Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ЛСТМ536 ще в прошлому році профінансувало реконструкцію бігових доріжок - були проведені підготовчі роботи (найбільш затратні по грошам), але грошей як завжди нехватило в бюджеті.

Вот зараз можливо віддадуть борг і дорожки стануть в більш-менш нормальному стані.

знайома з міськради казала що наш Сиба виділив 2,5 лимона грн на ті горе бігові доріжки, це вони із золота їх будують чи з чого що таких грошей нехватило?

Ога, кожен ден чую - то 300 тис. дав Шиба на нові стільці, то тепер 2,5 на бігові доріжки - та гон це все! Для того, щоб заасвальвати там точно на порядок менші суми, та й з покриттям гумовим (якщо воно буде) - все одно менше!

І давайте не забувати, як ще недавно пікетували - бо шиба забирав стадіон з чого це раптом став такий добрий!

Гроші давно там в кишенях поосідали, а ми як сиділи на тих стільцях так і будем сидіти - причому ще за вдвічі, а то й тричі дорожчих цін на білети!!! :angry2:

Опубліковано

По поводу бігових доріжок то це повна правда, що було виділено 2 5000 000 грн. на бігові доріжки, але от про стільці, щось я перший раз почув це на цьому форумі, гроші були тільки на доріжки віділені!

Що до Ващука - дуже не задоволений, що він буде грати за ФК Волинь, для мене це вже не футболіст, а просто бізнесмен. Даного гравця даже ФК Арсенал не взяв, я розумію, що в нас проблема з захистом, але не впевнений, що Ващук значно підсилить гру...

Опубліковано

Кварц робить наступні висновки:

1. Напередодні луцький клуб уклав угоду ще з одним футболістом, покликаним зміцнити захисну ланку команди. Ним виявився «старий знайомий» луцьких вболівальників, румунський правий оборонець – Корнел Бута (народився 1 листопада 1977 року в Гаєшті, зріст 180 см, вага 71 кг). За «Волинь» в сезонах 2004/05 та 2005/06 Корнел провів 42 гри, в яких відзначився 4-ма забитими голами, також у Кубку України на його рахунку 6 ігор (1 гол).

2. Після поразки від полтавської «Ворскли» у першому турі чемпіонату, клуб вирішив надати статус вільних агентів двом гравцям оборони – Дмитру Семочку та Володимиру Ковалюку.

3. укладено угоду з «Шахтарем» і в оренду у «Волинь» відправився гравець молодіжного складу донеччан - Богдан Бутко. 

Богдан Бутко (народився 13 січня 1991 року в м. Донецьк, зріст – 182 см, вага – 72 кг) – вихованець футбольної академії «Шахтар» (Донецьк), виступає на позиції правого захисника.

Результат дізнаємося в неділю, але те що висновки робляться оперативно радує.

Опубліковано

ну що ж не довго залишилось чекати - побачим ніскільки надійно виступатииме наш навоспечений захист!

Але на мою думку і так як я все ж таки спостерігав за грою - то нашим розгромом ми завдачуємо не тільки захисту - це може єдині люди, які спраді хоча б бігали! Де був півзахистр - відповідь просто в той час гравці Ворскли бігали - шаші просто, та нівіть не так - наші відверто ходили по полі! Тому нічого дивного немає, що гравці захисту не впорались зі своїм завданням! Напевне вони не дивились мундіалю і не бачили, що коли команда втрачала мяч - то у відбір відрузу встпали всі - а насамперед напад - а не йшли пішком на власну половину спостерігаючи за тим відберуть захисники мяч чи нам забють гол! І вгзагалі не чули коментарів гравців динамо, які на запитання журналістів:"Для чого ви біжите за мячеш, якій скоріше всього вийде в аут", відповідали:"Якщо б я не побіг, то на наступну гру сидів на лаві запасних"!!!

Опубліковано

«Волинь» заявляє ще двох футболістів

Кропітка робота по підсиленню складу «Волині» триває. Сьогодні контракт з клубом підписав гравець, який вже виступав під орудою Віталія Кварцяного – Віктор Мельник (народився 11 серпня 1980 року в Києві, зріст – 185 см, вага – 78 кг). Окрім виступів за «Волинь» (20 матчів, 1 гол) у кар’єрі Мельника також були «Металург» (Запоріжжя), «Спартак» (Івано-Франківськ), «Оболонь» (Київ), «Металіст» (Харків), «Кривбас» (Кривий Ріг) та одеський «Чорноморець». За «Волинь» півзахисник буде виступати під номером 24.

