Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

48 'Перша можливість з'явилася після того, як прохід Волині з лівого боку, Панас отримав в середині поля і постріл, але поряд з метою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Нє, ну я розумію, що збори і т.д., але ж несерйозно це. Динамо З - це команда, яка в ЧУ була б на місці 4 чи 5. В команди тієї теж міжсезоння і збори. Пора б вже з цим розібратися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки в команді не буде молоді,яка б серйозно підпирала основу , поки не буде заядлості та спортивної злості , будемо разбіратся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0-4...

"Я плакаль" читаючи звіт про гру на нашому оф. сайті. Знову "гра на рівних"... Коли вже там нормальні звіти почнуть писати? Скільки можна ходити в рожевих окулярах і різну гидоту курити?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляти нових гравців не будуть - бізнес Коломойського в Україні душать, тому в ЧУ будуть плентатись на 10 12, 13, 14 місці разом з Панасом, Скобою, ШумаХєром, а далі??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А далі 6 команд увійдуть в обєднаний чемпіонат з Росією, Волинь гратиме як завше у першій лізі. Якщо буде селекціонер типу Кварца- то ще держатимуться, якщо ні - то гратимуть, поки будуть гроші та депутатство у Палиці.

Далі труба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ФІФА проти об'єднаного чемпіонату:

Блаттер: Створення ліги СНД неможливе

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що створення чемпіонату СНД йде врозріз з принципами ФІФА, і тому президент РФС Микола Толстих повинен зберегти чемпіонат Росії і забути про ідею об'єднаної ліги.

"ФІФА - це організація зі структурою піраміди, в якій важливу роль відіграють клуби. Клуби повинні організовувати клубні змагання, але всередині національних федерацій, це політика ФІФА і всієї світової футбольної родини. Ми ніколи не будемо переглядати межі національних ліг. Створення ліги СНД неможливе, це йде врозріз з принципами ФІФА, а такого не буде", - сказав Блаттер під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні в Санкт-Петербурзі.

Президент ФІФА відзначив, що можливість організовувати клубні турніри поза національними федераціями мають тільки Конфедерації - члени ФІФА.

"У ФІФА є конфедерації, наприклад, Океанія, або КОМНЕБОЛ (Північна Америка), УЄФА. Коли конфедерації були створені, ФІФА віддала можливість конфедераціям організовувати турніри всередині своїх територій. Найстаріший турнір - Кубок Лібертадорес, в Європі - Ліга чемпіонів, Ліга Європи, є африканська і азіатська ліги чемпіонів", - розповів Йозеф Блаттер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене взагалі якась підозра, може ці всі напряги в клубах пов’язані з цим об’єднаним чемпом? Не хочеться вірити в глобальний заговір, але то "Метазап" чогось прийшов в вишку з новим власником і без грошей, "Арсенал" вирішив розпродатися (хоча туди йому і дорога), в "Таврії" серйозні фінансові проблеми, "Металіст" продали (під тиском мабуть), всякі чутки про фінансові проблеми в "Волині" і "Кривбаса" розповсюджують... Тепер логічно сказати: "В Украінє нєт достаточного колічєства клубов для отдєльного сільного чємпіоната, нужно обьєдінятся!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому дивуватися- більша половина керівництва держави .є уроженцями Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна прикра новина:

"Волынь" не может выкупить трансфер Аржанова

Слухи о финансовых проблемах у "Волыни", связанных с трудностями главного партнера лучан - Игоря Коломойского, продолжают циркулировать. Как стало известно "УФ", пока "Волынь" не может позволить себе выкупить трансфер полузащитника Владимира Аржанова - из-за нехватки средств. В то же время сам игрок, который принадлежит киевскому "Арсеналу", не может уйти в другой украинский клуб, потому что в текущем сезоне уже заигран за две команды.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Евгений Пичкур, разорвавший контракт с Ворсклой всплыл в Александрии.

"После того, как по обоюдному согласию был разорван контракт с полтавским клубом, я самостоятельно поддерживал форму. Зимой присоединился к Александрии. Сейчас набираю форму. Соглашение с Александрией, правда, еще не подписал".

Напомним, что до Ворсклы Евгений три года провел в Волыни, где неплохо зарекомендовал себя: "Это было хорошее время. Но контракт истек и я ушел. Возможности вернуться в Волынь у меня не было".

