Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Артем Федецький повертається в батькову команду

З 1 квітня!!!

Кого небуть набирати теж не треба, але він гравець який може і побігати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 'Волині' більша половина тільки і може,що побігати.А решта і на те не здатні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех "Волинь" моя, позорная...Пенальті там і близько не було. Падають, як тільки відчують мінімальний контакт. мені соромно було це дивитись... Повний антиреспект команді за яку я колись так вболівав і за яку тепер так соромно...

Судді (вони ж підорги) зара тянуть "ДК" на друге місце,"Дніпро" і "Метал" ще пару турів будуть мучитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старцев: "О еврокубках сейчас вообще не говорим"

Кипер луцкой Волыни не только провел великолепный матч с Днепром, но и поразил корреспондента Football.ua предельно честными ответами на вопросы о спорных эпизодах в игре. Максиму Старцеву — респект!

Луцкая Волынь, несмотря на большие кадровые потери накануне матча с Днепром: Симинин, Пилипчук, Лопес, Павлов, Шумахер, Суботич, сумела отвоевать ничью. Матч был богат также на спорные судейские решения. Об этом, а также о ситуации в клубе мы и поговорили с вратарем лучан Максимом Старцевым.

- Максим, матч с Днепром получился для Волыни оптимистичным. Означает ли это, что дела в клубе начали налаживаться после сложного периода?

- Нет, это означает лишь, что мы с ребятами решили несмотря ни на что выйти и дать бой гранду. Мы понимали, что давно не выигрывали, что болельщики соскучились по хорошему футболу и хорошим результатам, поэтому постарались в этой игре выдать свой максимум. Ситуация же в клубе не поменялась.

- Редко такое бывает, но даже тренер Днепра Хуанде Рамос сказал, что результат встречи справедливый. А как считаете, если бы Волынь победила это можно было бы назвать справедливым результатом?

- Нет, это была бы уже большая удача. Если в первом тайме мы играли в большинстве, то после двух удалений во втором, хорошо, что вообще сыграли вничью.

- Кстати, давайте немного пройдемся по спорным моментам. Вы хорошо видели все эпизоды?

- В принципе да, видел. Правда первый эпизод, когда арбитр назначил пенальти я увидел не четко из-за расстояния, но уже после игры посмотрел повтор и могу сказать, что там арбитр погорячился, удалив Дугласа и назначив пенальти.

- А по удалениям Волыни?

- Шиков получил прямую красную или за второе предупреждение?

- Прямую.

- Ну, там был подкат сзади жесткий, но в целом в этой ситуации можно было бы обойтись предупреждением. Хотя этот эпизод был на усмотрение арбитра и в принципе придраться не к чему. А Изворану получил две желтых вполне справедливо.

- А момент когда Селезнева свалили в штрафной?

- Там было нарушение, заслуживающее пенальти, но все происходило в динамике, в борьбе, поэтому судья мог и не заметить.

- В целом судейство в туре было ужасным. Особенно запомнился эпизод в матче Кривбасс — Металлист, когда на 90+6 минуте Виллиан пробивал по воротам, но мяч попал в руку Гитченко. Чем можно объяснить такое количество ошибок?

- Я не знаю. Но по поводу той ситуации, то даже думать нечего – там был стопроцентный пенальти. Кривбасс, конечно смотрелся хорошо, но все же можно сказать, что у Металлиста украли три очка.

- Какой удар в матче был лично для вас самым сложным?

- Самым сложным был эпизод с голом. Первый удар Жулиано заблокировал Масло, а вот второй удар, добивание я уже не видел и прыгал наугад.

- А самый эффектный момент матча — удар Селезнева и ваша реакция на него?

- Я не могу сказать, что он был несложный, но я в том эпизоде четко видел момент удара и соответственно реагировал. Хотя думаю, если бы удар такой силы пришелся на метр в сторону, то был бы гол.

- Кого из игроков Днепра можете назвать лучшим в этой игре?

- Мне больше остальных понравился Матеус – он отлично отыграл, и больше всего угрозы исходило именно с его фланга.

- Волынь немного отстала от зоны еврокубков. Но сами ребята настраиваются побороться за выход в Лигу Европы?

- Честно говоря, мы об этом вообще сейчас не говорим. Сейчас у нас голова забита другим – проблемы в клубе не решены и мы все ждем, когда же руководители клуба обратят на нас внимание.

