Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ЛСТМ536 ще в прошлому році профінансувало реконструкцію бігових доріжок - були проведені підготовчі роботи (найбільш затратні по грошам), але грошей як завжди нехватило в бюджеті.

Вот зараз можливо віддадуть борг і дорожки стануть в більш-менш нормальному стані.

знайома з міськради казала що наш Сиба виділив 2,5 лимона грн на ті горе бігові доріжки, це вони із золота їх будують чи з чого що таких грошей нехватило?

Ога, кожен ден чую - то 300 тис. дав Шиба на нові стільці, то тепер 2,5 на бігові доріжки - та гон це все! Для того, щоб заасвальвати там точно на порядок менші суми, та й з покриттям гумовим (якщо воно буде) - все одно менше!

І давайте не забувати, як ще недавно пікетували - бо шиба забирав стадіон з чого це раптом став такий добрий!

Гроші давно там в кишенях поосідали, а ми як сиділи на тих стільцях так і будем сидіти - причому ще за вдвічі, а то й тричі дорожчих цін на білети!!! :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій друг так причепурився,а Волинь підвела.... http://xmages.net/storage/10/1/0/d/5/upload/669c673d.jpg

По "Футбол" випадково не показували його)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу бігових доріжок то це повна правда, що було виділено 2 5000 000 грн. на бігові доріжки, але от про стільці, щось я перший раз почув це на цьому форумі, гроші були тільки на доріжки віділені!

Що до Ващука - дуже не задоволений, що він буде грати за ФК Волинь, для мене це вже не футболіст, а просто бізнесмен. Даного гравця даже ФК Арсенал не взяв, я розумію, що в нас проблема з захистом, але не впевнений, що Ващук значно підсилить гру...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварц робить наступні висновки:

1. Напередодні луцький клуб уклав угоду ще з одним футболістом, покликаним зміцнити захисну ланку команди. Ним виявився «старий знайомий» луцьких вболівальників, румунський правий оборонець – Корнел Бута (народився 1 листопада 1977 року в Гаєшті, зріст 180 см, вага 71 кг). За «Волинь» в сезонах 2004/05 та 2005/06 Корнел провів 42 гри, в яких відзначився 4-ма забитими голами, також у Кубку України на його рахунку 6 ігор (1 гол).

2. Після поразки від полтавської «Ворскли» у першому турі чемпіонату, клуб вирішив надати статус вільних агентів двом гравцям оборони – Дмитру Семочку та Володимиру Ковалюку.

3. укладено угоду з «Шахтарем» і в оренду у «Волинь» відправився гравець молодіжного складу донеччан - Богдан Бутко. 

Богдан Бутко (народився 13 січня 1991 року в м. Донецьк, зріст – 182 см, вага – 72 кг) – вихованець футбольної академії «Шахтар» (Донецьк), виступає на позиції правого захисника.

Результат дізнаємося в неділю, але те що висновки робляться оперативно радує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ващук хоч буде підказувати і помагати як меньше пропускати,досвід не проп"єш0002.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що ж не довго залишилось чекати - побачим ніскільки надійно виступатииме наш навоспечений захист!

Але на мою думку і так як я все ж таки спостерігав за грою - то нашим розгромом ми завдачуємо не тільки захисту - це може єдині люди, які спраді хоча б бігали! Де був півзахистр - відповідь просто в той час гравці Ворскли бігали - шаші просто, та нівіть не так - наші відверто ходили по полі! Тому нічого дивного немає, що гравці захисту не впорались зі своїм завданням! Напевне вони не дивились мундіалю і не бачили, що коли команда втрачала мяч - то у відбір відрузу встпали всі - а насамперед напад - а не йшли пішком на власну половину спостерігаючи за тим відберуть захисники мяч чи нам забють гол! І вгзагалі не чули коментарів гравців динамо, які на запитання журналістів:"Для чого ви біжите за мячеш, якій скоріше всього вийде в аут", відповідали:"Якщо б я не побіг, то на наступну гру сидів на лаві запасних"!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Волинь» заявляє ще двох футболістів

Кропітка робота по підсиленню складу «Волині» триває. Сьогодні контракт з клубом підписав гравець, який вже виступав під орудою Віталія Кварцяного – Віктор Мельник (народився 11 серпня 1980 року в Києві, зріст – 185 см, вага – 78 кг). Окрім виступів за «Волинь» (20 матчів, 1 гол) у кар’єрі Мельника також були «Металург» (Запоріжжя), «Спартак» (Івано-Франківськ), «Оболонь» (Київ), «Металіст» (Харків), «Кривбас» (Кривий Ріг) та одеський «Чорноморець». За «Волинь» півзахисник буде виступати під номером 24.