33-летний Пичкур пока не задумывается о завершении карьеры: "Знаете, хочется еще поиграть. Я понимаю, что возраст поджимает. Соответствует ли мой уровень Премьер-лиге? Не могу сказать. Да и вообще не люблю оценивать себя и отвечать на такие вопросы", - подытожил Евгений.

Football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може ще в оренду на півроку? А там літом видно буде.

Якось воно не той во, майже десяток футболістів за безсплатно відпустили, а Аржанова - ні, то ж як не наївся, то не налижешся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так задумано, потім буде відмазка - "деякі футболісти не пройшли з нами всіх зборів..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1f9772.jpeg

Олег Герасимюк: "Волынь" для меня - родной клуб

23 января 2013, среда. 18:57

Форвард "Волыни" Олег Герасимюк отсутствует в тренировочном лагере луцкой команды, которая готовиться ко второй части сезона. Да и вообще намерен сменить клуб.

- Сейчас я нахожусь в Луцке. После отпуска три дня тренировался с основной командой, затем - с молодежным составом, а когда все разъехались на сборы, я продолжил тренировки с U-19.

- С чем это связано?

- Перед отпуском я сообщил руководству клуба, что не буду продлевать контракт и хочу трудоустроиться в другой команде.

- Почему приняли такое решение, ведь "Волынь" для вас родной клуб?

- Вы правы, "Волынь" для меня родной клуб. Именно здесь я познавал первые азы футбола у Альберта Микояна, именно здесь я прошел школу Кварцяного, именно отсюда 18-летним парнем я перешел в киевское "Динамо". Три года назад я с удовольствием принял предложение Виталия Владимировича вернуться в команду, несмотря на то, что "Волынь" тогда была в первой лиге. Но сейчас совсем иная атмосфера в клубе, чем тогда, и совсем иное отношение к украинским футболистам.

- Что вы имеете ввиду?

- По моему мнению, легионер должен быть как минимум на голову сильнее украинского футболиста, а у меня сложилось другое впечатление. К тому же спрос с наших игроков в два раза больше, чем с иностранцев.

- В этом главная причина вашего нежелания продолжить карьеру в Луцке?

- Не только. Нам обещали организовать встречу с собственником клуба, чтобы мы пообщались, но ни одного разговора так и не состоялось. Наверное, у ребят тоже есть вопросы, как и у меня. Иногда казалось, что мои просьбы просто не доходили до адресата. Сложилось такое впечатление, что собственник не знает реальной ситуации в клубе.

- Можете озвучить эти вопросы?

- Их достаточно много, но не буду говорить за всех футболистов, скажу только за себя. На сегодняшний день клуб имеет передо мной задолженность по заработной плате за 6 месяцев. Я пытался решить этот вопрос путем переговоров и неоднократно обращался к генеральному директору клуба, вице-президенту и спортивному директору. Они все в один голос заверяли меня, что погасят задолженность, однако до сих пор клуб не рассчитался. Мне лишнего ничего не надо, я только хочу получить все заработанные средства своим трудом. Я ждал, что они поступят по-человечески и рассчитаются, но меня просто игнорируют. Поэтому я обратился дисциплинарные органы, направив все документы в Палату по разрешению споров Федерации футбола Украины.

- К главному тренеру не обращались по этому вопросу, ведь вы с ним работали в киевском "Динамо" и "Нефтчи". Кстати, по сравнению с этими командами отличается тренерская работа и тренировочный процесс в "Волыни"?

- Обращался. Демьяненко дал слово, что решит этот вопрос, но не сдержал его. А тренерскую работу и сам процесс оставлю без комментариев.

- Что будете делать дальше?

- 16 февраля у меня заканчивается контракт. До этого времени буду тренироваться в Луцке, после чего в статусе свободного агента намерен перейти в другой клуб.

- Есть вариант?

- Да, сейчас интенсивно занимаюсь своим дальнейшим трудоустройством, рассматриваю предложения.

Источник: Террикон

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/51000a8a.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Коломойський нині вдвічі скорочує штат ПБ( курочки,яка несе золоті яйця)-то футбольний клуб скоро буде складатись з аматорів.

Хоча якщо набрати склад Волині з студентів, робітників та різних інших професій, то грати вони будуть не гірше теперішніх.

А Демян ,та і Палиця просто ніхто, в плані фінансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тепер бачимо нарешті, що в "Волині" реальні проблеми. Взяли іноземців, а своїм сказали "заплатимо пізніше, потерпіть"... На трансфери чекати недоцільно, тому треба радіти, що наші поїхали на збір досить великим складом, от в Лужного в "Таврії" всього 15 чоловік.