- Кто из команд борящихся за еврокубки вам больше всего нравится по игре?

- Нравится, как выглядит одесский Черноморец. Также считаю, что донецкий Металлург не сказал своего последнего слова. Ну, и отдельно хотел бы выделить симферопольскую Таврию – несмотря на то, что у команды зимой были существенные проблемы, видно, что ребята очень сплотились и выглядят, как единый коллектив. Считаю, что это поможет им в борьбе за Лигу Европы.

- Предстоит жаркая борьба за второе место. Как думаете, кто выиграет — Динамо, Днепр или Металлист? Харьковчане и днепропетровцы не чужие для вас…

- Поэтому никому из них я и не хочу отдавать предпочтение. Хочу пожелать и Днепру, и Металлисту, чтобы именно они решили судьбу путевки в Лигу чемпионов. Понятно, что место всего одно осталось, поэтому можно лишь сказать «Пусть победит сильнейший». Очень хорошо, что сейчас все они между собой сыграют и решат все проблемы не в заочном соревновании.

- Волынь этой зимой никого не купила. С одной стороны это плохо – так считает Анатолий Демьяненко, а с другой стороны сыгранность должна быть лучше. Как считаете?

- Я тоже считаю, что это плохо, поскольку у нас есть позиции, которые требуют усиления. К тому же больше качественных игроков нужно для разных форс-мажоров, как например, перед игрой с Днепром, когда у нас полкоманды выпало по разным причинам. О какой сыгранности можно говорить в таком случае? Я знаю, Демьяненко говорил, что собираются подписывать новичков, были даже какие-то фамилии «на карандаше», но не сложилось.

- А как в самом коллективе атмосфера в связи с такой напряженной ситуацией?

- Пока ребята находят в себе силы, желание, настрой… Иногда через не могу. У нас ведь даже тренироваться толком негде, приходится выезжать куда-то постоянно. А тут еще погода в этом году, как назло…

- Поле тяжелое у вас…

- Считаю, что работникам нашего стадиона нужно сказать только спасибо за то, что при таких погодных условиях приводят поле в относительно нормальное состояние.

- Когда у вас, как правило разбор игры?

- В основном за два дня до начала следующей.

- А вы лично свою игру с кем разбираете: с Демьяненко или тренером вратарей?

- Мы разбираем игру на общекомандном собрании все вместе.

- Следующий матч у вас с Металлистом. Как считаете Металлист после ухода Тайсона стал слабее?

- Тайсон отличный футболист и, по моему мнению, после того, как адаптируется в Шахтере будет играть там на очень высоком уровне. Но Металлист не стал слабее после его ухода, так что будет сложно в следующем туре.

- Удачи вам не только в игре с Металлистом, но и в решении клубных проблем!

- Спасибо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б зараз не критикував "Волинь", люди приїхали заробляти гроші, ви б багато працювали без зарплати? І так добре, що шансів вилетіти з вишки мінімум... А те, що вони купу бабла мають зарплату - ну так, жаба давить, а що, в інших командах по іншому? Такі реалії сучасного футболу, була б конкуренція, заробляли б найкращі... Нічия з "Дніпром" при даних розкладах - це нормально. Хай тепер відбирають очки в "Метала".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б зараз не критикував "Волинь"

головна моя критика - це те що перестав ходити на стадіон. Гри не було ні з початку сезону, ні зараз, те що не платять зарплату тут нідочого - така команда, яку створив саме Демяненко. Нехай мені хтось пояснить, який сенс купувати дубових іноземців типу Суботіча, якщо можна ставити, наприклад, такого самого по рівню гри Павлова? В чому як футболіст він кращий? Волинь завжди була без грошей, але команда показувала хоч якусь гру, власне чому і ходив на всі матчі без винятку, і особливо не звертав на результат що в першій лізі, що в вищій навіть в ті сезони, коли знову повертались в першу.

А скільки можна терпіти оце "будем смотреть,будєм разбиратся" після кожної гри ? Ти тренер чи фізрук? З серпня вже розбирається, результату від цього 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про тупих легіонерів вже не одна сторінка списана, але чесно кажучи, вже щось немолодий і перспективний Павлов теж набрид. Ще років п'ять в перспективних походить і пора буде кар'єру завершувати. Пора починати нахвалювати Хомченка. Ну і Подригулю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не нахвалював Павлова, нехай буде Хомченко, Подригуля хай грають за свої 2 тис, але тільки не Ізворану, Занєв, Суботіч, які отримують від 8-10 тис. Іноземці потрібні, але не рівня дворового футболу 33 кварталу. Правило залишається, якщо купувати іноземця, то на дві голови сильнішого від нашого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З наступного сезону введуть ще більш жорсткі правила для легіонерів, продадуть пару гравців і Дем"ян буде грати з укр.гравцями. А от що там буде - ніхто не знає.

