Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

В Луцьку вже попахує Першою Лігою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

де побачити пресконференцію там кварцяний дав жару :blink:

сказав що хабарники і він не буде тренером :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

85,        Головний суддя попросив головного тренера Волині залишити лаву запасних господарів

87,        В слід за головним тренером команди Волинь матч залишають Лео і Мілько

водолазам гравцям і тренеру кришу рве, ну профукали вдома, хіба вперше?

а так 3 вилучення - мда <_<  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кварцяний сказав що він підготував :0064: їх до плавання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кварцяний сказав що він підготував :0064: їх до плавання

А ти знайшов повний текст прес-конференції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Мені заважають працювати. Мені не допомагає міська влада, мені на шляху стають продажні судді. В таких умовах я не можу працювати. Я вже давно закохався у Волинь, я нею жив, але прийшов час прощатися", - несподівано заявив Віталій Володимирович.

"У другому таймі мої хлопці не хотіли бити по воротах суперника. Чи то Зоря така багата і в перерві їх підкупила, чи що? Я не знаю, але моїх установ вони не виконують".

Вперше негативно тренер волинян висловився про свого улюбленця Іссу Ндоє. – "Він був винен у голі, який ми пропустили. У таких епізодах воротар-професіонал повинен виручати своїх", - розповів коуч. – "Нехай тепер їх тренує хтось інший, я більше сюди не повернусь".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага. Ну і добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага. Ну і добре.

І що тут доброго?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послематчевая пресс-конференция

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Я хотів би ощасливити деяких журналістів, більшість з них напевно дочекались цього моменту. Я вирішив подати у відставку !

Біля 20-ти років я пропрацював у клубі. Хотів щось зробити, але багато чого не вдалось. Хочу сказати, що мені весь час заважали працювати і зараз заважають. Мішають всі, за виключенням президента клубу В.Столяра. Якого вже 10 днів місцева влада пресує та не дає працювати. Так було завжди. Майже.

Я втомився приймати різні рішення, невідомо для чого, навіщо, і чому. Я вже казав, що в нас в команді були незаплановані травми, і це затягнулось. В першому таймі 90 % часу атакували, а що трапилось після перерви - не знаю. Можливо, «Зоря» небідна команда: чи вони в перерві щось моїм принесли, чи щось наобіцяли, бо після перерви пів моєї команди перестало грати. Деякі гравці робили вигляд що грають, та категорично не хотіли бити по воротам, а також піжонські вихідки деяких наших людей, які зараз поїдуть до молодіжної збірної. Бутко молодець, претензій до нього немає. Мені не сподобалась концентрація нашого воротаря Ісси Ндоє, тому що такий м’яч треба було брати. Він на виходах робив лишні кроки, дьоргався.

А попереду в нас, ви ж бачите, Майкон боягуз, Бабир боягуз. Не можуть нападники бути боягузами у футболі. Їм дають пас, у них же завдання, розвернувся та лицем грати до воріт, бити. Ніхто не бив – таке тупе стадо, я вам скажу.

Ну ви ж бачили, що я вказав Сіренко на його помилки, а він на мене дивиться, як на дурня. П’єте – закушуйте. А тебе Деревинський за Полтаву… І тебе теж Сіренко. А Шевченко обіцяв це все в протокол записати. Та пиши ти, як будто ви зараз грошима ділитись не будете. Дурнів з усіх тут робите в футболі.

Я втомився не від того, що борюсь з Волинською владою, що вони ставлять палки в колеса. Та скільки можна героїзм проявляти? Що, журналісти колись героїзм проявляли? Рома, де твій журналіст, чого він не написав те, що я тут кажу? Бо він боїться…Він тільки Кварцяного критикувати може. За 20 років ви мене як хотіли, так і критикували. Ще недільку покритикуєте, а далі заспокоїтесь, і буде тиша та спокій. Прийде хороший, культурний тренер, буде з вами розмовляти, а ви будете балдіти від культури і благовіяння. Таким був Раденко після мене, коли прийшов. Зараз він в монахи пішов, ще спокійнішим став. Мені кажуть – ось при Раденко футбол був розумним, красивим, прямо як при Лобановському та Бєскову. Раденко інтелігентний – в костюмі ходив, в галстуку. А я ось такий. І вам буде не скучно і весело. Ніколи я вже перед вами тут сидіти не буду, та роздавати інтерв’ю.

Плював я на цю бездарну суддівську банду, яка дурить весь український футбол! Що вони мені можуть зробити – накласти штраф, та мені все рівно, я вже працювати не буду. Може, я відійду та буду шкодувати, але треба знайти силу волі та не вертатись в це крісло більше. Тому, що вся влада - гнилля, вони шкодять та роблять вигляд, що щось роблять. Прибіг тут губернатор мене з мером мирити. Що мирити? Ви не мішайте працювати клубу. Клоуни в пагонах, галстуках та костюмах. Все це так накопилось, що не вистачає нервів на концентрацію управління командою. А тут ще й від акціонерів немає жодної звістки, що робити, як робити? Роби, як душі завгодно. А я хочу відповідально працювати, а не інтуїтивно. Але це співпало все, видно така була доля, такі були обставини, що я ходив, думав хвилин 10, просто ця робота, цей клуб «Волинь» мені сильно в душу залізли.

Хух…(стирає піт) Все… Більше нічого говорити не буду.