Іншим новачком став орендований у «Динамо» захисник - Артем Бутенін (народився 3 жовтня 1989 року в м. Київ, зріст 187 см вага 78 кг). Вихованець динамівської футбольної школи за «Динамо-2» у першій лізі провів 120 матчів (6 голів), також виступав за юнацькі збірні України різних вікових категорій. У «Волині» отримав футболку з номером 6.

цікаво, як тепер виглядатиме лінія захисту у матчі з Дніпром.... <_<

Опубліковано

Наткнувся на аудіо запис Кварцяного. Може то й не його голос, але все таки...

Сюди запхнути не вийшло, тому зовнішня  ссилка кому цікаво...

Сорі якщо баян...

Опубліковано

Игру с Ворсклой не видел, рассказывали, что было избиение младенца. Но этот матч отыграли на уровне - были и удары с игры, были удары со штрафных. Да - лажа в защите, да - Ндое лоханулся, но пацаны работали, была видна отдача

Опубліковано

Сьогодні вже пристойно виглядали, прогрес видно: 4-0, 2-0 ... будемо чекати хоча б нічиєї в наступному матчі. Команда поступово формується і зігрується, Кварцяний як завжди неперевершений :0003:

Опубліковано

Сьогодні вже пристойно виглядали, прогрес видно: 4-0, 2-0 ... будемо чекати хоча б нічиєї в наступному матчі. Команда поступово формується і зігрується, Кварцяний як завжди неперевершений :0003:

Ну даааа - це великий прогрес! А якщо з наступного матчу почнуть заново - 4:0, а далі 2:0!

Я розумію, що на все потрібен час, але колись мені казали:"Це гонка, раз береш участь - значить потрібно гнатись"! тут аналогічно - вже не товариські матчі і не розминка - почалась премєр ліга - значить потрібно грати!!! :angry:

P.S. Ну нехай була б перша гра з Шахтарем - ну все таки можна було б трішки помякше поставитись до такого великого рахунку і зрозуміни, що не той клас - а так ніяких поблажок!!

Опубліковано

ясно, що гра з Ворсклою - то ганьба і т.д., але всяке буває, будемо вважати випадковість

сьогоднішню гру вдалося майже повністю подивитися, добре що є онлайн-ТБ - ну а якби вас до гри з Ворсклою спитали як зіграють з Дніпром, як би відповіли? я думаю, результат очікуваний, просто різниця класу, Дніпро швидше, зіграніше

але трагедії, погрому, катастрофи цей раз не було точно

Ващук точно каші не зіпсував, і в захисті більш-менш непогано (точно краще Омоко) і в нападі штрафні ходив бити і якщо вже брати пенсіонера, то такого як Ващук, а не Ковалюка лишати..

Ндоє не в ударі, в обох голах його вина, причому в другому лише його

але не закрилися в захисті, старалися навіть в десятьох, прогрес видно, я думаю, все покажуть матчі проти Кривбаса, Зорі і т.д, тобто тих, рівень яких мав би бути нижчим за Волинь

як на мене, Майкон з Павлови непогано дивилися б в атаці, краще ніж Лео, який крім росту мало чим вирізняється, але це вже Кварцу рішати

принаймні цим складом вже видно кому з ким зігруватися тре, а то тим що з Ворсклою як я зрозумів був набір гравців який кожен сам собі щось думав

Опубліковано

Цілком підтримую - справді ця гра була набагато краща, але все одно не перемогли :( !

От що мені подобається в Волині (так в принципі як і всім моїм друзям), що вона не зважаючи на клас суперника і титули не відсиджується в захисті, розраховуючи на одну успішну контратаку, а на протязі всієї гри намагається йти в атаку і забивати!

За це честь їй і хвала! :rolleyes:

Опубліковано

Коли вже виженуть бразильського баскетболіста,такому гравцю як він тільки максимум за дубль грати.Кварц випускай Павлова

Опубліковано

Не хватає зіграності і впевненості,заробили багато стандартів-хай працюють,вся команда бугаї в районі 1.85.Не подобаються чорношкірі "сайгаки" в нападі,тільки міряли поле весь час.Вірю в Кварцяного,він зліпить команду,як не словом то палюгою0094.gif

Опубліковано

Вишка - просто зовсім інший рівень, ніж перша ліга, гра типу - закинемо на наших "баскетболістів", а вони щось там придумають не проходить.

От Севастополь хоч з першої ліги, але вибрав хитру тактику - грати на нульову нічию :) І очки таким чином два матчі заробляє. Хоча сумніваюся чи це дуже цікавий футбол виходить.

Я думаю, наступний матч з Кривбасом все покаже - якщо виграють, значить, мають шанс боротися в десятці, якщо ні - боротьба за виживання. Цей склад більш-менш вже якийсь, при правильному підході, щось склєпати з нього можна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...