Тільки аби не зник футбол з нашого міста!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкотре підтвердується талант Кварцяного як селекціонера - Ярмоленко міг опинитися у Волині:

Справжній же дебют Ярмоленка стався в матчі проти луцької "Волині". Зауважу, що я ніколи зазвичай не втручався в тренерську роботу, але якраз тоді ми програли кілька ігор поспіль, і потрібно було внести якісь зміни. Саме тоді діяв за регламентом ліміт на молодих гравців. Такі у нас були в лінії захисту - Тимур Рустамов і Максим Ярошенко. Стояла дилема: або зміцнити захист і випустити на поле ще одного футболіста з цієї лінії, або нападника. Не треба забувати, що лучани тоді якраз понизилися в класі, тож були ще потужним колективом.

Тодішні наставники "Десни" Олександр Томах і Юхим Школьников спочатку не хотіли ризикувати і надати шанс молодому нападнику Ярмоленку. Я ж уранці, в день поєдинку, ще раз наполіг на тому, щоби форвард вийшов на поле. Що було в підсумку - всі знають: Андрій, який тоді вперше відіграв повний матч, забив два м’ячі, а наша команда виграла 4:0.

Після того поєдинку до мене підійшов Віталій Володимирович Кварцяний і сказав: "Віддайте нам цього гравця!". Тобто найперша пропозиція щодо Ярмоленка була від "Волині".

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/515d36e3.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Дніпро" за час виступів в елітній національній лізі тепер пропустив 600 м’ячів. Автором ювілейного пострілу став Ерік Бікфалві з "Волині".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодежное первенство. 23-й тур. Металлист - Волынь - 4:0

5 апреля 2013, пятница. 20:36

Накануне поединка Премьер-лиги между "Металлистом" и "Волынью" дублеры харьковского клуба разгромили своих оппонентов со счетом 4:0.

Металлист (мол) - Волынь (мол). 4:0

Молодежное первенство. 23 тур. 5 апреля. Пятница, 13:00. УТБ "Металлист" пос. Высокий

Арбитр матча - Юрий Грисьо

"Металлист": Денчук (к) (Каневцев 72), Осман, Ковтун, Куксенко, Харченко, Сизый (Краев 44), Ткачук (Месхия 65), Андриевский, Козак (Барилко 65), Бойчук, Радченко (Копына 79)

Запас: Чаргазия, Азацкий

"Волынь": Воробей, Задерецкий, Никитюк, Мучак (к) (Олексюк 44), Малецкий (Ярмолюк 63), Коломиец, Булыга, Шаповал, Лозицкий (Магдыш 34), Хоменко (Фурман 46), Гребенюк

Запас: Ярмощук, Хижый, Слива

Предупреждения: Сизый 23 - Задерецкий 4

Гол: Радченко 4, Бойчук 55, Козак 56, Барилко 77

Источник: Пресс-служба ФК "Металлист"

http://www.ua-football.com/ukrainian/dubl/515f09e2.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дем'яненко: До Харкова добирались 15 годин потягом

Головний тренер луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко розповів про підготовку до поєдинку проти харківського "Металіста".

- Наш колектив тільки що вийшов (розмова відбулася в п'ятницю вранці) з потягу Луцьк - Харків. В дорозі ми провели 15 годин.

- Втомилися в дорозі?

- Є трохи... Літаком, звичайно, добиратися простіше, але що поробиш, такі реалії нашого життя. Знаючи, що доведеться їхати потягом, ми спеціально все так спланували, щоб у нас залишилося більше доби для відновлення сил і підготовки на місці до поєдинку 23-го туру.

- У Луцьку у вас були нормальні умови для тренувань?

- Якби не погода, яка підносить сюрприз за сюрпризом, то гріх було б скаржитися. А так нам доводилося займатися на свіжому повітрі, коли на землі ще лежав сніг і на голову падав дощ... Але нічого, суворі умови тільки загартовували нас.

