донецьким «Металургом» або ж на Кубок України з алчевською «Сталлю». Рамон Лопес вийшов у Харкові в грі за молодіжну команду, проте «зламався» і знову вибув з ладу - до кінця року. Виникли проблеми зі здоров'ям і у Омоко, якого очікує операція на коліні. Він теж у найближчих матчах не зіграє.

- Поклавши руку на серце, ви розраховували відібрати очки в «Металіста» в Харкові?

- Так. З командою, яка грає у футбол, нам цікаво змагатися. Ми не виглядали б гірше, адже ніколи не діємо від оборони. Не в правилах «Волині» ставити шістьох захисників або ж будувати гру виключно від захисту, як це роблять багато команд. У нас все націлено на досягнення результату. Щоб грати на атаку, потрібно думати: як обіграти опонента, який віддати пас.

- Що в грі харківської команди вам найбільше імпонує?

- Перш за все, індивідуальна швидкісна техніка деяких виконавців. Це стосується Девіча і бразильських легіонерів. Представники південноамериканського континенту, які виступають у «Шахтарі», довели, що у футбол грати вміють. Бразильці стали своєрідною козирною картою цієї команди. Мирон Богданович (головний тренер «Металіста» Маркевич. - Прим. В.К.), напевно, бачив, що вони буквально розривають чужу оборону і в ході гри за якихось 5-7 хвилин можуть так вимотати суперника, що той припускається помилки , пропускає голи і в підсумку програє матч. Те ж саме можна сказати і про «Металіст». Реалізувати моменти вміють той же Девіч, а також Тайсон, Едмар. Це індивідуально сильні гравці. У матчі з харків'янами мої підопічні не виглядали блідо, вони прагнули грати. Так, щось у них не виходило, проте дорікнути їм я не можу. Упевнений, ми на правильному шляху.

- З наставником «Металіста» Мироном Маркевичем колись ви працювали разом у «Волині». З тих пір відносини підтримували?

- Звичайно. Тим більше, що свого часу з «Волині» у «Металіст» переходили багато гравців - Ганцарчик, Папа Гуйє, Трішовіч, Девіч, Гуменюк. Було й навпаки, коли харківський клуб давав нам футболістів. Таких було троє, серед яких Давидов і Світличний. Робоче співробітництво постійним не буває, проте в «Металісті» розраховують, що у «Волині» у будь-який момент може з'явитися цікавий гравець, щодо переходу якого ми завжди готові будемо вести діалог. Дружні стосунки з Маркевичем ми також підтримуємо. По можливості зустрічаємося в міжсезоння, спілкуємося. А ось під час останнього візиту «Волині» до Харкова поговорити із Мироном Богдановичем навіть не встигли. Після фінального свистка лише подали один одному руки, навіть не побачившись на прес-конференції.

- А з колишніми підопічними - Папою Гуйє, Олександром Тришовичем і Марко Девічем вдалося поспілкуватися?

- З Тришовичем поговорили перед грою, коли під час розминки він підійшов до мене на біговій доріжці. Було що згадати, та й про справи майбутніх поспілкувалися. Його контракт з «Металістом» закінчується через рік чи півроку, після чого він має намір шукати нову команду. Так от, ми з Александаром домовилися, що якщо йому не вдасться знайти щось краще, ніж «Волинь», то може зі мною зв'язатися. З Девічем перекинулися парою слів в перерві матчу, а з Папою Гуйє - перед виходом на поле. Коли команди вишикувалися, він до мене підійшов. Подає мені руку, опустивши при цьому голову. Я йому кажу: «Привіт, земляче! Скажи хоч слово, що ти тільки руку подаєш! » (Сміється). Ось таким було спілкування з колишніми підопічними.

- Чи є у «Волині» позиції, що вимагають першочергового посилення?

- Оборона. У цю лінію, як і в інші, шукаємо підсилення. Сьогодні, наприклад, приїхав до нас івуарійський півзахисник. Провів одне тренування - і я його відправив. Ще нам потрібен вибуховий нападаючий, так як не виключено, що взимку Павлов може опинитися в іншому клубі - ним цікавляться як в Україні, так і в Росії. Сподіваюся, що у нас багато що стане на місця після того, як остаточно одужають гравці, що перебувають у лазареті. А їх чимало - п'ять: згадані вже Герасим'юк, Рамон Лопес, Омоко, а також Карковський і Кінаш.

- Не застопорилися справи у професійному рості у голкіпера Іссси Ндоє?

- У нього була травма, після якої він працює над здобуттям колишніх кондицій. У недавньому матчі за дубль проти «Металіста» він зіграв не кращим чином, але нічого. Головне, що Ісса старається, і я думаю, у нього все буде добре.