Анатолій Чанцев, головний тренер «Зорі»:

- Добрий вечір. Що стосується гри, то у нас знову не вдалася гра в атаці, особливо в першому таймі. Якщо в обороні грали чітко, то перехід в атаку ми постійно провалювали.

В другому таймі гра помінялась, ми почали грати більш осмислено, був момент, коли Полянський попав у штангу, ну і гол забили.

- Ви Касьяна спеціально на другий тайм поставили, щоб посилив гру в атаці?

- Ну чому ж спеціально? Тих, кого ми поставили, на тих і розраховували. Сілюк, він що щось показав? От я його і замінив. А на Касьяна я розраховував в любому випадку.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пропустив гру вчора, ніхто не знає де скачати огляд матчу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою грою нашої УЛЮБЛЕНОЇ команди ціни на квитки мають бути, як мінімум, дорожчі вдвічі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого проти Кварцяного не маю, але на мою думку зміни на тренерській лавці вже потрібно було б давно зробити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже шкода що Кварцяний піде з Волині :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю без нього нічого доброго не вийде :( він ж для нас як Фергюсон для МЮ :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как знать, как знать?

На минулій грі, з Металургом, Кварца не було і команда грала дуже гарно. Я думаю що без нього буде краще... Хто зна, можливо наші гравці саме це і хотіли сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как знать, как знать?

На минулій грі, з Металургом, Кварца не було і команда грала дуже гарно. Я думаю що без нього буде краще... Хто зна, можливо наші гравці саме це і хотіли сказати?

та я не про це хотів сказати....новий тренер можливо і краще побудує командну гру, але не буде так боротися з владою, суддями, прокуратурою і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю без нього нічого доброго не вийде :( він ж для нас як Фергюсон для МЮ :rolleyes:

А я думаю, що і з ним нічого толком не вийшло б.

Я погоджуюсь з тим, що Кварцяний великий тренер і як тренера я його поважаю, але все ж таки на мою думку за результат перш за все відповідає тренер!

Кварцяний завжди розказує, які його гравці погані, нічого не роблять і т.д., ну то навіщо ти їх тримаєш, чи купуєш, чи взагалі випускаєш на поле, випускай тих хто на твою думку добрий, ато вся команда погана в його, а він як завжди добрий і самий самий...

Навіщо взагалі Волинь накупила всяких тих Омоко,.., та він грати толком не вміє, всі атаки пропускає і його випускають замість наших українських футболістів якщо він каліка, а в нас і своїх кал.. вистачає і не думаю, що гірших.

І взагалі потрібні вже давно потрібні зміни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварца жаль.Казали Лер до Коста когось по лиці вдарив---тому і вилучили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний завжди розказує, які його гравці погані, нічого не роблять і т.д., ну то навіщо ти їх тримаєш, чи купуєш, чи взагалі випускаєш на поле, випускай тих хто на твою думку добрий, ато вся команда погана в його, а він як завжди добрий і самий самий...

О, і я тієї ж думки. Завжди винні судді, команда, влада. Волинь, нажаль, не є однією з центральних команд ПЛ, а таке враження після кожної гри, що проти нас всі зговорились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого його не шкода. Він придурок.

Хто зареєстрований "В контакті" - введіть в пошуку аудіозаписів "Кварцяний" - там розбір гри в автобусі після самої гри. Послухайте..

Кому треба такий тренер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний - це символ ФК Волині (типу Лобановського у ДК). Але... На мою думку, дійсно, необхідні зміни у команді. У Кварцяного була, а можливо і є ще, можливість стати українським сером А.Фергюсоном - виховувати і відкривати нові таланти у чемпі. Але, зі слів Кварцяного, йому постійно на заваді стають то брак коштів, то влада, то певна неадекватність чи незрозумілість дій гравців, в т.ч., і щойно куплених. Остання не зовсім зрозуміла дія Кварцяного - це те, що він посварився і вигнав по суті Журавчака.

Можливо Кварцяний себе вичерпав, не у футбольному сенсі, а емоційно. А коли вичерпуєш себе емоційно у своїй роботі, то потім важко ставитися до тієї самої роботи неупереджено та професійно.

Але по людські мені Кварцяного шкода. І взагалі, Кварцяний - це ціла епоха у ФК Волинь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти зрівняв! Лобановського і Кварцяного. Лобановський це Велика Людина! Скільки він зробив для Динамо. А Кварц що? Окрім матів пере-матів більше нічого ж не робить!

Особисто я радий змінами, цікаво хто буде новим тренером?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Остання не зовсім зрозуміла дія Кварцяного - це те, що він посварився і вигнав по суті Журавчака.

Хм... Цього не знав. А це в який період відбулось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти зрівняв! Лобановського і Кварцяного. Лобановський це Велика Людина! Скільки він зробив для Динамо. А Кварц що? Окрім матів пере-матів більше нічого ж не робить!

Особисто я радий змінами, цікаво хто буде новим тренером?

Я порівняв не людей, а скількі ці люди зробили для своїх команд. Ти ж читай, що я написав:

Кварцяний - це символ ФК Волині (типу Лобановського у ДК)
. Так само, як сер А.Фергюсон для МЮ. Іде не порівняння особистостей.

Остання не зовсім зрозуміла дія Кварцяного - це те, що він посварився і вигнав по суті Журавчака.

Хм... Цього не знав. А це в який період відбулось?

Це було десь на початку липня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це було десь на початку липня.

Тоді я його вже геть не розумію...

Але ятільки за те, щоб він лишався... Клуб загнеться без нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...