Прем’єр-ліга таке відчуття, що тріщить по швах. І якщо піти глибше, то проблема то не просто в тому, що часом в когось кінчаються гроші. Тут саме питання про структуру клубів, їх фінансування, власність. І це питання не тільки наше, в Європі багато де те саме.

Якщо є власник, умовний Рінат, який дає гроші, вони до нього течуть рікою, то ніби все кльово, ніхто не задумується про потенційну проблему. Але ж власник не вічний, та і інтереси його не вічні. Тобто ми говоримо про ПП, "приватне підприємство", розвагу певної багатої людини. І чомусь це ПП розглядаємо як "гордість України", "честь міста", "народну команду" і т.д. З цих причин я рік назад десь перестав вболівати за "Шахтар", з "Металістом" щось схоже, але там Маркевич, хоча і українців ще менше.

Колись за СРСР було як: команда заводу такого-то, підприємства такого-то, організації такої-то, наприклад, "Торпедо" - автомобілісти, "Динамо" - мєнти, "Локомотив" - залізнодорожники, ЦСКА - армія. В містах команди збирали кращих з міст, а з них кращих забирали в центр, те ж "Динамо". Але це не тільки в нас було, англійська ліга також створювалась з університетських команд, які чимось об’єднані, "Челсі" - це один район Лондона, аристкрати, "Арсенал" і "Тотенхем" - зовсім інші люди, нє с нашево района. Але і в тому і в іншому випадку, команда представляла інтереси певної спільноти.

Що маємо зараз? Араби купили "Манчестер Сіті", "ПСЖ", інших, Абрамович - "Челсі", тобто це такі ж самі ПП, як "Шахтар", тобто до якоїсь спільноти, громади відношення не мають. І з "Волинню" те ж саме, хто в нас волиняни? Тут і українців ще треба пошукати. Але ми за них вболіваємо, як за назву і за територію, де вони бігають.

От в "Динамо" щось таке ще є. Хай би який там був Суркіс, але він це залишив і Блохін також про це знає, що "Динамо" - це не просто комерцпроект, це команда, за яку вболівають найбільше людей в Україні. Тому туди стягують українців, своїх потроху виховують. Це треба і розкручувати, що, "люди, приходьте, це ж наші хлопці, наша рідна команда, хай вони не завжди добре грають, але ж треба їх підтримувати, ми ж зібрали кращих".

Цікавий був би експеримент - якби мати муніципальну команду, дійсно з фінансуванням з місц. бюджету, щоб ми знали - от, на них йдуть наші податки, от вони стільки то заробляють! "Волинь" - "Авангард" (РІвне) збирав повний стадіон, чомусь же люди туди йшли, хоч то і не "Барселона". А то тільки понтів, що Прем’єр-Ліга, а дивитися не хочеться, таке занудство... І що тут попускати Дем’яна, на що він може вплинути? Те саме і з Кварцом було. Пан сказали, що грошей більше не дадуть, але ви добивайтесь результатів. Рипаються як можуть...

Або ще варіант - акціонерне товариство, частина в місц. бюджету, решта - в вболівальників, але щоб контрольний пакет не можна було мати комусь одному. Виділили гроші, обрали тренера, дали контракт, бюджет і завдання. Виконав - молодець, премія, не виконав - акціонери тебе звільняють.

Ясно, що це все на даному етапі "ідилія", але тільки за таких умов ми можемо говорити про якусь "народну команду", бо шансів, що хтось відмовиться від егоїстичних інтересів і буде думати про команду, якою володіє як власністю, не тільки як про своє майно, а і як про "честь якоїсь там громади" дуже мало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора в 1/4 Кубку Співдружності наші винесли молдаван 5:0. Приндета відіграв всю гру, а Насонова замінили на 71-й хвилині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок відео і всієї катавасії навколо посади голови Волинської ФФУ - цікаво а навіщо воно взагалі комусь потрібно. Організація без грошей і впливу, проте найзаможніші люди області за неї гризуться...

П.С. Тим часом Майкон не поїхав із кротами на збір до Іспанії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, тільки один Майкон і вірив, що може з ними туди поїхати)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Герасім заслужив грою ставлення до себе, хто зна!?

А Майкон буде як дівка то ту то там, в Данбаских командах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...