- Колегою сенегальця Недільком ви задоволені?

- Поки що - так.

- Свого часу «Волинь» перемагала «Динамо» в Луцьку. Маєте намір повторити сенсацію семирічної давності?

- Завжди хотілося зіграти з «Динамо» серйозно. Думаю, що тактика гри динамівців у Луцьку не буде сильно відрізнятися від тієї, яка була в їх поєдинку з голландським АЗ. Не думаю, що Олег Лужний буде сильно тасувати склад.

- Проблеми «Динамо» вивчити встигли?

- Дещо побачив (сміється). Але до зустрічі з «Динамо» є час, будемо ще вивчати.

- Ажіотаж навколо матчу з грандом відчувається?

- Так. У понеділок на стадіоні розпочався продаж квитків, то у двох кас черга спостерігається постійно. Хоч і невеличка, по 5-10 чоловік, але це говорить про підвищений інтерес до гри. Думаю, перед самим матчем охочих буде ще більше. Головне, що в цей день всі депутати зберуться разом на стадіоні. Навіть ті з них, хто не любить футбол, одягне капелюх, костюм і краватку й прийде на нашу домашню арену показати, що він фанат футболу.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВАРЦЯНИЙ:«Отримали два гола – все, удар ножем у серце мені» «Волынь» - «Динамо» – 1:2. Послематчевая пресс-конференция Олег Лужний, головний тренер «Динамо»:

- Я хочу подякувати команді «Волинь» за гру. Я чекав, що гра буде такою важкою. Тут завжди грати важко, а це заслуга Віталія Кварцяного, якому я дуже вдячний за те, що він з мене зробив футболіста та не раз помагав у житті.

- А по сьогоднішній грі що можете сказати?

- Що вам сказати по сьогоднішній грі? Рахунок 2:1, ми виграли.

- Що трапилось з командою в другому таймі?

- Ми не забили 8 виходів 1 на 1, що я можу сказати, не вистачає майстерності.

- Олег Романович, після матчу з «АЗ» Ви казали, що тримали хрестика в кишені, а сьогодні, що тримали?

- Вам треба було добре дивитись, тоді б ви і побачили, що я тримав.

- Пенальті був?

- Я не бачив, і взагалі, як я можу бачити здалека, було там пенальті, чи не було. А Ви бачили, було пенальті?.

Журналісти хором «Так, було!»

- Ви в судді запитайтесь, він вам скаже.

- Ви бачите, чим посилити гру своєї команди?

- Бачу.

- Хто в складі Волині вам сподобався?

- Всі грали добре, гарна самовіддача.

- Кияни виглядали втомленими?

- Ми прилетіли в п’ятницю, в нас був один день на відновлення.

- А де Шевченко?

- В нього травма, проблеми зі спиною, поїхав у Німеччину.

- Чому не грає гравець збірної Бразилії, Андре?

- Він ще не той, інші сильніші за нього.

- Олег Романович, що легше бути гравцем та грати в Луцьку, чи робити це як тренер?

- Однозначно, бувши гравцем, на полі було грати легше, аніж сидіти на тренерській лаві, бо несеш відповідальність за команду, болільників та весь клуб. Дякую.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Я дуже розстроєний тими обставинами, які складаються в трьох останніх матчах. Притому ми являємось кваліфікованою командою та не находимо методи, щоб вести гру з суперником, бо граємо у відкритий футбол. Ми не граємо в класику, бо немає у нас майстрів на короткий та середній пас і повністю відсутнє логічне мислення. Футболісти дуже погано думають, і я вже замучився кожного разу їм про це говорити. На тренуванні одне, а виходять на гру та забувають, грають як хочуть. З «Таврією» грали, те саме… І тут вийшли 20 хвилин перелякані, отримали два гола – все, удар ножем у серце мені, вболівальникам по психології, я не знаю, як взагалі люди другий тайми висиділи.

Ну вийшли перелякані, ну грайте в свою гру. З «Шахтарем» те саме. Перелякались, сіли в захист, отримали гол. Я їх прошу – не закривайтесь в захисті, краще пропустіть 10, але забийте 9, люди ж приходять на голи подивитись, а не на паси назад та поперек поля. Бояться грати агресивно, в мене колись грав Польний, його нетреба було настроювати, бо він мав справжню спортивну злість та агресію, так він всім нападникам на вухо кричав: «Ще раз тут в штрафній появишся, то я тобі голову переламаю і ноги переламаю, якщо будеш тут бігати».

А зараз в нас Годований та Шарпар - інтелегантні ляльки. А Гринченко ви бачили? Піжонська походка і більше нічого, а я між іншим йому капітанську пов’язку дав, з-за нього два гола забили. В перерві прийшлось перенастроювати команду в правильне русло. Майкон – боягуз, з бразильської інтелігентної сім‘ї, там грошей не треба, і йому нічого не треба.

