Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Арсенал з одного моменту створив 2 голи (один з них - пенальті). А наші дійсно розслабилися десь за 20 хв. до кінця матчу. Не сподобалося те, що у Волині мало креативу попереду, окрім стандартів.

Опубліковано

з 2 місце думаю впораються а от на що вони з такою грою будуть претендувати у "Премєрці" це уже питання.

Опубліковано

Волині залишається виграти ще один із 3 матчів щоб забезпечити собі 2 місце. :)

В Льовоа є матч в запасі... такшо треба мати ще 5 очок!

Опубліковано

а от на що вони з такою грою будуть претендувати у "Премєрці"

з якою?

Якщо захист ще більш меньш відбивається то в нападі якось не дуже та і занадто багато браку при передачах.

Опубліковано

з 2 місце думаю впораються а от на що вони з такою грою будуть претендувати у "Премєрці" це уже питання.

Ну на ПЛ буде зовсім інша команда... 

Опубліковано

На зовсім іншу команду треба дуже багато грошей не думаю що Столяр вкине усі всої активи у команду.

Опубліковано

"Динамо-2" - "Волинь": 0-2 (голи забивали: Мостовий 11, Лео Коста 46). Волині залишилося ще два матчі і ми у ПЛ. Але у ФК Львів (58 очок) 1 матч у запасі, і гіпотетично вони можуть обігнати Волинь. Тому, 05 червня усі на стадіон підтримувати рідну команду. Після перемоги над Прикарпаттям 05 червня - наша Волинь гарантовано у ПЛ.

ВОЛИНЬ ВПЕРЕД!!!!

Опубліковано

"Динамо-2" - "Волинь": 0-2 (голи забивали: Мостовий 11, Лео Коста 46). Волині залишилося ще два матчі і ми у ПЛ. Але у ФК Львів (58 очок) 1 матч у запасі, і гіпотетично вони можуть обігнати Волинь. Тому, 05 червня усі на стадіон підтримувати рідну команду. Після перемоги над Прикарпаттям 05 червня - наша Волинь гарантовано у ПЛ.

ВОЛИНЬ ВПЕРЕД!!!!

так у Львова 58 очок, навіть якщо вони виграють 3 гри, то 58+9=67. То як вони нас обженуть?

Опубліковано

так у Львова 58 очок, навіть якщо вони виграють 3 гри, то 58+9=67. То як вони нас обженуть?

Трохи неправильно рахуєш: у Львова 4 матчі * 3 = 12 очок + 57 = 69

Опубліковано

ВОЛИНЬ ВПЕРЕД!!!!

Я навіть трохи переплутав - у ФК Львова 57 очок. Вони грають: 02.06.2010 ФК Львів - ПФК Севастополь; 29.05.2010 ФК Львів - Геліос; 05.06.2010 ФК Львів - Зірка; 10.06.2010 ПФК Севастополь - ФК Львів.

Відповідно, у Волині залищається 2 гри - максимально набрані очки - це 6 очок (у випадку двох виграшів). Тому, маємо: 68+6=74 очки.

ФК Львів має 57 очок і 4 чотири гри станом на 28.05.10 р. При 4 перемогах вони набирають 12 очок. Рахуємо: 57+12=69 очок.

І Волині потрібно як мінімум з 2 матчів, що залишилось, один - не програти.

У випадку рівності очок вступає в дію ст. 14 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2009-2010 років:

Стаття 14. Визначення місць команд у турнірній таблиці

1. За перемогу у матчах першості команді нараховується три очки, за нічию – одне

очко, за поразку очки не нараховуються.

2. Місця команд у першостях визначаються за такими показниками, отриманими в

усіх матчах:

– більша кількість набраних очок;

– краща різниця забитих і пропущених м’ячів;

– більша кількість забитих м’ячів.

3. У випадку рівності показників, вказаних в п. 2 даної статті, у двох і більше

команд, перевагу отримують команди, які у матчах з усіма конкурентами мають

кращі показники:

– більша кількість забитих м’ячів;

– більша середня оцінка у конкурсі «Чесна гра» (за результатами усіх матчів).

4. За рівності показників, вказаних в п. 3 даної статті, місця команд визначаються

жеребкуванням.

сайт ПФЛ
Опубліковано

Стаття 14. Визначення місць команд у турнірній таблиці

2. Місця команд у першостях визначаються за такими показниками, отриманими в

усіх матчах:

– більша кількість забитих м’ячів.

Я думаю, Львів не зможе добитися кращої різниці, у нас є запас. Про більшу кількість забитих я взагалі мовчу - треба забити більш 20 м'ячів в 4-ох матчах при умові, що ми не забиватимемо.

Опубліковано

Engineer, і я про те саме. У Волині станом на сьогодні різниця забитих/пропущених: +36. У ФК Львів - різниця забитих/пропущених: +27.

По кількості забитих м'ячів Волинь випереджає ФК Львів на 21 м'яч.

Тому, ФК Львів має ду-у-уже сильно постаратися, що б обігнати наших.

Опубліковано

До речі, в матчі з Динамо-2 травмувася Сімінін - один з найкращих гравців Волині 2 кола, йому шипом розірвали ліве стегно.

Післяматчева прес-конференція Кварцяного

Опубліковано

Engineer, і я про те саме. У Волині станом на сьогодні різниця забитих/пропущених: +36. У ФК Львів - різниця забитих/пропущених: +27.

По кількості забитих м'ячів Волинь випереджає ФК Львів на 21 м'яч.

Тому, ФК Львів має ду-у-уже сильно постаратися, що б обігнати наших.

Ну, але все ж таки 1 очко треба для гарантії. Хоча воно нам не потрібне - має бути +3 і свято для луцьких (волинських) уболівальників!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...