Іншим новачком став орендований у «Динамо» захисник - Артем Бутенін (народився 3 жовтня 1989 року в м. Київ, зріст 187 см вага 78 кг). Вихованець динамівської футбольної школи за «Динамо-2» у першій лізі провів 120 матчів (6 голів), також виступав за юнацькі збірні України різних вікових категорій. У «Волині» отримав футболку з номером 6.

цікаво, як тепер виглядатиме лінія захисту у матчі з Дніпром.... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 Наткнувся на аудіо запис Кварцяного. Може то й не його голос, але все таки...

Сюди запхнути не вийшло, тому зовнішня  ссилка кому цікаво...

Сорі якщо баян...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игру с Ворсклой не видел, рассказывали, что было избиение младенца. Но этот матч отыграли на уровне - были и удары с игры, были удары со штрафных. Да - лажа в защите, да - Ндое лоханулся, но пацаны работали, была видна отдача

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вже пристойно виглядали, прогрес видно: 4-0, 2-0 ... будемо чекати хоча б нічиєї в наступному матчі. Команда поступово формується і зігрується, Кварцяний як завжди неперевершений :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вже пристойно виглядали, прогрес видно: 4-0, 2-0 ... будемо чекати хоча б нічиєї в наступному матчі. Команда поступово формується і зігрується, Кварцяний як завжди неперевершений :0003:

Ну даааа - це великий прогрес! А якщо з наступного матчу почнуть заново - 4:0, а далі 2:0!

Я розумію, що на все потрібен час, але колись мені казали:"Це гонка, раз береш участь - значить потрібно гнатись"! тут аналогічно - вже не товариські матчі і не розминка - почалась премєр ліга - значить потрібно грати!!! :angry:

P.S. Ну нехай була б перша гра з Шахтарем - ну все таки можна було б трішки помякше поставитись до такого великого рахунку і зрозуміни, що не той клас - а так ніяких поблажок!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно, що гра з Ворсклою - то ганьба і т.д., але всяке буває, будемо вважати випадковість

сьогоднішню гру вдалося майже повністю подивитися, добре що є онлайн-ТБ - ну а якби вас до гри з Ворсклою спитали як зіграють з Дніпром, як би відповіли? я думаю, результат очікуваний, просто різниця класу, Дніпро швидше, зіграніше

але трагедії, погрому, катастрофи цей раз не було точно

Ващук точно каші не зіпсував, і в захисті більш-менш непогано (точно краще Омоко) і в нападі штрафні ходив бити і якщо вже брати пенсіонера, то такого як Ващук, а не Ковалюка лишати..

Ндоє не в ударі, в обох голах його вина, причому в другому лише його

але не закрилися в захисті, старалися навіть в десятьох, прогрес видно, я думаю, все покажуть матчі проти Кривбаса, Зорі і т.д, тобто тих, рівень яких мав би бути нижчим за Волинь

як на мене, Майкон з Павлови непогано дивилися б в атаці, краще ніж Лео, який крім росту мало чим вирізняється, але це вже Кварцу рішати

принаймні цим складом вже видно кому з ким зігруватися тре, а то тим що з Ворсклою як я зрозумів був набір гравців який кожен сам собі щось думав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком підтримую - справді ця гра була набагато краща, але все одно не перемогли :( !

От що мені подобається в Волині (так в принципі як і всім моїм друзям), що вона не зважаючи на клас суперника і титули не відсиджується в захисті, розраховуючи на одну успішну контратаку, а на протязі всієї гри намагається йти в атаку і забивати!

За це честь їй і хвала! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вже виженуть бразильського баскетболіста,такому гравцю як він тільки максимум за дубль грати.Кварц випускай Павлова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хватає зіграності і впевненості,заробили багато стандартів-хай працюють,вся команда бугаї в районі 1.85.Не подобаються чорношкірі "сайгаки" в нападі,тільки міряли поле весь час.Вірю в Кварцяного,він зліпить команду,як не словом то палюгою0094.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вишка - просто зовсім інший рівень, ніж перша ліга, гра типу - закинемо на наших "баскетболістів", а вони щось там придумають не проходить.

От Севастополь хоч з першої ліги, але вибрав хитру тактику - грати на нульову нічию :) І очки таким чином два матчі заробляє. Хоча сумніваюся чи це дуже цікавий футбол виходить.

Я думаю, наступний матч з Кривбасом все покаже - якщо виграють, значить, мають шанс боротися в десятці, якщо ні - боротьба за виживання. Цей склад більш-менш вже якийсь, при правильному підході, щось склєпати з нього можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...