- Виганяти його треба…

- Спробуй звільни, за нього заплачені гроші та діючий контракт. Ми зіграли 15 хвилин, а міняти треба було 8 чоловік. А заміни всього 3, от я й ламав голову, що ж робити? В першому таймі нікого взнати не міг. Добре, що на них щось подіяло і в другому таймі була інша гра.

Я їх попереджав, з суддями не говоріть – бо грати будете 11 проти 14. Ви ж самі бачили… А хто їм що зробить, про них говорити не можна, вони ж недоторкані. Свавілля.

Саме цікаве, що всі команди, які приїздять до нас, окрім «Шахтаря», по півматчу тягнули час, лежали, не давали нам грати. Та забийте нам ще 5 голів, але грайте, та давайте нам грати.

Почалась перепалка між журналістами…

Кварцяний:

- Ти п’янь, вийди звідси. Де начальник охорони? Вивидіть його. А начальнику охорони скажіть, що він вже не полковник, а єфрейтор (сміх в залі).

Нам сьогодні не давали грати, паузи, заміни. Всі бояться грати з нами відкрито всі 90 хвилин. Суддя їм підігрує, вони лежать, все це фіктивно. В попередньому матчі «Таврія» лежала на полі 30 хвилин. І так у всіх матчах. Чому нас всі бояться? Забийте нам 10 і ми вам 9, але грайте. Бо для цього ми й граємо, щоб робити свято, а не валятись по півгодини на полі. Будемо розбиратись… Я звільнив трьох тренерів, звільню службу безпеки за бардак.

Я ще хочу подивитись повтор з пенальті та з поза грою. Нас нічого не спасає, але ця липова підтримка з боку суддів, вона не допомагає «Динамо», а навпаки, грає з ними злий жарт. Ця підтримка не личить такій команді, як «Динамо» (Київ). Навіщо їм помагати? Не знаю. Колись Ігор Михайлович сказав, «нам помагати нетреба, бо ми київське «Динамо», і хто цим займається, ми будемо з ними сваритись».

Так от, я знаю, хто цим займається. Я знаю організацію «Динамо», та Лужний там любому судді глотку перекриє, якщо адміністратори не попрацюють з суддями. Знищується нормальна спортивна гра за очки. Взагалі, у всьому світі існує симпатія суддів до господарів, але це не про «Динамо»… Тут симпатія завжди на їхньому боці. З якої статі їм завжди симпатія? Ну не я ж один дурак, чи вся країна дурні – всі бачать ту симпатію. От скажіть чесно, була сьогодні симпатія з боку суддів в сторону «Динамо»?

Журналісти:

- Була, сьогодні і завжди!

- Дякую, мені була важлива ваша думка. Отже я не один, а солідарний з журналістами та переповненим стадіоном. Я розумію, в них інші задачі, євро кубки… Сьогоднішня перемога «Динамо» склалась з дрібниць, і всі ці дрібниці були проти нас.

Гливінський:

- Хочу привітати вас, сьогодні дійсно ваша команда грала в яскравий та відкритий футбол, в той якій ви бажаєте бачити. Але можливо провали в обороні не дали вам добитись позитивного результату?

- Я, Саша дозволяю тобі зайти до роздягальні та запитати у футболістів, чого так сталось. Але я ніколи за 33 роки не давав завдання грати від оборони.

- Чому не грав Ващук?

- Я дав шанс 20-літньому Годованому, бо він може бути кращим ніж сьогодні, а Ващук, може гарно сьогодні відіграти, але краще грати він вже не буде.

Ми багато атакували та могли багато забити – і пенальті було, Бодю захисник Динамо коліном зачепив. Але скільки можна про одне й теж. Мені важко говорити про це. Дякую.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как никак, но сегодня Волынь была лучшей!!!!!!!!!!!!

Пищур с возвращением!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені сподобалась Волинь. З кожним матчем грають все краще і краще. МОЛОДЦІ! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Предлагаем вашему вниманию подробную версию пресс-конференции Виталия Кварцяного после игры с Динамо. Наставник Волыни, как всегда, наговорил много смешного...

"Я очень разочарован сегодняшней обстановкой. Мы не являемся квалифицированной командой, а находим другие методы, чтобы вести игру с соперником. Мы играем в открытый футбол, но не классику, поскольку нет исполнителей на короткий и средний пас и логического мышления. Футболисты очень туго соображают, и я уже устал с ними бороться. Да и соперники не дают играть, просто ложатся. И эти замены… Ну забейте нам еще пять, но только играйте! Не тренировке играют, как хотят. А в матче первые 20 минут просто перепуганные! Получили два мяча - это удар в сердце мне и болельщикам. Не знаю, как они высидели до конца игры. Не получается - так играйте так, как моментами во втором тайме. То же самое было и с Шахтером: сели и пропустили глупый гол, говорю ж - перепуганные!"