- У матчі з "Металістом" вам доведеться обійтися без багатьох ключових виконавців...

- Крім дискваліфікованих Ізворану, Ілієва-Іванова і Шикова, "Волинь", на жаль, втратила на деякий термін травмованого Бікфалві. Такі втрати, звичайно, для нас дуже відчутні. Доведеться якось виходити з положення. Мене в даній ситуації радує тільки повернення Сімініна, який вже відбув покарання.

- На який результат налаштовуєтеся?

- Не знаю, як вийде. Можу гарантувати тільки, що ми дамо бій харків'янам. Іншого виходу у нас немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Атаки нуль, а в захисті в принципі мало що давали "Металісту" грати, крім гола, ще два момента врятував Старцев.... Чисельну перевагу реалізовувати не вміють, знову включили тактику з навісами, але Суботич не Майкон і не Пищур... Без "світлої голови" Еріка віддати якийсь цікавий пас нема кому... Одним захистом перемогу не здобудеш...

"Чорну полосу" грандів пройшли з одним набраним очком, тепер підуть "наші" матчі, тут вже в тренера відмазок не буде.

Без надії сподіваюсь... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не побачив за рахунок чого Волинь мала б вигравати. Немає елементарного малюнку гри, немає думки. Можливо сказалась відсутність Еріка. Хоча не факт... Мені здається, що ті здобутки, які були у Волині ще за Кварцяного - розтринькані. Колись ми були грозою лідерів, а зараз - так, примара...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не те щоб вигравати, за рахунок чого забити гол не видно, видадково хіба за навісу Папа промахнувся б і м’яч відскочив до Суботіча... Хоча захисні дії я б похвалив, крім трьох моментів Металісту мало що вдавалося, просто в нас було 6 захисників, крім четвірки ще Стевіч і Скоба :) А, ще момент - я не бачу, чим Приндета і навіть Масло гірші за Ілієва, тобто втрата Ілієва це умовно, в принципі, Ізворану так само.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня на 81', когда Соса получил вторую жолтую появилась еще где-то надежда, что хотя бы сравняют но тандем Симинин - Суботич развеяли ее окончательно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поорадів би, що МХ продовжує погоню за ДК, але їх виграш ніяк не переконливий.Ну а наш рівень?

В першій лізі є команди,які атакують набагато сильніше. Якщо літом не зроблять висновків- прощай вишка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут на літо основний висновок - знайти гроші. І або дати Дем’яненку, щоб пробував таки втілити свої ідеї і купив форварда, який би розумів задумки Бікфалві, або вертати Кварца, знову під бойову-баскетбольно-навісну тактику, або шукати ще когось (хоча тут толковий тренер не прийде, якщо бачить яка в нас весела ситуація буває). Бо зараз команда ні там, ні здєсь, ні комбінаційна гра, ні з навісами бій-біжи, але з віддачею на кожному метрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Основний акціонер Волині кіпрська компанія якийсь там Мантімус.Ну насправді це компанія з нашими , українськими грошима,які тепер накрились мідним щитом Афіни Палади у безподатковому раю.Власники обірвали все волосся на дупі та глибоко забили на фінансування Волині.

Але і на ці мізерні гроші можна в першій лізі найти хороших нападників.Або ха беруть в оренду , хоч би і Буяльського з дубля ДК. Хлопець по 4 гола за матч забиває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От, сьогодні вічноперспективного Бабиря поставили, цілий тайм зіграв, хтось його помітив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

початок матчу, називаю брату 3 прізвища Занєв, Сімінін, Пилипчук, кажу, от побачиш мінімум двоє з трьох отримають попередження...87 хвилина сидимо сміємося, всі троє на картках, навіть мій план перевиконали. А ще пощастило, що Пилипчуку на початку матчу дав тільки усне попередження, так би з червоною закінчив. Сімінін те саме, інший арбітр вилучив би його до кінця матчу. Характер характером, але кожного матчу бездумно кидатись ногами в ноги, байдуже чи зіграєш в мяч чи відірвеш ноги це зовсім не професійно і не нормально. От в нас і виходить коловорот - одні отримують картки в матчі, інші пропускають цей матч через перебір карток або вилучення, в наступному турі те саме тільки костоломи змінюються.

По грі - 0 моментів, 0 напів-моментів... З Бабирем і Суботічем все очевидно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...