"Проиграли 2:1… Проиграйте хоть 10:7! Нет же, медленно тянут мяч назад и поперек поля, боятся агрессивно играть в отборе. Годованный слишком культурный, как и Бутко, которого я не узнал, - куклы! А вы видели Гринченко? Кроме пижонской походки больше ничем не запомнился - капитан, называется! Из-за него нам забили первый гол, вскоре - второй. А потом попробуй выровнять эту игру. В перерыве пришлось говорить, что менять. Майкон также никакой. Я ему сказал, чтобы, когда Бетао подключается к атаке, заставлял его терять мяч, атаковал, прессинговал, обыгрывал… А он принял мяч, как трус! Человек с интеллигентной бразильской семьи, ему денег не нужно, и вообще ничего не нужно, играет в белых тапочках. И ничего нельзя сделать, потому что у человека контракт, заплачены деньги. Если бы их вернули, я отдал бы его хоть завтра. Если бы я был президентом клуба, отдал бы Майкона даром! Одним словом, после 15 минут игры нужно было менять 8 человек, а замен всего три. Я не мог узнать ни одного футболиста. Концовки не было. Говорил бить с ударной позиции, у них их было четыре, и ни одного удара. Также сказал не разговаривать с судьей, поскольку будем играть 11 против 14-ти".

"Да, только мы забили гол, как отключили свет. Кто виноват? Подобный случай был в 1994-м, когда Лужный еще сам играл здесь. Мы тогда 0:2 проиграли. Может, электросети сделали это специально? Нужно менять городскую власть! Но что-то меня уже занесло. Впрочем, это связано с игрой - мы забили гол и начали хвататься за игровой кислород, чтобы взять инициативу в свои руки, а отключенный свет этому помешал. Возможно, Динамо подумало, что это провокация, мне стыдно перед гостями за такие технические накладки. Это не дало нам развить темп, а также соперник, который боится против нас играть агрессивно на протяжении всех 90-та минут. Начинаются какие-то паузы, замены, судья им подыгрывает, они лежат, причем фиктивно. Почему нас боятся? Забейте нам 10, мы забьем 9, но болельщики же будут довольны! А с пропущенными голами будем разбираться".

"Сегодня я уволил Дикого, если нужно будет, уволю еще тренера. Характер у команды есть, но мы не успеваем дожать соперника. Вот Пичкур обыграл Бетао и шел бы дальше, так нет же - подача - подарок защитнику в ноги. Игрок Премьер-лиги должен идти до конца, обострять, входить во вратарскую, а этого нет. Только Бутко один раз зашел в штрафную. Мы посмотрели повтор - там был пенальти. За один такой момент в наши ворота дали бы два".

"Еще хочу посмотреть моменты на предмет оффсайдов. Такая поддержка не к лицу Динамо. А сегодня симпатия в их пользу присутствовала. Победа складывается из мелочей, и сегодня все мелочи были против нас. Я не доволен игрой многих футболистов, как и результатом".

- У вас не возникло мысли после двух мячей выпустить Ващука вместо Годованного?

- Возникла, но еще когда определял состав на игру. Наверное, где-то не угадал. Ващук – очень квалифицированный игрок в подыгрыше, но у него нет скорости. А Милевский убегает умело, цепляясь за мяч. Зозуля действует на большой скорости, я думал, он будет играть в старте. Но состав «Динамо» мне принесли уже после того, как я назвал свой, и уже не хотел ничего менять. Годованному эта игра должна была пойти на пользу, это шаг на перспективу. Ващук завтра не будет лучше, чем сегодня, а Годованный будет. Мы и так могли забить, пенальти был, мы только что смотрели повтор. Может, не сразу, но потом соперник зацепил коленом Бутко, после чего он упал. Павлов попал не в те ноты…Будем разбираться…

- Как удалось отменить дисквалификацию Пищуру?

- Лучше б я его не заявлял. Мы носились, как угорелые, перевернули полевропы, чтобы его заявить, а он стоял и начинал двигаться только после передач. Я ему говорил не исполнять Фабрегаса. Против «Динамо» мы должны были играть на атаку, но за счет атлетизма, силы, поддержки и завершения. А он ни разу не ударил по воротам. А…(Виталий Кварцяный махнул рукой). Липовые все футболисты.

Кварцяный критикует всех и вся

football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...